Zeman ve vitríně dohnal Čechy k slzám. Tyhle vtípky baví internet

Bigstockphoto
|
02. 12. 2021
|
Třikrát naočkovaná hlava státu má covid-19. Budoucí ministry tak přijímá ve speciálně upraveném „akvárku“ za bezmála 23 500 Kč. Vtip? Ani zdaleka!

Jde o současnou realitu, která baví nejen Čechy, ale i zahraničí. Tohle jsou nejlepší vtípky a obrázky kolující internetem a sociálními sítěmi.

Jaká země, takový papamobil

Co dodat k tomuhle obrázku? Snad jen to, že lidi kolem současného papeže Františka mají aspoň trošku dobrý vkus. Na rozdíl od figurek, které se pohybují v bezprostřední blízkosti naší hlavy státu.

1.jpg


FB

Nový sortiment švédského giganta?

Nutno podotknout, že tohle se autorům snímku nesmírně povedlo. Tenhle originální „produkt“ má totiž všechno – nadčasový design, důvtip a hlavně originální název, který vlastně vyjadřuje všechno ostatní. Aneb jak by řekl klasik: „Ku*da sem, ku*da tam.“

2.jpg


FB

Cirkus se vším všudy

Taky sis poslední týdny říkala, že to, co se děje na politické scéně, je jeden obrovský cirkus? Kdyby za něj chtěli vybírat vstupné, věříme, že zadlužení Česka by se razantně snížilo.

3.jpg


FB

Myslíme na blaho prezidenta

Za touhle povedenou kreativou opět stojí borci z Reflexu, kteří myslí na hlavu státu a její pohodlí. Ve vitrínce tak nechybí stelivo, ale ani pítko naplněné neznámou čirou tekutinou. Můžeme se tak jen dohadovat, jestli jde o domácí slivovičku, nebo pravou ruskou vodečku.

4.jpg


FB

„Esterko, proč jsou lidi tak zlí?“

Po přečtení tohohle hysterického výroku sis určitě vzpomněla na scénu nesmiřitelné matky a dcery ze známého pořadu České televize (ti s mezerou ve vzdělání doplní chybějící informace na tomhle odkazu). Myslíme, že v tomhle případě je odpověď pro Esterku celkem jasná a pochopitelná. (My jsme si řekli NE. – pozn. redakce).

5.jpg


FB

Kuřbudka bez ventilace

Pokud jsi v minulosti někdy cestovala z brněnského nebo ostravského letiště, nemohla sis nevšimnout speciálních „kuřbudek“ pro závisláky na nikotinu. Ty plnily rovnou dvě funkce – kuřáci díky nim neobtěžovali ostatní pachem cigaret a zároveň šlo o jakousi výchovnou funkci v podobě „budky hanby“. Mysleli na něco podobného i autoři tohohle obrázku?

6.jpg


FB

„Táto, ale takhle obráceně?“

Škatulata, hejbejte se! Přesně takhle jsme pracovně nazvali následující ztvárnění schůzky hlavy státu s jedním z kandidátů na budoucího ministra. Že to ale Jirka s Vráťou hezky vymysleli, to se jim musí nechat.

7.jpg


FB

Mírný trest za nedovolený (p)akt

Vysoká hůl se trestá, a to nejen ve světě sportu. Tady už chybí snad jen bublina s vyjádřením: „Jmenuju tě, ku*do. Tvůj Miloš.“

8.jpg


FB

Nostalgii neumlčíš

Roman Šmucler je vystudovaný stomatolog, který se ale svého času díval „na zoubek“ i hostům v pořadu Tabu. Ti dříve narození si určitě pamatují legendární černou budku a pozměněné hlasy hostů tohohle pitoreskního pořadu. Ostatní, kteří dosud netuší, o čem to tady mluvíme, asi budou na následující fotku koukat tak trochu s rozpaky.

9.jpg


FB

Akvárko se vším všudy

Bylo jen otázkou času, kdy svět spatří následující grafika, která se vzhledem k situaci tak trochu nabízí. V akvárku už chybí snad jen mořská panna a zlatá rybka, která by jeho majiteli splnila přání o doutníčku nebo meruňkových knedlících na JIP.

10.jpg


FB
Související články