Horoskop na červen 2022: Střelci by se měli hýčkat, Vodnáři dělat kompromisy

Bigstockphoto
|
26. 05. 2022
|
Léto se kvapem blíží, pohoda je ve vzduchu a hvězdy si pro každého přichystaly nějaké to překvapení. Přečti si horoskop na celý měsíc a nenech se zaskočit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Ještě na konci května se uskuteční nov, který u Beranů otevře otázku komunikace a vyřizování všeho možného – může jít o peníze, majetek, ale i docela banální věci, které s tebou někdo bude chtít probrat. Pokud ještě studuješ, bude to období, kdy bude potřeba pořádně zabrat, aby to dobře dopadlo.

Po úplňku, který nastane 14. června, se ti právě v souvislosti se školou nebo jiným vzděláváním značně uleví, ať už to dopadne jakkoli. Pozor, aby tě úplně neovládly emoce. Stačí chvilka nepozornosti třeba v autě a stane se průšvih, který nepůjde vrátit.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci v červnu nebudou stíhat počítat peníze nebo zapracují na tom, aby to tak bylo. Čeká je odměna, zvýšení mzdy nebo sami přehodnotí a posunou odměnu za vlastní práci výš. A tak je to v pořádku!

Červen bude hrát ve prospěch krásy – zajdi si ke kadeřnici, na kosmetiku, do kteréhokoli zkrášlovacího salónu. Tentokrát ti to extra bodne a lidi na tobě budou moct oči nechat.

Po úplňku 14. června tě možná potká pořádné překvapení a jeho dozvuky budou nejspíš nějakou dobu bolet. Nepůjde ale o nic, co by nespravila trocha času, porozumění a pochopení toho, že co se má stát, to se vždycky stane.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci v červnu úplně ožijí. Novoluní v jejich znamení, které se odehraje 30. května, jim otevře dveře k nové životní etapě. Najednou budou mít chuť a elán pouštět se do nových věcí, které jim budou ku prospěchu. Měj ale na paměti, že hektické tempo se nedá udržet dlouho, tak si věci pořádně rozplánuj.

Ve druhé polovině měsíce tě můžou potrápit úřady, soudy a bohužel i finance. Najednou jich nebude nazbyt, ty se ale dokážeš uskromnit a za pár měsíců může být situace zase pěkně růžová.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci to v červnu nebudou mít jednoduché. V první polovině měsíce se budou zaobírat sami sebou, a přitom ne zrovna dobrovolně. Spoustu z nich dožene dlouhodobý stres a psychické potíže zametané pod koberec. Nejlepší bude stáhnout se někam do klidu a případně si říct i o odbornou pomoc psychologa, psychiatra nebo psychoterapeuta.

Po úplňku 14. června už bude líp. Možná poznáš, na koho se můžeš v těžkých chvílích skutečně spolehnout. O to víc tě překvapí, že to může být někdo jiný než tví nejbližší. Empatický kolega v práci nebo barista v oblíbené kavárně? Nic není vyloučeno.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi by neměli při pozvání do společnosti váhat ani minutu. Kamkoli se vrtnou, tam na ně může čekat někdo skutečně zajímavý, ať už půjde o osobní vztahy, nebo práci. I kdyby to nakonec měl být jen známý, každá známost se hodí, nezavrhuj nové kontakty!

V druhé polovině června budeš plánovat dovolenou, nebo na ni dokonce už i dojde. Bude to balzám na duši, který ti jednoznačně prospěje. Zapomeň na chvíli na všechny starosti i práci, která tě ještě možná stihne nějak překvapit, a vydej se do světa, kam tě srdce potáhne!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

První červnový týden bude pro Panny z hlediska práce skoro až vražedný. Možná si na tebe vzpomene bývalý klient a bude chtít pomoct, možná se k tobě dostane úplně nová práce. Ve hře je změna zaměstnání nebo změna oblasti, ve které pracuješ. Neboj se toho, nakonec zjistíš, že ti to prospělo.

