Horoskop na duben 2018: co se bude dít v aprílovém měsíci?

www.bigstockphoto.com
|
23. 03. 2018
|
Jaro už je konečně tady a je na čase začít si užívat rozkvětu přírody. Po šedavé zimě si to zasloužíme. Víš, co tě může potkat s příchodem teplejšího počasí a odhozením tlusté zimní bundy? Máme pro tebe horoskop, který tě na to připraví!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si v březnu nejspíš užívali energii, která jim v zimě tolik scházela. Dobrá zpráva je, že v tom budou pokračovat i v dubnu, a to na všech frontách – doma budou chtít provést změny k lepšímu, v práci přijdou na kloub nejednomu problému. A to si piš, že to šéf nenechá jen tak bez povšimnutí. Komu jinému by měly připadnout vyšší odměny než tobě?

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Potkala jsi v minulých měsících někoho, kdo ti padl do oka? Je jistá šance, že z toho něco bude. A je velká šance, že z toho bude láska! Ta se týká i zadaných a nespokojených. Možná konečně dostaneš impuls ke změně, nad kterou už dlouho přemýšlíš. Jinak si dávej pozor na chaos, který tě může zastihnout v práci a mezi příbuzenstvem. Vyloučené není nepříjemné nedorozumění, kvůli kterému se na tebe příbuzní budou dívat skrz prsty ještě hodně dlouho.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Další znamení, které bude mít energie na rozdávání, budou právě Blíženci. U těch se to odrazí hlavně v práci a ve volném čase – do svých koníčků nejspíš vrazíš tolik sil, že budeš nadšená a v pohodě i po psychické stránce, ať už se věnuješ pletení, nebo potápění. Využij toho, může totiž přijít jarní útlum a pak bude pozdě dělat si velké plány na víkendy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ještě nemáš naplánovanou letní dovolenou? Je nejvyšší čas, hlavně máš teď šanci narazit na super nabídku, která se neodmítá. Byla by škoda ji prošvihnout, tak do toho. Jediné, na co by sis měla v dubnu dávat pozor, jsou drobná zranění. Teplo totiž láká jít ven a třeba jízda na kole nebo na inlinech by nemusela bez dostatečné obezřetnosti dopadnout nejlíp.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V dubnu se po náročném březnu konečně trochu zklidníš. Jestli se ti v březnu zapalovala lýtka a zlákaly tě známosti na jednu noc, pro jistotu skoč na vyšetření. Není vyloučeno, že sis odnesla nějaký nepěkný suvenýr. I přes tyhle komplikace si ale duben užiješ, a to hlavně se staršími členy rodiny. Nechystá se u vás nějaká větší sešlost?

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V práci konečně zavládne pohoda. V minulých měsících sis možná mákla a byla z toho i dost vyčerpaná. Využij Velikonoc k odpočinku, ideálně někam s kocourkem nebo kamarádkou odjeď, ať se vyhneš neustálému zvonění koledníků. Hvězdy budou v oblasti vztahů přát hlavně těm dlouhodobým. Není vyloučeno, že objevíš tu jiskru, která vás dala před lety dohromady, a budeš se znovu cítit zamilovaně!

bigstock-greek-gyros-wraped-in-a-pita-b-168426746.jpg

Láska prochází žaludkem, to prostě platí!
Zajděte si s miláčkem na nějakou dobrotu. Ani to nemusí být do luxusní restaurace.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztah v počátku? Věř, že to nebude krátkodobá záležitost! Možná, že jsi konečně našla spřízněnou duši, i když to tak třeba na počátku nevypadalo. A jestli ano, tak tím líp. Vyrazte s novým objevem do kina, na véču nebo jen tak na procházku a poznávejte se. Bude to úžasné. Jen pozor, ať nezanedbáváš práci, protože budeš myšlenkami jinde, a kamarádky. Ty ti vztah sice přejí, ale taky s tebou chtějí být!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nevíš, na čem s novým objevem jsi? Dej tomu čas a nestresuj se s tím. Však ono to dopadne, jak má. Zaměř se na práci a věnuj se rodině. Je možné, že starší generace od tebe bude potřebovat pomoct. A nezapomeň si někam vyrazit s kamarádkami, vždyť na to čekají už dlouho, nebo ne? A pozor, venku už se to hemží alergeny, tak se moc nepřepínej, jestli na alergie trpíš.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tak dost! Jestli ses během zimních měsíců potýkala s nechutí a prokrastinací, je na čase s tím zatočit. Jaro tě nabije novou energií, tak se pusť do pracovních úkolů, které jsi tak nepochopitelně odkládala. Nakonec zjistíš, že nejsou tak hrozné, jak se zdály být. Naplánuj si výlet do přírody, bude to skvělé a vyčistíš si hlavu. Lesy volají, co třeba některý z našich národních parků?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V práci to šlape jako na drátkách a šéf dobře ví, jaký poklad v tobě má. Je nejlepší doba na požádání o vyšší plat nebo dokonce na rozjezd vlastního podnikání. Zamysli se nad tím, v čem by tě podnikat opravdu bavilo, a klidně se do toho pusť! Partner tě v realizaci tvého snu rád podpoří. Skeptický bude snad jen z tvého pracovního nasazení, které může být na úkor vašeho vztahu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pozor, pozor. Tady by mohla proběhnout pěkná bouřka ve vztazích. Na druhou stranu se tím vyčistí vzduch. Pokud máš tendenci partnera vlastnit, pokus se o opak – dej mu víc volnosti. Nemusíte spolu trávit všechen volný čas, to nikomu neprospěje. Když už se začnete hádat, dělejte to konstruktivně a nevytahujte iracionální záležitosti a staré křivdy. Jen tak se můžete dobrat k závěrům, se kterými budete moct dál pracovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou mít duben nemastný neslaný. To ale nemusí být na škodu, prostě si odpočineš a načerpáš síly do dalšího měsíce. Vyjdi si na procházku do přírody, v práci si udělej to svoje a nepřepínej se, ani to nebude potřeba. S kocourkem se podívejte na pěkný film a taky zaskoč za rodiči na kafe, udělá jim to radost. Duben bude prostě pohoda.

Související články