Lekce numerologie: co na tebe prozradí tvoje osudové číslo?

Shutterstock
|
25. 01. 2023
|
Láká tě nahlížet pod pokličku hvězd a přemýšlet nad budoucností i přítomností pomocí rad a nápověď? Teď se na svůj život můžeš mrknout i z hlediska numerologie!

Numerologie je nevědecký výklad významu čísel. Numerologové věří, že čísla v našich životech ledacos znamenají, dokážou toho dost říct o konkrétním člověku a taky toho můžou do budoucna spoustu napovědět. Tak proč to nezkusit?

A jak na to? Je to jednoduché. Ze všeho nejdřív potřebuješ zjistit, jaké je tvoje osudové číslo. Jde o čísla od 1 do 9 a to svoje získáš, jakmile sečteš všechny číslice z data svého narození. Například pokud ses narodila 14. 3. 1990, počítej takhle: 1+4+3+1+9+9+0. Vyjde 27, počítáme dál 2+7. Osudové číslo je v tomhle případě 9.

Charakteristika podle numerologie. Čísla neoklameš

Kromě toho, že každé osudové číslo má svou charakteristiku, se dělávají i numerologické predikce (tedy předpovědi) na různá období. Pro začátek se pusťme do toho, co o tobě čísla říkají.

Číslo 1: Kariéra na prvním místě

Ano, jedničky jsou neuvěřitelní kariéristi. Nemine den, kdy by aspoň nemysleli na práci a na to, jak ji dělat ještě líp. Mají velké ambice, a když se jim zrovna nedaří dosahovat vytyčených cílů, je všechno špatně. Ke všemu radši pracují sami, neumí moc spolupracovat s ostatními. Když na toho náhodou dojde, s jedničkou prostě nikdo ani pracovat nechce!

Číslo 2: Hvězdy společnosti

Dvojky jsou typičtí lvi a lvice salónů. Kam přijdou, tam všechno na okamžik obdivně utichne. Dokážou pobavit snad jakoukoli společnost a z trapasů umí perfektně vybruslit. Komunikace s lidmi je pro ně základ všeho bytí. Bývají to skvělí, komunikativní přátelé i partneři, kteří zařídí všechno, co si jen jejich okolí přeje.

Je ale potřeba dávat si na ně pozor během hádek, opravdu to totiž umí se slovíčky a oplývají nebývalou schopností přesvědčovat ostatní o tom, že mají pravdu.

Číslo 3: Dobrodružství volá

Trojky nepostojí, neposedí. Jsou to rození dobrodruzi, kteří musejí neustále překonávat překážky, zdolávat vrcholy a posouvat hranice – a to nemyslíme jen při sportu, ale i v životě. Co nemají a chtějí, to je pro ně výzva, do které se zaručeně vrhnou. Neúspěch si zpočátku vůbec nepřipouštějí, a při nejhorším se z něj brzy oklepou.

Trojky by bývaly byly skvělými vůdci a šéfy, ale často jim to nejde, protože neunesou odpovědnost, která se s vyššími pozicemi pojí.

Číslo 4: Dříči bez fantazie

Čtyřky jsou chápány jako skvělí kolegové a kamarádi, zároveň i dříči až workoholici. Pro svou práci žijí, většinou je baví a jsou za ni rádi, taky jsou ale často ohroženi syndromem vyhoření. Dokážou toho stihnout mnohem víc než ostatní. Škoda je, že nebývají kreativní, takže se zabývají jednotvárnými činnostmi. Stejně tak jednotvárný je i jejich osobní život.

Číslo 5: Proměnliví cestovatelé

Jestli pětky něco milují, pak rozhodně cestování. Změna prostředí je láká, i když třeba bydlí tam, kde se jim to skutečně líbí a kde je jim fajn. Pořád je táhnou dálky nepoznané i ty poznané, nejradši by celý život projezdili a prolétali.

Zatímco je jejich dobrodružná a nebojácná povaha je obdivuhodná, o něco míň lichotivá je jejich marnivost, snaha neustále něco měnit, a to i co se týče vztahů partnerských a přátelských. Pětky jsou nevypočitatelné a jen málokdo to dokáže dlouho snášet.

shutterstock_1045107625.jpg

Osudová čísla toho dokážou o lidech hodně říct.
Shutterstock
S pětkami to není jednoduché. Nejradši by pořád někde poletovaly.

Číslo 6: Na pohodu a bez problémů

Šestky jsou neuvěřitelní pohodáři. Jen tak něco je nerozhodí, problémy řeší tak, jak přicházejí, a berou je jako nedílnou součást života. Často je taky nechávají pořádně vyhnít.

Zároveň je na nich obdivuhodná jejich věrnost a oddanost. Jakmile je někdo opustí nebo podvede, jen těžko dokážou odpustit, a hlavně se dlouho, dlouho trápí.

Obecně upozaďují své potřeby a radši vyjdou vstříc svým blízkým, čehož se dá bohužel i snadno zneužít.

Číslo 7: Temperamentní čarodějové

Sedmičky tíhnou ke všemu mystickému, nadpřirozenému. Bývá to na nich sympatické, ale jakmile míra jejich vášně k okultním vědám přesáhne meze ostatních lidí, je to s nimi trošku k nesnesení. Nediv se proto, když tě sedmička přizve třeba k vyvolávání duchů. Mělo by ti to zalichotit!

Milé je na sedmičkách to, že rády zkoušejí něco nového a často to dělají proto, aby potěšily své nejbližší. Klidně zkusí i paddleboard nebo běžky, i když jim to moc neříká, jen aby udělaly radost drahé polovičce nebo kamarádům. Taky ale umí říct, kdy už je toho moc.

Číslo 8: Vyjednavači perfekcionisté

Kdyby ses chtěla pořádně pohádat, s osmičkou to nebude. Osmičky jsou totiž rození vyjednavači, kteří přikládají mnohem větší význam logice a racionalitě před emocemi. Ty umí taky velice dobře skrývat. Pokud se ti ale bude dít bezpráví a osmička se tě zastane, oceníš to.

Osmičkám jsou souzeny pozice obchodníků, šéfů a manažerů. Jejich analytické schopnosti i lidský přístup jim k tomu jednoznačně nahrávají. Navíc to skvěle umí s penězi, efektivně spoří, nerozhazují a v případě potřeby půjčí.

Číslo 9: Starostliví společníci

Devítka tě nikdy nenechá samotnou v průšvihu, i kdyby se dělo cokoli. Tihle lidi jsou neuvěřitelně pečující a nápomocní. Blaho jejich okolí jim leží na srdci nehledě na to, kde zrovna jsou a co tam dělají. Občas to bohužel dělají na úkor své vlastní pohody.

Devítky jsou bezvadní přátelé i partneři, ale občas je potřeba je krotit v jejich nadšení – nejradši by totiž spasily celý svět, zachránily všechny toulavé pejsky a ošatily a nakrmily bezdomovce. Míru v tomhle případě fakt neznají.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články