Horoskop na 13. týden roku 2023: Panny budou bez energie, Raci bez partnera

Shutterstock
|
27. 03. 2023
|
Právě odstartoval další pracovní týden a s ním je tu i nový horoskop! Co čeká na Býky a jak si následujících sedm dní užijí Berani? Čti dál a dozvíš se to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začnou týden docela rozpačitě. Nejdříve se jim podaří zaspat, aby hned vzápětí uvízli v dopravní špičce. Šéf nebude nadšený, ale tvoje omluvy ho obměkčí. Počítej nicméně s tím, že pozdní příchod si budeš muset napracovat.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci v práci zažijí menší šok. Do týmu k nim totiž přibude nový kolega, kterého moc dobře znají. Bohužel to není nikdo, o koho bys vyloženě stála, protože vaše vztahy ustrnuly na bodu mrazu. Naštěstí zjistíš, že čas dokáže obrousit hrany a někteří jedinci nabyli v průběhu let rozumu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Během týdne se ti do ničeho nebude chtít. Jsi unavená, bez elánu a energie. Navíc ti chybí motivace. Pokud v práci cítíš, že to s tebou jde od desíti k pěti, začni se poohlížet po jiném místě. Je ideální doba a šikovné lidi dneska platí zlatem!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Partner ti odjel na služební cestu a ty máš celý dům nebo byt sama pro sebe. I když si to budeš první dny pořádně užívat, poměrně brzy zjistíš, že si život bez svého milého vlastně už ani nedokážeš představit. Opětovné setkání bude o to romantičtější.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou během týdne zamlklí. V hlavě totiž pořád nosíš připomínku přítele nebo někoho z rodiny, která se tě poměrně dost dotkla. Nedokázala jsi na ni obratem zareagovat, a proto tě pořád tíží. Co takhle vyložit karty na stůl a s dotyčným si otevřeně popovídat?

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny během týdne opustí energie. Tenhle nečekaný pokles si nedokážeš dost dobře vysvětlit, ale už teď víš, že ti zkomplikuje plány. Potřebuješ totiž odbavit ještě spoustu pracovních úkolů a pracovat ne na sto, ale dvě stě procent. Zkus si pomoct berličkou v podobě kvalitní kávy nebo velejemného čaje matcha.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou řešit menší neshodu v rodině. Pravděpodobně se o ni zaslouží dříve narozený člen, který má pocit, že se teď všechno musí točit kolem něj. Ráda dotyčnému pomůžeš, ale ne na svůj vlastní úkor. Musí zkrátka pochopit, že všichni kolem něj mají svoje životy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři nebudou vědět, kde jim hlava stojí. Během týdne se na ně práce bude valit ze všech stran. Protože jsi na tyhle situace zvyklá, nerozhodí tě. Na konci týdne budeš ale pekelně vyčerpaná a pracovní víkend pro tentokrát raději odložíš.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se budou trápit tím, co o nich říká někdo z okolí. Pokud jde o rodinného příslušníka, o to víc tě bude tahle situace bolet. Uvědom si ale, že dotyčný má problém hlavně sám se sebou. Netrap se proto tím, co si o tobě myslí nebo říká a žij podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi nemají během týdne čas na nějaké fňukání nebo odpočinek. Doma i v práci toho mají tolik, že vlastně ani neví, kde jim hlava stojí. Pozor na syndrom vyhoření nebo jiné nepříjemnosti. Pamatuj, že dlouhodobý stres našemu tělu neprospívá.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si během týdne budou připadat tak trošku ztracení. Poslední týdny jim totiž přijde, že je okolí zanedbává. Co takhle nečekat, až (a jestli) se ozvou ostatní a zkusit jim napsat nebo zavolat? Třeba to vůbec není o tom, že se s tebou nechtějí vidět.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se konečně vnitřně zklidní. Poslední dny toho bylo na tebe nějak moc, takže ses uzavřela do sebe a potřebovala sis utřídit myšlenky i další kroky. Naštěstí tohle podivné období poměrně rychle skončilo a ty se můžeš zase konečně svobodně nadechnout.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články