Horoskop na srpen 2020: Lvi budou řádit, Štíři objevovat

bigstockphoto.com
|
01. 08. 2020
|
Druhý prázdninový měsíc začal a ty už jsi určitě zvědavá, co v něm zažiješ a co budeš řešit. Starosti tentokrát spousta znamení hodí za hlavu, ale některým se jisté komplikace nevyhnou. Koukni, jak na tom nejspíš budeš ty!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se nejspíš nebudou stačit divit, co se kolem nich děje. Přátelé jako by se ze dne na den změnili v cizí osoby, se kterými si nebudou mít co říct. Je docela možné, že začneš trošku měnit kolektiv, protože tak už to prostě chodí.

Pokud toužíš po dítěti, je skvělý čas na jeho zplození. Nedělej z toho ale rutinu a úkol, jinak tím partnera akorát odradíš. Single holky by si měly dát bacha na chtivého záletníka, jemuž ovšem doma pere a žehlí košile manželka (hned po tom, co mu je jeho batole pozvrací).

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Koupačky, výlety… A práce, jen když je to nutné. Býci si umí užít léto na maximum a i v teplejších dnech se vydávají objevovat krásy blízkých i vzdálenějších míst. Začátek srpna si ale přece jen ještě vyžádá nějaké ujasnění v oblasti kariéry. Ke změně sice nejspíš nedojde, ale v hlavě už si to Býci dají správně dohromady.

Dařit by se ti mělo i v oblasti zdraví. Jestli tě něco dlouho trápilo, konečně možná přichází řešení a úleva. Pozor na úrazy z nepozornosti, které by to mohly zkomplikovat!

bigstock-young-smiling-fitted-girl-in-b-363705178.jpg

Býci vědí, jak se odreagovat. A to je jenom dobře!
bigstockphoto.com
Jen tak dál! Buď venku, užívej si léto. Bude to ještě fajn!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si společně s úplňkem, který bude 3. srpna, udělají jasno ve financích a úředních záležitostech. Nějaký ten úřad tě nejspíš nemine, ale pravděpodobně to půjde hladce. V práci to asi nebude žádná hitparáda, což tě bude trošku trápit, ale zároveň víš, jak přijít na jiné myšlenky, tak směle do toho.

Zrozenci tohohle znamení můžou ve druhé polovině měsíce řešit dopravní prostředek, ať už půjde o opravu, koupi nebo prodej. Dej si pozor na všechno, co v téhle souvislosti podepíšeš!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci dostojí své pověsti jemných bytostí a srpna si budou užívat v duševním poklidu, ať už na zahradě u bazénu, nebo v horách. Jestli patříš k Rakům, hoď za hlavu práci (když zrovna nejsi v práci) a nech se unášet na vlně letní pohody. Jen to nepřeháněj s drinky, to by se ti nemuselo zrovna dvakrát vyplatit.

Ve druhé polovině měsíce možná budeš řešit peníze. Nejspíš si totiž uvědomíš, že bys měla v práci dostávat trochu víc, než jsi dosud dostávala. Neboj se požádat o zvýšení platu nebo nasaď novou sazbu, jestli pracuješ sama na sebe. Půjde to!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou v srpnu jako utržení ze řetězu. Ohlédnou se za každou sukní (a my Kočky se ohlédneme za každými kalhotami), nedají si pokoj na party, na koupališti ani v práci. Mysli na to, že se neříká jen tak nadarmo, že co je v domě, není pro mě. Románek ani vztah s kolegou není nic, co by tě mělo v budoucnu udělat šťastnou.

Lvi budou během srpna všude vidět a slyšet a jen těžko jim půjde odolat. Věř nám ale, že pokud z někoho vymámíš slib něčeho, do čeho se mu nechce, jednoduše se výsledku nedočkáš. Tak na nikoho netlač. S ničím!

bigstock-couple-in-bed-during-sex-and-t-29935640.jpg

Sex je hezký, ale pozor na to, s kým si ho dopřáváš.
bigstockphoto.com
Lvi a Lvice budou řádit jako dlouho ne. Pozor na možné následky!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Práce, práce a zase práce. Nezapomeň, že i když tě baví, měla by sis od ní umět odpočinout. Vezmi kamarádky na wellness, když to půjde, nebo se na pár dní vypař do přírody – prospěje ti to.

