Horoskop na 37. týden roku 2021: Co čeká tvoje znamení?

Bigstockphoto
|
13. 09. 2021
|
Sedmatřicátý týden letošního roku je tady! Co si pro tebe hvězdy připravily? Některá znamení budou čelit změnám, jiná výzvám. Co tě čeká a nemine? Prozradíme!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou tento týden dost náladoví, čehož si všimne i jejich okolí. Pokud cítíš, že na tebe hůř dopadají jeho poznámky, jednoduše jim nevěnuj pozornost a svou mysl zaměř na něco kreativního nebo na fyzickou aktivitu. Že nic z výše uvedeného nepomáhá? Nepotlačuj slzy, ale nech je volně plynout. Odplaví stres i negativní myšlenky a ty se budeš cítit zase dobře.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou stát před významným rozhodnutím, které se nebude týkat jen jejich osoby. Pokud máš pocit, že je na tuhle situaci rozum krátký, poslechni hlas svého srdce a v kombinaci s intuicí se rozhodni. Ať už zvolíš kteroukoli možnost, tvoje rozhodnutí bude správné. Dozvíš se to ale až za nějakou dobu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud jsi sama, koukej kolem sebe. Hvězdy ti totiž do cesty přihrají protějšek, který tak dlouho hledáš. Možná půjde o někoho, kdo se v tvém životě už párkrát objevil, mnohem pravděpodobnější je ale spíš zcela nové a náhodné setkání. Dej průchod svým citům a nezatracuj dotyčného hned po prvním přešlapu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jsi inteligentní, pracovitá, schopná a talent ti taky nechybí. Když k tomu všemu přidáš špetku dravosti a trpělivosti, uvidíš, že výsledky se zanedlouho dostaví. Tvým šťastným dnem je čtvrtek. Proto si na tenhle den naplánuj schůzku, kterou dlouho odkládáš, nebo setkání s člověkem z nedávné minulosti.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zaskočilo tě pozvání na rande od osoby, která se kolem tebe delší dobu motá? Možná bys do ní vůbec neřekla, že k tobě chová jistý druh náklonnosti. Schůzku neodmítej, dej jí šanci. Kdo ví, třeba díky ní získáš nového parťáka, nejlepšího přítele nebo lásku na celý život.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jsi unavená a máš plné zuby práce. Ačkoli to není tak dávno, co sis máčela nohy v moři, trochu volna by ti rozhodně neuškodilo. Popros proto šéfa o pár dnů dovolené a neváhej si prodloužit nadcházející víkend. Co takhle dámská jízda nebo chata v horách?

bigstock-autumn-beauty-woman-portrait-427262888.jpg

Týdenní horoskop ti řekne, co tě může potkat.
Bigstockphoto
I když jsi plná elánu, odpočiň si aspoň o víkendu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Měj oči na stopkách! Všude, kam vkročíš, se totiž během tohohle týdne můžeš zamilovat. Možná půjde jenom o krátký flirt na jednu noc, mnohem pravděpodobnější je ale silný a láskyplný vztah, který se bude vyvíjet přesně podle toho, kam si ho budeš přát posunout.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po letech dřiny ses konečně dočkala vytoužených úspěchů. Oslav to s tvými nejbližšími a přáteli, vždyť sdílená radost je dvojnásobná radost! Nezapomeň jim poděkovat za jejich pomoc a podporu. Mají velkou zásluhu na tom, co jsi dokázala.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Neboj se projevit nesouhlas nebo vlastní názor. A to i přesto, že nejsi zrovna dvakrát průbojná. V práci nastává situace, kdy je potřeba, abys byla konečně vidět a slyšet. Šedou myšku totiž nikdo nechce. Ledaže by ses chtěla zašívat někde v archivu, kde bys to stejně pro svou povahu zanedlouho zabalila.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Poslední dny jsi věnovala tomu, aby sis v hlavě srovnala, co vlastně od života čekáš a chceš. Gratulujeme! Tu nejtěžší část máš za sebou. Teď už jenom přeměnit představy v realitu a nebude existovat nic, co by tě mohlo v cestě za tvým snem a štěstím zastavit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Dochází ti trpělivost. Minulý týden byl totiž pracovně extrémně náročný. Pokud máš pifku na nezvedeného kolegu, nedus to v sobě a prostě si o problému promluvte jako dva dospělí. Potlačovaná agrese totiž ničemu nepomůže. Ba právě naopak. Časem by se totiž mohlo stát, že ho ve společné kuchyňce přetáhneš jeho vlastním hrnkem. Nebo mikrovlnkou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud žiješ v manželství, má tvůj vztah šanci zažít osvěžující vzkříšení. Taky se těš na inspirativní náměty v zaměstnání. Možná se tady dočkáš i zajímavé výzvy, nebo dokonce návrhu na povýšení. Chytni příležitost za pačesy a pořádně se jí drž! Kdo ví, kdy by se taková nabídka mohla znovu objevit.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Zdroj

Související články