Horoskop na únor 2020: Býky čekají hádky, Ryby si polepší

www.bigstockphoto.com
|
23. 01. 2020
|
O únoru se mluví jako o nejdepresivnějším měsíci v roce. Ten letošní ale nebude tak náročný, jako předchozí. Hvězdy slibují velké zkoušky, ale i nové začátky. Dařit se bude především zemským znamením. Co tě čeká a nemine?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Během února se zaměř především na zdraví a psychiku. Konec minulého roku pro tebe byl dost náročný, proto je potřeba naučit se říkat ne a směřovat pozornost k vlastním potřebám. Odměnou ti bude dobrá nálada, čistá hlava a vyrovnaný pohled na život. Pozor si dávej na novodobé šmejdy, kteří se budou snažit vytáhnout z tvojí peněženky nemalé částky.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci začali letošní rok docela nešťastně. Táhne se s nimi totiž jedna nepříjemnost z minulého roku, která nesnese odkladu. Bohužel ji před sebou stále valí a zadělávají si tak na mnohem větší potíže. Vezmi proto rozum do hrsti a záležitost neprodleně vyřeš! Uvidíš, že se uleví nejen tobě, ale především tvojí drahé polovičce.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Na Blížencích se v únoru hvězdy pořádně vyřádí. Naštěstí v tom dobrém. Co tě čeká a nemine? Především nové pracovní příležitosti a možná i nějaká ta odměna. Pokud plánuješ jarní dovolenou v exotice, pak je únor ideální volbou.  A co letos frčí? Třeba Zanzibar, Kapverdské ostrovy nebo Srí Lanka.

2.jpg

Rok 2020 nezačal pro spoustu znamení moc dobře. Změní se to v únoru?
Blíženci budou mít únor docela pohodový.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se budou během února muset vypořádat s nepříjemnou situací v rodině. Možná zjistíš, že všechno není tak růžové, jak se na první pohled zdá. Vyloučené nejsou hádky a boje o dědictví ani slovní přestřelky v kruhu rodinném. Zachovej chladnou hlavu a nenech se rozhodit. Ono to nějak dopadne.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi odvedli během začátku nového roku velký kus práce. V únoru se jejich snažení zúročí a oni se konečně dočkají odměny. Kromě finančního bonusu na tebe čeká možná i zajímavá pracovní cesta nebo vidina lákavějšího výdělku. Rozhoduj se dobře, takovou příležitost nemáš každý den.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny nezačaly nový rok dvakrát bravurně. Neustále mají v mysli problémy toho minulého. Jejich řešení ale nezávisí čistě na nich. Do hry jim totiž vstoupil někdo třetí, kdo se jim podařil rozbít vztah nebo rodinu. Buď silná a zatni zuby. Hlavně se svou drahou polovičkou držte při sobě a nedejte případným záškodníkům šanci.

valentines-day-1947567_1280.jpg

Panny nejspíš dokážou zkrotit výbuchy emocí ve vztahu a Valentýna si dokonale užijí.
Bouřky ve vztahu, Panny? Nebojte se, brzy se přeženou!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy zkraje měsíce potrápí menší nachlazení nebo viróza. Na návštěvu lékaře to není, tuhle nepříjemnost zvládneš sama s horkým čajem a dobrou knížkou v posteli. Pravidelně doplňuj vitamín C, ve volných chvílích se věnuj sportu a otužování a žádná další viróza nebude mít šanci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou během února trénovat asertivitu. Pamatuj, že umění asertivity spočívá v tom, poslat dotyčného do háje způsobem, že se na tuhle dobrodružnou cestu těší. Pamatuj na to, že špatně vyřešené neshody se ti vždycky vrátí zpátky jako gumový míček.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud sis dala novoroční předsevzetí týkající se váhy a hubnutí, počítej s tím, že únor bude v tomhle ohledu dost kritický. Postihne tě totiž „lenora“ a spíš, než fitku, se budeš věnovat prokrastinaci. Zatni zuby, nehty a předsevzetí se nevzdávej. Pěkná postava a vyšší sebevědomí za to určitě stojí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, konejte, co je třeba, a pište o vaší práci nebo životě. Nebojte se publicity. Štěstí přeje odhodlaným! Začněte třeba vlastním blogem nebo psaním tzv. do šuplíku. Je tady velká pravděpodobnost, že z vás bude během poměrně krátké doby uznávaný autor.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si připadají jako na houpačce. Jeden den se pouští do nových výzev a dobrodružství, energie mají na rozdávání a druhý by nejraději nevylezli z postele. Poznáváš se? Pak se hecni a snaž se nepromarnit ani minutu drahocenného času. Dělej, co tě baví a naplňuje a využij každý den na maximum.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud jsi na konci roku počítala každou korunu, od února se tvoje finanční rezervy citelně zvětší. Vyloučena není vyšší odměna v práci, podíl na dědictví nebo výhra v loterii. Jen pozor na přílišné rozhazování. Neuváženým nakládáním s penězi by ses totiž mohla dostat do situace totožné s tou na konci roku 2019.

Těšíš se na únor, nebo bys ho radši přeskočila?

Související články