Jaké jsou Ryby? Citlivé, ohleduplné, ale i vyhýbavé

bigstockphoto.com
|
03. 04. 2020
|
Všímáš si určitých podobností mezi lidmi? Může jít o osoby, které se narodily ve stejném znamení zvěrokruhu. Podívej se s námi na to, jaké jsou Ryby a co je spojuje s ostatními. Jde o víc než jen citlivost a neupřímnost.

V Rybách se narodil každý, kdo spatřil světlo světa poprvé mezi 21. únorem a 20. březnem. Jejich živlem je voda a jejich planetou Neptun.

Co tě na Rybách pravděpodobně zaujme hned, to je jejich jemnost a citlivost. Tyhle vlastnosti jim nikdo neodpáře. Přidejme k nim na začátek ještě vnímavost a schopnost vidět i věci pod povrchem, které ostatní nevidí. Na druhou stranu to ale rozhodně nebývají lidi typu „mouchy, snězte si mě“. Naopak jde většinou o silné osobnosti, zvlášť co se žen týče. Ač vypadají křehce a snad i pasivně, uvnitř se skrývá něco úplně jiného.

Pořád v pohybu a klidně i bez peněz

Ryby potřebují ve svém životě volnost, a to aspoň v práci a obecném životním stylu. Udělají všechno proto, aby byly aspoň nějak volné – i když třeba žijí ve svazku, mají děti a stabilní práci. Pořád se totiž potřebují někam posouvat, ať už fyzicky, nebo symbolicky, třeba po kariérním žebříčku. Důležité je říci, že pohyb proti proudu jim nic moc neříká. Nejradši mají řešení s co nejmenším odporem.

Další důležitou informací je ta o jejich duchovním zaměření. Rybám totiž zpravidla nejde moc o finance, moc a slávu, ale spíš o vnitřní harmonii a spokojenost. Spoustě z nich je možná jedno, jestli žije v domě na pláži, nebo v bytovce v Horní Dolní. Důležité je, jak spokojené, šťastné a volné se cítí.

bigstock-go-on-an-adventure-woman-drea-213977287.jpg

Ryby rády sní, ale u snění většinou zůstávají.
bigstockphoto.com
Ryby mívají ohromné plány, většinou je ale nedotáhnou do konce.

Typické Ryby? Zasnění kliďasové

Zrozenci tohohle znamení bývají stabilní a klidní. Vyprovokovat je k hádce, to už chce pořádné schopnosti a velkou dávku provokace. Vyvést je z jejich snílkovského světa plného lásky, duchovní čistoty a vyrovnanosti může být nadlidský úkol.

Ryby se totiž obecně hádkám snaží vyhnout, a to za každou cenu. Kvůli tomu, aby byl doma nebo v okolí klid, se vzdají i upřímnosti. Jen málokdy řeknou, co si doopravdy myslí. Na jejich obranu – jednají tak v dobrém úmyslu neublížit, nepoškodit a nevyvolat spor. Někdy to ale opravdu může být na škodu.

Jejich zasnění může být pro nejbližší až frustrující. Ryby mívají velkolepé plány, ale často zůstávají vlastně jen u snění o nich a jejich splnění. Rády si představují, že napíšou bestseller, ale jediné, co pro to udělají, budou nekonečné pochůzky po městě nebo po lese převlečené za čerpání inspirace.

Kdo se narodil v tomhle znamení? Třeba Bruce Willis, Alan Rickman, Drew Barrymore, Eva Holubová, Petra Kvitová, Marek Ztracený a další.

Máš v okolí někoho ve znamení Ryb nebo ses v něm dokonce sama narodila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem, jak charakteristika sedí!

Související články