Horoskop na srpen 2022: Blíženci budou v zápřahu, Kozorohům přijdou peníze

Shutterstock
|
27. 07. 2022
|
Druhý prázdninový měsíc klepe na dveře, a tak je tu nový horoskop. Odhalí ti, co v něm čeká tvoje znamení a na co by sis měla dát pozor.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Novoluní, které proběhne ještě koncem července, přihraje Beranům šanci na přivýdělek, který bude stát za to. Je to taky čas vhodný k rodinným návštěvám, k odstartování nových pracovních projektů nebo početí potomka. Každý Beran si přijde na své, ať už touží po čemkoli z toho.

Kolem úplňku 12. srpna budeš nejspíš řešit, jestli si někteří lidi ještě zaslouží tvoji pozornost. Vůbec není vyloučeno, že se nemilosrdně rozloučíš s emocionálním upírem ve svém okolí, což ti nesmírně prospěje. Neměj z toho výčitky a žij tak, jak sama chceš!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Novoluní na konci července u Býků odstartuje plány na velkolepou rekonstrukci stávajícího bydlení, nebo dokonce stěhování do lepšího. Čeká je i nějaké řešení se členy rodiny, ať už s těmi, se kterými sdílí domácnost, nebo s těmi vzdálenějšími. Zároveň se blíží změna týkající se financí.

Druhá polovina srpna bude náročná, hlavně v práci. Neoblíbená kolegyně nebo nespolupracující kolega ti dá pořádně zabrat, takže za chvíli ani nebudeš vědět, že jsi měla nějakou dovolenou. Tak snad aby sis naplánovala další!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence čeká v první polovině srpna zvýšená míra komunikace. Bude potřeba spoustu věcí zařídit, a jestli konečně něco neřekneš partnerovi, zase to zůstane na tobě. Úplněk bohužel nejspíš přinese drobné finanční komplikace, jako třeba zvýšení nájmu nebo nedoplatky.

Na konci měsíce si dávej pozor na úpal nebo úžeh. Obojí hrozí, tak hlavně nos něco na hlavě a dodržuj pitný režim. Zároveň můžeš očekávat zvýšený příval energie, které by ses neměla bát využít ve svůj prospěch.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou na cestě k penězům a co je nejlepší? Nemá to žádný háček. Buď dostaneš přidáno, nebo sama zvýšíš cenu za svou práci. Tvému rozpočtu to prospěje, partner na tebe bude pyšný a budeš si moct i něčím udělat radost, ať už doma, nebo na dovolené.

Až do 11. srpna budeš zářit. Neboj se investovat do nového účesu, návštěvy kosmetičky a jiných zkrášlovacích procedur. Tvou krásu to ještě podtrhne a je dost možné, že v tomhle období někoho zaujmeš na první dobrou. Těš se!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na konci července probíhá novoluní ve znamení Lva, což pro jeho zrozence znamená novou cestu, která zase rok potrvá. Budeš mít energii do nových projektů a všelijakých změn, ke kterým ses možná zatím jen neodhodlala, ale moc by sis je přála.

Ve druhé polovině srpna už to bohužel bude slabší. Vyloučené není onemocnění (ale ne nijak zvlášť závažné), finanční potíže v důsledku nečekaných výdajů nebo hádky s blízkými. Nenech se ovládat vztekem nebo smutkem. Ono to nějak dopadne a často to ani nezáleží na nás.

shutterstock_1714334647.jpg

Kasu by měl držet ten spořivější.
Shutterstock
Pokud nedokážeš šetřit, svěř radši rozpočet partnerovi.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny by měly v srpnu zpomalit, i když by nejradši dohnaly všechny resty na světě. Poměrně brzy by ses ale vyčerpala a to, co jsi stihla, by stejně nikdo moc neocenil. První polovinu měsíce budeš ráda sama a budeš si třídit myšlenky, kterých se najednou seběhne víc než obvykle. To k životu patří.

