Horoskop na 39. týden roku 2021: Co čeká tvoje znamení?

Bigstockphoto
|
27. 09. 2021
|
Třicátý devátý týden letošního roku je tady a s ním i další horoskop. Co si na tebe hvězdy připravily? Prozradíme!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani by si měli během tohoto týdne uvědomit, do jaké společnosti chtějí patřit a jakými lidmi se nadále obklopovat. Urovnej si to nejdřív v hlavě a podle toho jednej. Taky nelituj případné ztráty osoby, která se dlouho objevovala v tvém okolí. Časem byste se stejně rozešli tak jako tak.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pokud tě práce nebaví, právě tenhle týden je ideální doba k tomu, aby ses koukla po nějaké jiné. Vnitřně cítíš, že jde o zásadní krok, který už dlouho nepočká. Bezútěšnou situaci v práci a mezi kolegy totiž odnáší nejen tvoje psychika, ale taky tělo.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Snaž se během teplých podzimních dnů načerpat co nejvíc energie. V zimě se ti totiž bude hodit. Pokud náhodou onemocníš, nemoc nepodceňuj a řádně ji vylež. Taky si zkontroluj preventivní prohlídky a na ty, které tě ještě čekají, se zkus objednat do konce letošního roku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům se bude celkově dařit, dostane se jim ocenění nebo si jich někdo důležitý všimne. S partnerem si domluvíš lepší podmínky a vyjednáš příjemnější pozici. Zkus se častěji obklopovat rodinou. Je to to nejdůležitější, co na tomhle světě máš.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

U Lvů budou v popředí vztahy, a to jak ty osobní, tak profesní. Během tohohle týdne budeš aktivní taky ve společenském životě. Jen nezapomínej na partnera a budování kvalitního vztahu. Je potřeba mít společné prožitky, o které se oba aktivně zasloužíte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Některé Panny čeká důležité životní setkání. Pročistí si okolí kolem sebe a zároveň pocítí touhu rozšířit si obzory. Panny narozené začátkem září budou na podzim kreativnější a celkově si budou užívat podzimní přírody.

bigstock-activities-for-happy-fall-imp-428147813.jpg

Horoskop na 39. týden roku 2021 toho mnoho prozrazuje.
Bigstockphoto
Všichni bychom měli ještě načerpat energii, než udeří zima. Mysli na to!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na počátku týdne počítej s nepříjemným zklamáním. Pravděpodobně půjde o někoho, komu jsi dlouho věřila a nechtěla sis připustit, že by tě mohl zklamat. Situaci ber ale jako zkušenost, nikoli prohru, a pouč se z ní do budoucna.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Partnerovi nech větší volnost. Náležitě se ti za ni odmění. Navíc když budeš spokojená ve vztahu, bude se ti zároveň dařit i v ostatních oblastech. Šťastným dnem je čtvrtek, tak si ho pořádně užij!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Čeká tě týden plný překvapení. Budeš taky často řešit majetkové a finanční záležitosti. Plň si sny, zároveň ale dávej pozor na dluhy a půjčky mezi rodinou nebo přáteli! I to nejpevnější přátelství nebo rodinné pouto totiž dokážou zpřetrhat špatné investice.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Během týdne se zaměř na nejbližší rodinu a pokus se s ní trávit víc času. Klidně se vrhni na velký podzimní úklid a vytvoř tolik potřebné rodinné zázemí, do kterého se budou všichni členové rádi a ochotně vracet.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by měli sladit profesní a osobní život, a ne mít druhý domov v práci. Ke konci týdne vstoupí do popředí profesní podmínky a určitá změna. Neboj se jí a naopak ji vítej s otevřenou náručí. Hvězdy si pro tebe totiž chystají velké podzimní překvapení.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Po náročném pracovním týdnu si uvědomíš, jaké jsou tvoje životní hodnoty. Více se věnuj svému zdraví a v téhle oblasti se zaměř taky na svoje blízké. Pohlídej je, aby nepodceňovali péči o tělo i duši.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články