Horoskop na prosinec 2021: Býci se hodí do pohody, Střelci budou dobývat svět

Bigstockphoto
|
26. 11. 2021
|
Zajímá tě, co tě ještě čeká v posledním měsíci roku 2021? Nedivíme se! Období adventu dokáže být nejen magické, ale i pěkně uspěchané až hysterické.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berany čeká na začátku měsíce hlavně nějaké to jednání na úřadech. Nic, co by člověku před Vánocemi chybělo. Ty to ale zvládneš na jedničku a budeš to mít za sebou. Ve hře je i další vzdělávání, které tě může na kariérním žebříčku posunout zase o něco výš. Kolem úplňku, který bude 19. 12., se může odehrát něco, na co zareaguješ dost emotivně. Nenech se ale úplně rozhodit – nejdřív tě to vyděsí, nakonec ale zjistíš, že to není zas tak zlé.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou mít v začátku měsíce příležitost získat peníze, se kterými vůbec nepočítali. Může jít o výhru, prémie v práci nebo o obnos z jiného zdroje. Každopádně to bude zajímavé a před svátky milé! A milé bude i to, že se letos před Vánoci nebudeš chtít strhat. Dárky vyřešíš docela šalamounsky a bez shonu a stresu. Předvánoční komerční šílenství se tě prostě letos týkat nebude. Tak to má být!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům se ještě v první polovině prosince v životě objeví někdo, z toho si – jak se tak říká – sednou na zadek. Může jít o nového kolegu, ale klidně i náhodného kolemjdoucího, který je upoutá na první pohled. O Vánocích tak budou mít o čem (teda spíš o kom) přemýšlet. Kolem Vánoc se nejspíš vynoří staré problémy s otcem, strýcem, partnerem nebo tchánem. Nenech si zkazit svátky klidu, jízlivé poznámky přejdi s noblesou a uvidíš, že bude dobře.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou muset v prosinci hodně komunikovat a taky se dost nacestují. V tom všem by se ale měli nevykašlat na preventivku, kde by měli pěkně vyklopit, co je trápí, a začít to řešit. Ke konci měsíce u nich zavládne pohodička, budou si užívat přítomnost svých blízkých, návštěva bude střídat návštěvu a jejich srdce z toho zaplesá. Až toho ale bude moc, řekni to a nepřepínej se!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi by měli mít v prosinci oči otevřené dokořán. Dost možná se kolem nich motá perspektivní protějšek, jen se stydí udělat první krok. Pokud se ti líbí, trošku mu to ulehči! Vánoce si pak můžeš užít pěkně romanticky. Možná máš teď obavy z něčeho, co se vůbec nestane, tak se zbytečně nestresuj. Ještě před Vánocemi bude skvělé období na pracovní pohovory a nové spolupráce – pokud tě něco takového čeká, s chutí do toho!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zatímco listopad byl pro Panny měsícem shonu, prosinec už bude citelně klidnější. Chytře rozdělený úklid a rozfázované nakupování vánočních dárečků byl dobrým krokem, který dovoluje zvolnit v čase, kdy ostatní vyšilují. Pověnuj se ještě před koncem roku pracovním restům a poslední týden už dopřej pozornost jen svému kocourkovi a ostatním blízkým.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou v prosinci kmitat doma, aby měly na Vánoce úplně vypíglované bydlení a bylo jim v něm dobře. Chvályhodné, jen se u toho nesedři. Hvězdy přejí zkouškám všeho druhu. Pravděpodobně tě čeká velké rozhodnutí týkající se tvého zdraví nebo zdraví některé ženy z tvé rodiny. Zkus se na to podívat bez větších emocí, i když se to dělá těžko. Teď je potřeba racionální pohled a pozitivní myšlení!

bigstock-insomnia-sleep-apnea-or-stres-293554264.jpg

Ať už se dozvíš cokoli, zpracuj to hlavně racionálně.
Bigstockphoto
Nenech se rozhodit nepříjemnými zprávami. Teď je potřeba jednat!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům se poslední měsíce dařilo a závěr roku bude jen třešničkou na dortu. Sami zvednou hodnotu své práce nebo povýší. Dobře už vědí, že nejsou žádní junioři a že se nesmí podhodnocovat. Od 19. 12., kdy bude novoluní, budou hodně řešit peníze, hlavně ty, které mají společné s někým jiným, případně s bankou. Dojít může i na potíže s alimenty nebo na zprávu o dědictví.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci v prosinci ožijí. Aby ne, přišlo jejich období. Období nových začátků, skvělých plánů a tolik potřebného elánu. Neboj se pustit do něčeho, co třeba už dlouho plánuješ. Úspěch ale můžou mít i nápady, které ti v hlavě skoro ještě ani nestihly dozrát. Budeš-li mít příležitost, cestuj, ať už jen po republice za kamarády, nebo klidně za hranice.

Ke konci měsíce se může tvoje cesta rozejít s cestou některého z tvých kamarádů. Zjistíš totiž, že není takový kamarád, jak sis myslela…

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou tenhle měsíc uzavření, na své poměry až moc. Budou toužit po klidu a samotě, budou chtít rozjímat nad uplynulým rokem, který – ruku na srdce – nebyl úplně z nejlepších. Pravděpodobně stojíš i před důležitým rozhodnutím a prvními kroky novým směrem. Strach je v takové situaci normální, nenech si ho přerůst přes hlavu a vydej se tou cestou, na kterou tě vede intuice.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

To, o čem dlouho sníš, se teď nejspíš splní! Je jedno, jestli je to nový telefon, na který dostaneš pořádně přidáno od partnera nebo rodiny, o postup v práci od Nového roku nebo o parádní dovolenou. Vyjde to a ty konečně zase zažiješ nefalšovaný příliv radosti. Jen se nezapomeň dívat kolem sebe, někdo z okolí bude potřebovat tvou pomoc, pravděpodobně tví nebo partnerovi rodiče. Měli byste jim oba být nablízku.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou v prosinci trošku bojovat se zdravím, ale nepůjde o nic, co by nespravilo pár hrnků čaje s medem a citrónem. Bude taky období podepisování nových smluv, hlavně v pracovní oblasti – jednoznačně si tím polepšíš! Po novoluní 19. 12. budeš mít pocit, že konečně stojíš pevně nohama na zemi a k tomu posílíš a vylepšíš svoje zázemí. Lepší konec roku sis prostě nemohla přát!

Zdroj

Související články