Ke konci měsíce nejspíš budeš přemýšlet o tom, co se v tomhle roce zatím událo. Nepřemýšlej nad tím tolik, stejně už nic nezměníš a bylo by zbytečné se kvůli něčemu z minulosti trápit. Radši si udělej pohodu a pravidelně relaxuj!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se pravděpodobně na začátku měsíce rozhodnou, že buď se změní jejich šéf, nebo ony změní práci. Nejde jen o peníze, ale především o špetku uznání, kterou většina z nich postrádá, ač by si ji zasloužila. Jestli řešíš něco s dítětem (v rodině, nemusí být tvoje), dospěje to ke konci – zatím ale není moc jasné, jak to na tom konci bude vypadat.

Od 19. srpna, kdy je novoluní, si Váhy začnou plnit svoje sny. Když budou moct, vycestují, a když ne, prostě si udělají dovču podle svých představ kdekoli v republice. Zaskřípat to může ke konci měsíce s partnerem, ale bude to jen dočasné a zase se to vrátí do starých dobrých kolejí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, kteří ještě neměli dovolenou, už určitě stříhají metr, že je to tak? Nedivíme se. Všechna ta odvedená práce, která je za nimi vidět, je stála dost sil a nějaký ten odpočinek by potřebovali – ideálně ten aktivní.

Možná se znovu objeví situace v rodině, která už se zdála být uzavřená. Znovu tě ale potrápí, aby konečně jednou pro vždy zmizela. Při cestování nejen za rodinou si dej pozor na drobné i závažnější nehody.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se budou v srpnu ve všem tak nějak plácat. Nejspíš se jim vymstí polovičatá práce z minulých měsíců, takže by se měli zamyslet, jestli není na čase změnit kariéru, když je jejich práce nebaví. Potíže z práce si budou přenášet i domů a tam se nejednou pustí do hádky se svou drahou polovičkou, která k tomu přijde jak slepý k houslím.

Do všeho, co budeš dělat, se pusť naplno, ať se nepříjemná situace netáhne ještě déle. Je to zbytečné a nakonec ti stres může podlomit imunitu. Tělo pak začne stávkovat a nemoc je tu hned. A tím už bys to opravdu nevylepšila.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jsi Kozoroh? Tak to máš nejspíš pohodu, co? To je dobře, užívej si ji! Je totiž pravděpodobné, že se zářím jí odvane baboletní větřík a ty nebudeš vědět, co řešit dřív. Ve hře budou hlavně peníze, půjčky, hypotéky, dědictví, dluhy, alimenty… Zkrátka to, co se tě týká.

V srpnu ti ale na to všechno hvězdy dovolí načerpat síly, tak se neboj, že bys to pak nezvládla. Neboj se říct si o pomoc u svých blízkých – vyhoví ti a rádi! Kromě toho, že za tebe něco udělají, tě zahřeje pocit sounáležitosti.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři v červenci hodně makali na kondičce a teď už je to znát. Nejenže si většina z nich věří a líp se cítí, ale taky se zlepšují ve vybraném sportu a to je ta nejlepší odměna za píli! V srpnu si ale dej pozor na případné přetrénování nebo pití studených nápojů, když jsi rozhicovaná.

Na začátku měsíce se asi doma strhne bouřka, ať už sdílíš domácnost s kýmkoli. Budou dny, kdy po tobě ani ten pes neštěkne. Zase to ale přejde, jen to ustát, a když už se budeš chtít hádat, tak to aspoň dělej konstruktivně.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby trošku tápou a nevědí, co chtějí. Trápí je vztahy a peníze, takže spousta z nich možná zůstává s partnerem jen proto, že nemá šanci se kvůli nedostatku financí osamostatnit. Během září by ale konečně mohlo přijít řešení.

Rybky, pozor na smlouvy v práci a na nové kolegy. Můžou se tvářit, kdo ví jak nejsou přátelští, ale jakmile se jim otevřeš, použijí vyřčené proti tobě při rozhovoru s někým jiným. Nemusíš hned všechny z něčeho obviňovat, ale buď obezřetná, komu co říkáš.

Užij si druhý prázdninový měsíc na maximum a těš se na to, co ti přichystají hvězdy na další měsíc!

Související články