Horoskop na 12. týden roku 2023: Raci najdou lásku, Býci peníze

Shutterstock
|
20. 03. 2023
|
Máme tady první jarní týden! Jak si ho užijí Vodnáři a co čeká na Lvy? Čti dál a nech se inspirovat!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začnou týden poměrně zajímavě. Náhoda je zavede k osobě, se kterou je pojí společná minulost. Možná půjde o dávnou lásku, mnohem pravděpodobnější je ale bývalá spolužačka, se kterou se vaše cesty rozešly kvůli stěhování a velké vzdálenosti.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Dítě Štěstěny – přesně tak by ti mohli říkat ostatní. Během týdne totiž přijdeš k menšímu jmění, které najdeš na místě, kde bys ho rozhodně nečekala. Koukej pod nohy, peníze se tenhle týden budou válet všude, kam zabloudíš pohledem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou během týdne řešit menší rodinnou komplikaci. Pravděpodobně ti kvůli nemoci vybouchne dlouho domluvené hlídání. Proto se vám situace s partnerem nepěkně zkomplikuje. Naštěstí máte ve svém okolí ochotné „hlídací babičky“, které jsou po ruce vždy, když je nejvíc potřebujete.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou už delší dobu sami, což je začíná mírně deprivovat a rozčilovat. Jsi společenský tvor, který potřebuje lásku dávat a zároveň ji dostávat. Vypravíš se proto na rychlé rande, od kterého ale samozřejmě nic nečekáš. O to větší překvapení bude, když tady narazíš na Pana Božského!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou během týdne v jednom kole. Zaskakovat totiž musí za nemocné kolegy, kteří kolem nich padají jako mouchy. Šéf ale tlačí na výkon a hlavně na výsledky. Nezapomeň si po práci naordinovat aktivní odpočinek. Jinak se taky můžeš propracovat k syndromu vyhoření.

shutterstock_1660419799.jpg

Aktivní odpočinek je skvělou obranou proti syndromu vyhoření.
Shutterstock
Nepodceňuj pravidelný relax a věnuj se i tomu aktivnímu. Pomůže ti pročistit mysl.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou během týdne nesmírně výkonné. I když to v pondělí bude vypadat všelijak, rychle se dostaneš do tempa a budeš odbavovat jeden úkol za druhým s lehkostí a přesně podle požadavků od vedení. Týden to bude určitě náročný, ty z něj ale budeš mít na jeho konci skvělý pocit.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud je opravdu něco, co tě dokáže vytočit k nepříčetnosti, pak je to lež. Když přijde od někoho, od koho to opravdu nečekáš, zamrzí tě to ještě o to víc. Je potřeba zachovat chladnou hlavu a o problému mluvit. Hysterické záchvaty nebo křik nic nevyřeší.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se uprostřed týdne potkají s osobou, se kterou je pojí dávná minulost. Možná půjde o platonickou lásku, mnohem pravděpodobnější je ale setkání s kamarádkou ze školy. Sednete si na kafe, které protáhnete až do večerních hodin. Navážete totiž přesně tam, kde jste před lety skončily.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během týdne marodit. Už o víkendu se o ně pokoušela nemoc, která je začátkem pracovního týdne upoutala na lůžko. Naštěstí nepůjde o nic, co by nevyřešil teplý čaj a klidový režim. Do práce ale nespěchej. Pěkně se vykurýruj a dej se dohromady.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Připrav se na příliv energie! Příčinou bude planeta Uran, která se objeví ve tvém znamení. Během týdne dej prostor svým tvořivým schopnostem a elánu. Pokud tě někdo v první polovině týdne naštve, se zlou se potáže. Emocím dáš volný průběh.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nenech si ujít šanci na nový vztah. Když vidíš příležitost, nedovol, aby ti jen tak proklouzla mezi prsty. I když víš, že jsi nic nepropásla, máš sklon tlačit na pilu. Nedělej to a raději zvol jinou taktiku.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během týdne budeš muset absolvovat dlouho odkládanou rodinnou oslavu. Tu si užiješ i přesto, že ses na ni ani trochu netěšila. Obavy z trapných narážek příbuzných se rozplynou a všichni společně si užijete pohodové odpoledne.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články