Po úplňku 14. června bude ve vzduchu viset hádka s partnerem nebo s rodinou ohledně majetku a financí. Nenech se vytočit, peníze za zkažené vztahy nestojí. Chamtiví příbuzní ať se s nimi klidně zadusí, tobě by vyhádáné peníze stejně radost nedělaly.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká v začátku června vzdělávání a školení. Už bylo na čase se zase trošku zajímat o vlastní obor a posunout se kupředu. Můžeš načerpat spoustu inspirace, tak se porozhlédni i po nabídkách různorodých kurzů. Tvoje mentální kondice je záviděníhodná a všechno zvládneš!

Druhá polovina května bude hodně o vztazích – s rodinou, příbuznými, partnerem, kamarádkami. A ve většině případů to nebude moc příjemné. Na přetřes přijdou i věci, které by měly být pro dobro všech spíš zapomenuty. Jediným řešením bude kompromis. Připrav se na to, i když v danou chvíli opravdu nebudeš skákat štěstím do vzduchu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká pořádně divoký měsíc, ne že ne. Budou se řešit finance, majetek, nemovitosti, rekonstrukce, celkově zázemí a ke všemu úřady, které nemá v lásce snad nikdo. S troškou slušnosti a pokory to ale půjde, tak se neděs předem.

Po úplňku 14. června můžeš potkat někoho, kdo tě v první chvíli sice neodzbrojí, ale postupem času z toho může vykrystalizovat krásný, láskyplný a perspektivní vztah. Proto se nebraň pozvání na kafe, i když dotyčný není úplně tvůj typ.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci budou nastavovat nová pravidla pro sebe, ale hlavně pro své okolí. Už dlouho se spoustě z nich nelíbí, jak s nimi lidi jednají. Pověstný pohár trpělivosti už je plný, takže nezbývá než problém od jádra vyřešit.

Kolem poloviny měsíce, kdy nastane úplněk, se hýčkej a měj se ráda. Hrozí totiž psychické problémy. Zdravým přístupem k sobě samotné jejich dopad ale můžeš zásadně zmírnit. Tak si napusť vanu, vyjeď si na kole nebo si uvař a upeč něco dobrého. Co takhle mrkvový dortík nebo luxusní skořicové šneky?

bigstock-423379016.jpg

Střelcům hrozí psychické potíže, dá se jim ale předejít.
Bigstockphoto
Střelci by se měli hýčkat. V červnu obzvlášť!

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi už by neměli zanedbávat svůj zdravotní stav. Jestli víš, že jsi přibrala, začala ses při chůzi zadýchávat a necítíš se ve svém těle dobře, nastav si jídelníček nebo ho prokonzultuj s odborníkem a hlavně začni svůj stav řešit dřív, než se změní v průšvih jako hrom. Ve hře je třeba inzulinová rezistence nebo vysoký tlak!

Během druhé poloviny týdne se budeš točit kolem dětí. Pokud nemáš svoje vlastní, nejspíš se kolem tebe mihnou děti od kamarádek nebo z tvojí rodiny. A tentokrát to pro tebe bude možná i dost osvěžující.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářům se bude dařit, až jim bude okolí nepokrytě závidět. Co si usmyslí, to dokážou. Můžou rozjíždět nové projekty, začít něco tvořit a nikdo je nezastaví. Proč by taky měl? Ve vší té kreativní náladě se nezapomeň taky podívat za rodiči nebo prarodiči, budou za to moc rádi.

Dej si během června pozor na sousedy nebo kohokoli ze svého blízkého okolí. Spory najednou vzniknou rychleji, než bys čekala, a hašení těchhle požárů by vůbec nebylo snadné. Snaž se radši tentokrát ustoupit a požadovat to svoje, až půjde o něco důležitějšího.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou mít, stejně jako Kozorozi, spoustu práce a starostí se svou tělesnou schránkou. Na rozdíl od Kozorohů ale už dobře ví, kde je zakopaný pes. Najet na zdravý životní styl není brnkačka, ale postupnými kroky k němu můžeš dojít. Věř, že až na tobě bude změna vidět, budeš na sebe pyšná.

Druhá polovina měsíce bude trošku těžkopádnější a nepříjemná. Mnohým Rybám hrozí hádky s partnerem, rozchod nebo nechtěné těhotenství. Při pohlavním styku si na to radši dávej extra pozor.

Zdroj

Související články