Horoskop na červenec 2020: Berani budou dřít, Raci protřídí kamarády

bigstockphoto.com
|
25. 06. 2020
|
Léto je konečně tady a s ním nová dobrodružství. S dovolenou nás letos svět nechával trošku na pochybách, skvělá zpráva ale je, že hvězdy nám aspoň trošku odpočinku dopřejí nám všem. Podívej se sama!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani jako by vůbec nevnímali, že je čas dovolených. Jejich pracovní tempo je vražedné, jako by právě teď chtěli strhat všechny rekordy a normy. Není to ale tak úplně špatně, protože na konci toho snažení může přijít pochvala, vyšší odměna, ba dokonce změna práce – a to si piš, že to bude změna k lepšímu. Dovolenou tedy možná oddálíš, zato si ji pak pořádně užiješ.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Připadá ti, že se motáš mezi neuspokojivou prací a rodinnými problémy? Je na čase se dostat z tohohle kruhu ven, aby to neodneslo tvoje psychické zdraví. Pokud přemýšlíš o změně zaměstnání, víc se do toho ponoř a po dovolené se pusť do intenzivního pátrání. S rodinou to bohužel tak snadné nebude, protože tu jen tak nevyměníš. Pro začátek si zkus všechno, co uslyšíš od příbuzných, nepouštět tak úplně k tělu a neřeš problémy, které se tě netýkají.

bigstock-young-business-woman-hand-with-158801870.jpg

Během červenece si nepouštěj všechno a všechny k tělu.
bigstockphoto.com
Vyčerpává tě tvoje práce hlavně psychicky? Změň ji konečně!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Peníze, peníze a zase peníze. Blíženci jako by nic jiného poslední dobou neznali. Zatímco na začátku měsíce je může strašit společný majetek třeba s bankou, rodinou nebo společníky, kolem novoluní 20. července nejspíš dostanou nápad, jak si přilepšit, a hned začnou pracovat na jeho realizaci. Pokud jsi Blíženec, nezapomínej u toho na všechny, kteří jsou ti na blízku vždycky, když potřebuješ podporu. Abys nakonec neřešila neshody doma, protože bys na nikoho neměla čas.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v čase úplňku, tedy hned zkraje měsíce, řešit svoje vztahy, a to s partnerem, přáteli i rodinou. Nevyhovující vztahy musí skončit, jinak by tě „sežraly zaživa“. Neboj se opustit „kamarády“, kteří tě znají, jen když něco potřebují, nebo už tě jednou zradili. Novoluní bude o nových začátcích a možná i splnění snů a plánů, které spřádáš už nějaký čas. Pokud jsi nedoufala v jejich realizaci, budeš o to víc mile překvapená. Jen dlouho neotálej, aby ti příležitost neprotekla mezi prsty.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou bojovat ze zdravím. Pořádně je můžou potrápit zuby, se kterými to – jak známo – není žádná legrace. Zároveň si dávej pozor na sluníčko, které začíná opalovat už po krátké době pobytu venku. Spálená kůže není to, co by ti zpříjemnilo léto. Možná se k tobě dostane prosba o pomoc od někoho z rodiny. Uděláš nejlíp, když si promyslíš, jestli je jí opravdu potřeba, nebo máš jen vypočítavé příbuzné, kteří zneužívají tvojí dobroty.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Některé Panny už mají aspoň krátkou dovolenou za sebou, ale pár dní volna si během července ještě užijí. Práce neuteče a je lepší odpočinout si dřív, než začne přerůstat přes hlavu. Nějaký ten drink s kamarády nebo partnerem, výjezd na venkov nebo na wellness ti jen prospěje. Dej si akorát pozor na studené nápoje a zmrzlinu – obojí by ti mohlo z volna udělat peklíčko s nepříjemnou bolestí v krku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy by se nejradši viděly někde na pláži nebo v tropickém pralese, ale vhodná příležitost odjet nějak ne a ne nastat. Tak se prostě seber a odjeď, kam to právě jde! Nezapomeň před tím vypnout služební telefon a rozhodně během volna nečti pracovní e-maily. A vůbec – udělej si třeba digitální detox. Kamarádi to pochopí a počkají na tebe.

Při cestách buď opatrná hlavně ve větších městech mezi spoustou lidí, kde číhají kapsáři – ztratit peněženku by bylo hodně nemilé.

bigstock-223804822.jpg

Je jedno, jestli pojedeš do Tater, nebo na Balaton. Prostě si dej oraz.
bigstockphoto.com
Kdo ví, kam se budeme moct letos vydat. Rozhodně ale někam vyjeď!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Většina Štírů momentálně potřebuje dovolenou jako sůl. Jedna část štíří populace ji má možná naplánovanou, ta druhá ponechává všechno náhodě. Hvězdy ale vyzývají k dobrodružné cestě, při níž se dá zapomenout na strasti všedních dní. Vysoké hory, průzračná voda oceánu… Co?

Pokud jsi Štírka, měj se jen na pozoru, aby ti únik z reality neznepříjemnilo nějaké to drobné zranění, ke kterému bys mohla přijít snadno, kdybys nedávala pozor, kam šlapeš.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou v létě hodně neklidní – hlavně co se lásky týče. Budou s nimi šít všichni čerti a ti nezadaní by si mohli přivodit nějakou tu nepěknou nemoc. Tak opatrně na nové a náhodné známosti! Zadaní Střelci by se měli zase držet zpátky, protože by svoje činy před drahou polovičkou dlouho neututlali. Ideální bude vybít si energii na kole, na bruslích nebo dlouhých túrách.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Oproti Střelcům budou Kozorozi pěkně v klidu. Dokážou si užít příjemné chvíle na zahrádce u piva s přáteli i jednodenní výlety nebo návštěvu bezva restaurace. V práci se nepředřou, ale proč by taky měli – léto bývá období útlumu. Opatrná buď všude tam, kde bude klimatizace.

Hvězdy prozrazují, že se možná dočkáš nějakého toho vyřizování na úřadech. Ať už půjde o cokoli, nebuď z toho nervózní – pak hned půjde všechno líp. Když se navíc budeš chovat mile k úředníkům, taky nebudou mít důvod být na tebe nepříjemní.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři v červenci stočí svou mysl hlavně ke zdraví, kondičce a hubnutí. Na plavkovou sezónu sice měli myslet dřív, teď jim ale nechybí odhodlání se sebou něco udělat. Tak vzhůru do toho! Načerpej inspiraci na internetu a udělej si pár výletů, při kterých na sobě zamakáš. Vybavit se na to můžeš lepším jídelníčkem s dostatkem bílkovin.

Náš tip: Na cesty si upeč domácí proteinové tyčinky. Zasytí tě a budeš vědět, co všechno v nich je.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou možná trochu nešťastné z nenaplněné lásky, ale ve většině případů si za to budou moct samy! Spousta z nich se totiž jen bojí oslovit někoho, komu se ve skutečnosti líbí a kdo by se případnému poznávání nebránil. Ponořit se do práce můžeš kdykoli, ale jakmile si tvůj objev najde novou známost, bude na lásku pozdě.

Během července můžeš řešit i dopravní prostředek a přemýšlet o pořízení nového. Pokud tak učiníš, dej si pozor na některé typy řidičů, kteří by ti to mohli hned v začátku zavařit.

Těšíš se na červenec? A máš už nějaké velkolepé plány? Poděl se o ně s námi v diskuzi pod článkem!

Související články