Horoskop na duben 2020: Ryby potrápí deprese, Váhy si odpočinou

bigstockphoto.com
|
26. 03. 2020
|
Duben je za dveřmi a to se pochopitelně neobejde bez nového horoskopu. Poslední dny jsou sice náročné, hvězdy ale slibují, že bude líp! Co si nachystaly pro jednotlivá znamení? Některá se můžou těšit na odpočinek, jiná na sobě mají zapracovat.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani, máte ideální podmínky k tomu začít pracovat na svém rozvoji. Zklidněte se a zpomalte. Upřímně si odpovězte na to, co od života vlastně očekáváte a začněte s dosahováním svých cílů. Začněte se učit cizí jazyk nebo se třeba věnujte kurzu moderní kaligrafie. Dělejte to, na co máte chuť a nezapomeňte alespoň jednou denně udělat radost sobě nebo svým blízkým.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou první dubnové dny jako na trní. Pravděpodobně je totiž čeká velká životní změna, která dá jejich životu zcela nový význam a rozměr. Není vyloučen nový přírůstek do rodiny nebo změna pracovní pozice. A tím novým přírůstkem rozhodně nemyslíme jen malý ukřičený uzlíček. Třeba si tvé místo v srdci najde chlupatý miláček, který se k tobě přidá na ulici.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Duben bude pro Blížence náročný. Čeká je totiž několik zkoušek empatie a trpělivosti. Počítej s tím, že na pracovišti bude panovat celkem dusná atmosféra, která nikomu nepřidá na náladě. V každém případě je však potřeba si zachovat veselou mysl a optimismus. Ve volných chvílích se odreaguj u dobré knihy nebo filmu, který ti zvedne náladu a předá milé poselství.

1.jpg

Vytoužené jaro je tady!
pixabay.com

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si budou duben doslova užívat. Čeká je spousta pracovních výzev, ale i důležitých rozhodnutí, které jim změní nahlížení na život.  Je potřeba doplnit, že hvězdy budou Rakům nakloněné a podpoří je, ať už se rozhodnou jakkoli. Při rozhodování ale nespoléhej jen na mozek, ale taky svou intuici. V mnohém ti napoví.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Duben pořádně zamává s tvojí psychikou. Proto na ní začni pracovat už s předstihem. Věnuj se vnitřnímu rozvoji, osvoj si kouzlo jógy nebo meditace. Od věci není ani přečíst si nějakou motivační knihu a naladit se na pozitivní vlnu třeba dobrou komedií nebo oblíbeným českým filmem. Prožívat budeš náročné období, ale pokud vše překonáš, odměna tě nemine!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro Panny byly poslední dny extrémně náročné. Obecně totiž špatně snáší změny a těch bylo v posledních dnech a týdnech opravdu požehnaně. Na zaslouženou dovolenou si budou muset počkat, proto by se měly během dubna zaměřit na jinou formu relaxace a odpočinku. Rozmazluj se třeba kvalitní kosmetikou, klidně hřeš dobrou čokoládou a večer před spaním nezapomeň na horkou koupel s bublinkami ve skleničce.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si budou duben vyloženě užívat. Po náročném březnu je totiž čeká zasloužený klid a odpočinek v kruhu nejbližších. Situace posledních týdnů byla náročná, vy jste to ale, milé Váhy, zvládly na jedničku. Z vaší disciplinovanosti by si mohla vzít příklad i ostatní znamení. A protože těžká práce nese ovoce, hvězdy se vám v dubnu náležitě odmění.

4.jpg

Horoskop na duben je opět velmi rozmanitý.
pixabay.com

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, pokud se už delší dobu odhodláváte ke změně, je nejvyšší čas na její uskutečnění. Merkur je až do 10. dubna v harmonickém trigonu s vaším znamením a vy se tak můžete posunout o kus dál. Toužíte po lepší pozici, a tak se snažte udělat maximum pro to, abyste byli konečně opravdu spokojení. Hvězdy jsou s vámi, proto využijte jejich příznivého postavení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tak dlouho ses odhodlávala k zásadní změně, až ti proplula mezi prsty. To, že jsi nedosáhla svého, ale není důvod, proč to vzdávat. Právě naopak! K dosahování dalších cílů bys měla vynaložit ještě víc energie, která tě konečně dostane tam, kam sis vždycky přála. Nebude to jednoduché, ale ty to zvládneš!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si během dubna nebudou stěžovat. Pravděpodobně totiž obdrží nějaký větší obnos finančních prostředků. Vyloučená není výhra v loterii ani nečekané dědictví po vzdáleném příbuzném. Ne nadarmo se ale říká „rychle nabyl, rychle pozbyl“. Dobře si proto rozmysli, jak s penězi naložíš.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nebudou vědět, kde jim hlava stojí. V práci jsou totiž vystaveni velkému tlaku. Odpočinou si proto až kolem Velikonoc. Ty letos stráví odlišně od předchozích roků. Namísto bujarého veselí a alkoholového opojení dají přednost klidnému rozjímání v kruhu rodinném. Moc dobře si totiž uvědomují, že rodina je teď potřebuje víc než kdykoli dřív.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se musí během dubna připravit na psychicky náročné období. Události posledních dnů jim totiž ani trochu nepřidaly. I když ti bude sebevíc pod psa, mysli na to, že nejsi sama! Klidně se o svůj splín poděl s rodinou nebo nejbližšími přáteli, a pokud cítíš, že to nepůjde jinak, vyhledej odbornou pomoc. Říct si o pomoc rozhodně není zbabělost ani slabost. Ba právě naopak jde o projev vnitřní síly a disciplíny.

Co s námi plánují hvězdy, už víme. Jak duben vidíš ty? Dej nám vědět do diskuze pod článkem.

Související články