Horoskop na 8. týden roku 2023: Raci podlehnou lásce, Váhy závisti

Shutterstock
|
20. 02. 2023
|
S dalším únorovým týdnem je tady i čerstvý horoskop! Co během následujících dnů zažijí Panny a na co by si měli dát pozor Blíženci?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berany čeká nesmírně inspirativní a kreativní týden plný nových výzev a dobrodružství. Pokud jsi nedávno změnila práci, můžeš si pogratulovat. Cítit se budeš totiž doslova jako ryba ve vodě a mezi kolegy perfektně zapadneš.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou během týdne řešit menší pracovní komplikaci. Pravděpodobně jim onemocní kolega, na kterého spoléhali, takže za něj budou muset zaskakovat. Domů budeš chodit vyčerpaná, proto bude potřeba najít způsob, jak se po práci odreagovat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nebudou během týdne vědět, kde jim hlava stojí. V práci toho mají víc, než dokážou během pracovní doby zvládnout, takže budou nuceni brát si ji i domů. Pozor na syndrom vyhoření. Ten se může týkat i těch nejzarputilejších workoholiků.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V okolí Raků se objeví někdo, kdo jim pěkně zamotá hlavu. Nebude to dlouho trvat a už budeš sedět s tímhle novým objevem u kávy nebo skleničky vína. Láska hory přenáší a v tvém případě to bude platit dvojnásob.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou během týdne řešit finanční záležitosti. S penězi na tom totiž nejsou tak dobře, jak by si přáli. S největší pravděpodobností se budeš muset poohlédnout po nějaké brigádě na večer nebo víkendy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou během týdne v jednom kole. Pracovní povinnosti se na ně valí ze všech stran a ony si nemůžou dovolit nasmlouvanou práci neodevzdat. Zkus na sebe nebýt tolik přísná a víc odpočívej. Tvoje tělo to potřebuje!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají v okolí někoho, koho znají už spoustu let. Dotyčnému se ale poslední měsíce začalo dařit všechno, na co sáhne. A to začne Vahám vadit. Pocítíš osten závisti, se kterou nevíš, jak naložit. Zakaž si ji! Nebo tě začne sžírat zevnitř.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou muset během týdne rozseknout důležitou záležitost týkající se rodiny. Možná jde o blízkého člena, který ti už delší dobu pije krev. Mnohem pravděpodobnější je ale konfrontace s osobou, kterou znáš celý život a vždycky jsi byla naučená, že co dotyčná řekne, je svaté.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Bude se o tebe pokoušet bacil. Tomu ale nedáš šanci. Protože neustále pracuješ na posilování imunitního systému, žádná nemoc si na tebe nepřijde. Jen neusni na vavřínech a dál se o svoje střeva pořádně starej. Právě tady je totiž uložená naprostá většina imunity, která tě pak nenechá na holičkách.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi v týdnu objeví díru na trhu a zajímavý podnikatelský nápad. O tom, že bys nadobro opustila korporát, uvažuješ už delší dobu. Teď máš konečně příležitost proměnit svoje úvahy ve skutečnost. Podnikatelské začátky budou náročné, ale vyplatí se vydržet!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou zahlceni pracovními povinnostmi. Bohužel si příliš neodpočinou ani doma, protože budou muset řešit neshody mezi dětmi i nálady partnera. Pokud se k tobě na návštěvu objednala během týdne tchyně, slušně setkání zruš. Nedopadlo by to dobře.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se už nemůžou dočkat zasloužené dovolené. Na tu vyráží po několika letech úplně bez dětí. Hlavně se v práci nestrhej, ještě než odjedeš. A především si pár dnů volna užij přesně podle svých představ!

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu radši vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články