Horoskop na březen 2023: Rakům půjde hlava kolem, Váhy dupnou na brzdu

Shutterstock
|
26. 02. 2023
|
Chceš být na březen dokonale připravena? Podívej se, co na tebe přichystaly hvězdy, a podle toho se zařiď! Jaký tedy bude třetí měsíc tohohle roku?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Spousta Beranů se v únoru potýkala s nepříjemnými vtíravými myšlenky, že je něco špatně. V březnu zjistí, že se něco špatného odehrávalo jen v jejich hlavě, a tak se jim nesmírně uleví.

Úplněk, ke kterému dojde 7. března, bude ve znamení odhalování tajemství. Něco, co mělo zůstat utajeno, vypluje na povrch. Zatím se neví, jestli půjde o zprávu dobrou, nebo špatnou. Ty si s tím ale tak jako tak poradíš.

V březnu si dej pozor na nepřejícné kolegy a kolegyně. Někdo na pracovišti čeká na sebemenší tvůj prohřešek, aby tě v něm mohl pěkně vymáchat.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci můžou hned na začátku března řešit nějaké zdravotní potíže. Naštěstí půjde jen o banalitu, takže se s tím nebudou trápit dlouho.

Ve druhé polovině měsíce neodmítej pozvání na akce nejrůznějšího ražení. Budeš za hvězdu, a to i když jsi jinak tichá introvertní duše. Večírky i kafíčka s kamarádkou si užiješ na maximum a hřát tě to bude u srdce ještě další týdny.

Jakmile nastane 21. března nov, můžeš se trošku uzavřít do sebe a dumat nad tím, jestli od života dostáváš to, co sis vysnila. To bohužel může nepříznivě zapůsobit na dvou psychiku. Netrap se s věcmi, které nemůžeš ovlivnit. Hraj s kartami, které máš. Umíš to!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou v březnu hodně řešit buď změnu práce, nebo stěhování – může jít přesun do bytu o ulici dál, ale klidně i přes půl světa! Ať už tě čeká cokoli, všechno důkladně promysli a nevrhej se tentokrát do ničeho po hlavě.

Nov, který nastane 21. března, ti do života přivede nové lidi a někteří z nich pro tebe budou mít velký význam do budoucna. Proto se snaž dobře zapůsobit a nedělej ze sebe něco, čím nejsi. Poznali by to a odradilo by je to od dalších kroků.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou první březnový týden neustále telefonovat nebo e-mailovat. Najednou bude potřeba zařídit spoustu věcí a tobě z toho půjde hlava kolem. Jako obvykle to ale zvládneš, ať už půjde o vyzvednutí nemocné ratolesti ze školky, placení pokut, nebo o nějaké to dostaveníčko na úřadě.

Ani s novem, který proběhne 21. března, se to nezmění. To už ale půjde hlavně o pracovní záležitosti a pozor – hvězdy na tebe nejspíš chystají i postup v kariérním žebříčku! Ničemu se nebraň. Kdybys na to neměla, nenabídli by ti to. Jen nesmíš usnout na vavřínech…

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na začátku měsíce se bude u Lvů všechno točit kolem peněz. Vrátí se ti půjčky nebo konečně doplatíš svoje závazky. Přijít ti může upomínka z knihovny nebo pokuta, tak ji radši zaplať hned, ať z toho později není zbytečné mrzení. Řeč může přijít na majetek, který máš s někým společný.

Ke konci března může ve tvém životě dojít na nějakou větší změnu – buď pěkně protřídíš přátele, nebo třeba odejde kolega, ke kterému jsi měla blízko. Tak jako tak to zamrzí, ale není to nic, co bys mohla ovlivnit. Proto je zbytečné se tomu bránit. I na ty největší novinky si brzy zvykneš.

shutterstock_524152030.jpg

Dělej si malé radosti, které ti pomůžou překonat velké starosti.
Shutterstock
I nepříjemnosti přestojíš a úsměv se ti na tváři přece jen objeví.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se zařekly, že letos stabilizují svou práci, a v březnu to provedou. Dostane se k nim nabídka, která se neodmítá a která nabízí mnohem víc než jen skvělé finanční ohodnocení. Po letech dřiny si to zasloužíš, tak se tomu nebraň.