Po úplňku 12. srpna to vypadá na nějaké ty pochůzky po doktorech, ale spíš nejspíš nepůjde o nic akutního. Možná se konečně rozhodneš řešit vleklý problém, který už tě skutečně štve. Na konci měsíce můžeš ještě něco zásadně změnit v oblasti práce.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká období plné změn – někdo si najde novou práci, někoho čeká stěhování, někdo potká nového partnera nebo osobu, která bude pro jeho budoucnost jinak důležitá. Pokud ses toužila dostat do nějakého konkrétního společenství, může se ti to povést. Konečně se tak budeš cítit dobře, obklopená lidmi, které obdivuješ.

Ke konci měsíce hrozí problémy, hádky a potíže s financemi, hlavně s těmi, které s někým sdílíš – může jít o partnera, o spolupracovníka, ale i banku a podobně. Hraj čistou hru, nic nezastírej. Vyplatí se to.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou v srpnu, respektive už od posledních červencových dní zářit na pracovním poli. O nabídky na skvělou spolupráci nebude nouze, tak pečlivě vybírej a neber hned to první, co ti přistane pod nosem. Práce ti dá v srpnu zabrat, ale jakmile uvidíš výsledky, nebudeš litovat ani jediné chvilky, kterou jsi jí věnovala.

V srpnu se možná konečně dočkáš plánované operace a hvězdy naznačují, že všechno půjde podle plánu. Jen neuspěchej návrat do běžného tempa a řiď se radami lékařů. Tvoje zdraví je cennější než cokoli jiného!

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelce možná teprve čeká vytoužená dovolená a poslední v práci to bude vidět. Inu, odpočinek potřebujeme každý. Na poslední chvíli ještě nejspíš budeš zařizovat nějaké ty nutnosti, ale pak už to konečně klapne, vypneš hlavu i pracovní telefon a odjedeš.

Ve druhé polovině měsíce přichází omezení, které se bude týkat toho, na čem ti aktuálně hodně záleží – může to být vztah (třeba to, že se nějakou dobu neuvidíte), pracovní zádrhel nebo nečekaný finanční výdaj. Všechno ale ustojíš, tak se neboj.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi můžou počítat s nějakými těmi penězi navíc, ať už půjde o zvýšení platu nebo příchozích alimentů, vyloučena není ani výhra! Zkus si jednou vsadit v loterii, ale pokud to nevyjde, nedělej z toho zvyk. To by se fakt nevyplatilo.

Úplněk 12. srpna s sebou přinese řešení úředních záležitostí jakéhokoli druhu. Zároveň si dej pozor na úrazy z neopatrnosti, které by ti léto pěkně znepříjemnily, a taky na teplotní šoky, o které není v době klimatizací nouze. Prosmrkat se druhou polovinou měsíce fakt nechceš.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou v srpnu pěkně ve své kůži a budou nesmírně společenští. Po delší době se vydají do hospůdky za starými známými, uspořádají rodinnou grilovačku nebo se rozpovídají v práci. Patříš-li mezi Vodnáře, využij své aktuální schopnosti komunikace a přesvědč ostatní o tom, že v tom, co si přeješ, by ti mohli (měli!) vyhovět.

Od úplňku 12. srpna už bude všechno tak nějak pomalejší. Možná se objeví nějaké řešení s úřady a je dost možné, že tě někdo z rodiny požádá o radu nebo půjčku. Promysli si to, nemusíš na všechno hned odpovídat „ano“.

Dávej si pozor na letní románek, který by tě mohl vyjít setsakramentsky draho. A o peníze by opravdu nešlo…

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou po novoluní, které proběhne koncem července, plni elánu a chuti zlepšovat své vztahy s ostatními na všech úrovních. Klidně i s tchyní si možná pěkně poklábosíš u skleničky vína!

Taky budeš chtít zlepšovat svoje (nebo vaše) bydlení. Nemusíš se nutně hned pouštět do náročné rekonstrukce. Možná bude stačit vymalovat nebo konečně pořídit nový nábytek zatím aspoň do části bytu. Tahle činnost tě ale bude skutečně bavit, tak se nemusíš obávat, že by tě čekal nějaký „vopruz“.

Zdroj

Související články