Horoskop na 7. týden roku 2023: Lvi ucítí příležitost, Váhy zradu

Shutterstock
|
13. 02. 2023
|
Máme tady další únorový týden a s ním taky čerstvý horoskop! Jak následujících sedm dní prožijí Býci a na co by si měly dát pozor Panny?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou během týdne postaveni před náročný úkol. Možná půjde o pracovní výzvu, mnohem pravděpodobnější je ale nějaké důležité rozhodnutí v soukromém životě. Rozhoduj se dobře!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býky uprostřed týdne vytočí nový kolega, který k nim do týmu nedávno nastoupil. Je sice pro každou legraci, za práci ale vzít neumí. Budeš žehlit jeho průšvihy a zbytečně ti přidělá práci. Nenech si to líbit!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou během pracovního týdne neuvěřitelně kreativní. Dařit se jim bude všechno, na co jenom sáhnou. A jinak tomu nebude ani doma. Pokud potřebuješ probrat náročné a nepříjemné téma, hvězdy ti připraví skvělou výchozí pozici.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci během týdne okusí „vlastní polívčičku“. V práci si na ně došlápne kolega, kterého poslední měsíce tak trochu využívali. Teď bude pro změnu potřebovat něco on. A dá jim jejich chování pěkně vyžrat. Příště si dvakrát rozmyslíš, jak se k okolí zachováš.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou postaveni před důležité pracovní rozhodnutí. Na jednu stranu si můžou výrazně finančně polepšit, na druhou je to bude stát spoustu tvrdé práce a času mimo domov. Rozhodně jde ale o příležitost, která se už nemusí opakovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou během týdne řešit menší zádrhel v práci. Ta jim totiž nejde od ruky tak, jak by si představovaly. Ba naopak se jim úkoly začnou kupit a tyhle systematické dříčky přestanou stíhat. Ne že se z toho zhroutíš! Práce přece není zajíc a neuteče.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou řešit nepříjemnou situaci. Už delší dobu mají pocit, že jim někdo z blízkého okolí nepozorovaně škodí. Jejich domněnka se potvrdí, a navíc zjistí, že dotyčný plánuje zradu. Jak se k problému postavit? Všechno si upřímně vyříkat a dotyčného eliminovat ze svého dosahu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou v jednom kole. Mají energie a elánu na rozdávání a s chutí se pouští do všech výzev, které si pro ně osud přichystal. Pokud máš občas problém říkat ostatním důrazné „ne“, měla by ses to co nejdřív naučit. Jsi tu v první řadě pro sebe, a ne pro ostatní, kteří zneužívají tvojí dobroty.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci už delší dobu řeší nepříjemné finanční komplikace. Je proto nejvyšší čas sednout si nad domácí finance, sestavit jednoduchý rozpočet a zjistit, kam ti utíkají peníze. Pravděpodobně budeš muset omezit nejen svoje zlozvyky, ale taky některé koníčky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si na tenhle týden naplánovali kratší dovolenou. Potřebují vyřešit nějaké administrativní záležitosti a při té příležitosti se objednají aspoň na masáž nebo jinou relaxační proceduru. Nepodceňuj péči sama o sebe. Tvoje tělo i mysl to ocení!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou zkraje týdne řešit menší zdravotní komplikace. Naštěstí nepůjde o nic závažného. Důležitost preventivních prohlídek bys ale neměla v žádném případě podceňovat. Vždycky je lepší prevence než hašení vzniklého problému.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nebudou během týdne ve své kůži. Budou si připadat odstrkované, ublížené a nemilované. Nakonec si svoji frustraci vybijí na těch nejzranitelnějších – dětech. Ty už sice mají svoje životy, slova Ryb ale zasáhnou jejich bolavé místo. S omluvou neotálej!

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články