Horoskop na 11. týden roku 2023: Blíženci nevědomky ublíží, Raci se konečně zklidní

Shutterstock
|
13. 03. 2023
|
S novým pracovním týdnem je tady taky nový horoskop! Na co se můžou těšit Ryby a jak si následující dny užijí Berani? Čti dál a dozvíš se to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začnou týden poněkud rozpačitě. Do práce k nim totiž nastoupí nový kolega, který jim pěkně zamotá hlavu. Navíc to vypadá, že náklonnost je oboustranná. I když si budeš připadat neohrabaně, objekt zájmu na tobě může oči nechat. Vztah s kolegou ale není nejlepší nápad.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci nebudou vědět, kde jim hlava stojí. V práci to s nimi jde od desíti k pěti, protože nezvládají hromadu zadaných úkolů. A ani doma to není o moc lepší. Kvůli plné hlavě pracovních povinností s nimi není žádná zábava. Nauč se vypínat nebo práci úplně změň.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou přes týden svědkem toho, jak jednoduché je nevědomky ublížit někomu hodně blízkému. Nemyslela jsi to špatně, jen jsi v blízkosti dotyčného pronesla něco, co se ho oprávněně dotklo. S omluvou neotálej!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Po několika týdnech, kdy jsi byla v jednom kole a ani doma sis vlivem okolních událostí a řešených problémů neoddychla, se konečně zklidníš. Vyřešila jsi vše, co bylo ve tvých silách, a zbytek už zkrátka necháš na osudu a vyšší moci. Neuvěřitelně se ti uleví. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi během týdne musí vyřešit důležitou rodinnou záležitost, kterou delší dobu odkládali. Naštěstí na to nejsi sama. Společně s partnerem najdete provizorní řešení, které se vzápětí ukáže jako zajímavá alternativa k současné situaci.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou přes týden v jednom kole. Ze všech stran se na ně valí nová práce, kterou potřebují odbavit ještě před odletem na zaslouženou dovolenou. Po práci si naordinuj aktivní odpočinek a pečuj nejen o svoji fyzickou, ale i duševní stránku. Jinak bys mohla vyhořet dřív, než se naděješ.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy potřebují najít v životě opětovnou stabilitu. Poslední měsíce vlastně tak úplně nevíš, odkud a kam jdeš a kam chceš v životě směřovat. Stanov si malé, ale pevné a snadno dosažitelné cíle. Jakmile se ti je podaří naplnit, můžeš přijít s novými výzvami.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Během týdne z tebe bude energie a elán doslova tryskat. Máš plnou hlavu dobrých nápadů, které se rozhodneš přetavit ve skutečnost. O některé nápady se nebojíš podělit s ostatními. Jen pozor na konkurenci a závistivce! Před nimi si nepouštěj pusu na špacír.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou přes týden rozladění. Nejdříve je vytočí kolega z práce, který nepatří mezi ty nejbystřejší, zato však neuvěřitelně líné. Bohužel ve stejném duchu budou pokračovat i děti doma. Zkus nebouchnout a vnitřně se uklidňuj třeba počítáním do třiceti.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se budou potýkat s jarní únavou a náběhem na depresi. Po zimě si připadáš vyčerpaná a k ničemu. Neuzavírej se do sebe a raději vyraz na čerstvý vzduch a mezi lidi. Společnost ti udělá dobře a pohyb vyplaví do těla endorfiny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři během týdne nebudou vědět, co dřív. Všude pro ně mají spoustu úkolů, a tak nabydou dojmu, že vlastně nikdy nemají úplně hotovo a jsou pro okolí nepostradatelní. Pokud tenhle stav přetrvává delší dobu, není to dobře. Kromě vyčerpání se můžeš propracovat i k syndromu vyhoření.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tvoje novoroční předsevzetí vzalo za své poměrně brzy. I když sis slibovala, že začneš myslet v první řadě sama na sebe, stejně už ses zase za pár dnů obětovala pro ostatní. Zamysli se nad tím a nauč se říkat „ne“. Neskutečným způsobem se ti uleví.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články