Do úplňku, který nastane 7. března, si dávej pozor na vlastní myšlenky a na psychiku. Může na tebe dolehnout stres posledních dní i týdnů i negativní zprávy o někom z rodiny. Hned po úplňku se ti uleví a s příchodem novu 21. března ti zase bude fantasticky, hlavně v přítomnosti dlouholetého partnera, v němž vždycky najdeš oporu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou zahlcené snad úplně vším. Řešit budou vlastní rodiče, partnera, práci i přátele, a to hlavně ve smyslu, aby se všem zavděčili. To ale nejde, tak brzdi, než se to podepíše na tvém zdraví. Ohlédni se zpátky a uvědom si, kolik toho děláš pro ostatní – dělají toho oni tolik pro tebe?

Nov 21. března přináší nové začátky do pracovní i osobní sféry. Objevit se může nová pracovní nabídka, která ti pořádně zamotá hlavu, nebo šarmantní osoba, která dokáže totéž. S řešením situace nespěchej, okolnosti se vyjasní až během dubna a tobě se pak bude o všem snáz přemýšlet.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká obávaná čistka mezi blízkými. Jakkoli někoho považuješ za přítele, on jím prostě není. Nejspíš si to uvědomíš až po tom, co ti bodne kudlu do zad, nebo se dozvíš, jak nepěkně tě pomlouvá. Nezapomeň, že chyba v tomhle případě není na tvé straně a že přerušit s takovým člověkem kontakt je to nejlepší, co můžeš udělat.

Koncem měsíce bude někdo z rodiny potřebovat tvou pomoc, nejspíš kvůli nějaké zdravotní indispozici. Bude dobře vědět, proč se obrací zrovna na tebe, a ty ho nezklameš.

Je skvělý čas na přemýšlení nad dovolenou a klidně nemusíš letos zůstat jen u jedné. A co takhle prodloužený víkend? Sepiš si seznam míst, kam se chceš podívat, a začni s plánováním!

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci budou během celého března řešit zdraví. Spoustu z nich už dlouho trápí problém, o kterém se možná stydí mluvit, nebo se ho prostě snaží přehlížet. To už ale dál nebude možné, takže stud stranou a alou k lékaři, ať už jde o cokoli!

Ke konci měsíce bude bezva období na trávení času s partnerem. Můžete krásně prohloubit vztah, což se vám pozitivně vrátí i s úroky, jakmile časem přijde nějaký ten mráček.

Taky neodmítej pozvání na rodinnou sešlost. Sejít se s příbuznými může být náročné, ale taky povzbuzující a osvěžující. Uvidíš, že nakonec si to užiješ, ať už půjde o zapití ukončeného studia mladších členů rodiny, nebo osmdesátiny tvojí babičky.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se budou v březnu cítit psychicky svěží, a to i navzdory tomu, že je čekají úřady, ne-li dokonce soudy. Pokud máš čisté svědomí v tom, co se řeší, zkus se co nejmíň stresovat. Dobře to dopadne.

Ve druhé polovině měsíce zatoužíš po vylepšení vlastního bydlení. Můžeš se přestěhovat nebo se pustit do velké rekonstrukce, mnohem pravděpodobnější jsou ale drobné úpravy, které vyladí tvoje hnízdečko k útulné dokonalosti. Dej do toho srdce, ať je ti doma příjemně!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, kteří v práci s někým flirtovali, si konečně uvědomí, že tudy cesta nevede a vztah s kolegou není vůbec dobrý nápad. Nech to plavat, dělej dál to, co umíš, bav se a on se objeví někdo, s kým si budeš moct padnout do náruče. Jen příště zase nedej na líbivou tvářičku.

Po novu, který nastane 21. března, tě čeká nějaké to cestování, buď soukromé, nebo služební. Ať tak, či onak, bude to příjemné rozptýlení, které oceníš, i když se ti do toho zpočátku vůbec nebude chtít. Jen dávej pozor při řízení nebo při pěších přesunech!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nebudou mít v březnu na růžích ustláno, zvlášť pak doma ne. Atmosféra už nějaký ten měsíc není nejlepší a tenhle měsíc už prostě jeden z vás bouchne. Vyříkejte si věci kriticky, ale s citem a hlavně konstruktivně. Vytahování kostlivců ze skříně nikdy nic dobrého nepřineslo. Pokud máte pocit, že už spolu nemůžete být, rozsekněte to. Rozchod bude úleva pro vás oba.

Jakkoli budeš mít rušno doma, v práci bude pohoda, což ti teď bodne. Kolegové i šéf ocení tvé nasazení a neotřelé nápady, takže za první čtvrtletí se pak můžeš dočkat i pěkné a nečekané odměny.

Zdroj

Související články