Čínský horoskop na 48. víkend roku 2022: Zajíce čeká překvápko, Tygry nevítaný host

Shutterstock
|
02. 12. 2022
|
Máme tady první prosincový víkend a s ním i čerstvý víkendový horoskop! Co během dnů volna zažijí Krysy a na co by si měli dát pozor Tygři?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou během víkendu uklízet. Moc dobře si totiž uvědomují, že do nejkrásnějších svátků v roce už nezbývá tolik času. Proto zapřáhnou ostatní členy rodiny a společně příbytek převlečou do vánočního kabátku. Nezapomeň se večer odměnit svařákem a vánočním příběhem.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli by se potřebovali naklonovat. Od práce si totiž neodpočinou ani o víkendu. Konec roku se blíží a oni chtějí mít všechno pod kontrolou. Na náladě jim nepřidá ani nevrlý šéf, který bere jejich přesčasy tak trochu jako samozřejmost. Nenech se využívat a dupni si!

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygry o víkendu překvapí nezvaná návštěva, se kterou rozhodně nepočítali. Nebuď slušná a nenech si organizovat víkend od někoho, kdo nemá dost empatie a vychování, aby se na návštěvu dopředu ohlásil. Jednoduše se omluv s tím, že plány na tenhle víkend už máš jasně dané a ráda dotyčného uvidíš jindy.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou o víkendu postaveni před nečekané, přesto důležité rozhodnutí. Tvůj partner pravděpodobně přijde s informací, kterou jsi rozhodně nečekala a neplánovala. Překvápko to sice bude milé, vaše další směřování se nicméně bude odvíjet od toho, jak se rozhodneš.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci budou o víkendu výletovat. Sbalíš kámošky nebo partnera a vyrazíš vstříc novým zážitkům. Vyberete si hory, nebo dáte přednost pohodlíčku a na dva dny volna se zašijete v luxusním wellness hotelu? Nutno podotknout, že ať už se rozhodneš jakkoliv, změna prostředí ti náramně bodne.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou o víkendu řešit menší vztahové nedorozumění. Naštěstí nepůjde o nic, co by váš vztah ohrozilo nebo ho nevratně poškodilo. Občas je ale potřeba vyložit karty na stůl a vyslechnout si druhou stranu. Bez kompromisů se ve vztahu nepohnete.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně budou o víkendu dodělávat vánoční úklid a začnou se ladit slavnostně. Letos vánoční přípravy zvládli levou zadní. To samozřejmě za přispění ostatních členů domácnosti, kteří je tentokrát nenechali ve štychu. Poděkuj drahé polovičce třeba slavnostní večeří nebo wellness pobytem.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy o víkendu čeká tradiční předvánoční sešlost s ostatními členy rodiny. Zavzpomínáte na staré dobré časy, zasmějete se nad společnými historkami a vlastně spolu po dlouhé době zase strávíte příjemné odpoledne. I když jsi měla z takového setkání trochu hrůzu, ve finále budeš ráda, že ses jí zúčastnila.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice víkend promarodí. Jako každý rok si na ně došlápla klasická viróza, která je na pár dnů vyřadila z provozu. Do práce nespěchej a nech o sebe odpovídajícím způsobem pečovat. Ty přece pečuješ o všechny ostatní celý rok. Tak si pro tentokrát dovol dlouhý a intenzitní odpočinek.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti o víkendu vyrazí do víru velkoměsta. Potřebují nakoupit vánoční dárky, na jejichž vymýšlení a shánění dosud neměli čas ani náladu. Šílenství v nákupních centrech pomalu graduje, což ti na náladě nepřidá. Naštěstí ale seženeš všechno, co sis naplánovala.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou o víkendu dohánět pracovní resty. Kolegové jsou nemocní, a uzávěrka proto na nich. Šéf tě podpoří a tvoji snahu i pracovní nasazení odpovídajícím způsobem odmění. Peníze se ti před koncem roku budou náramně hodit.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři o víkendu vyrazí s přáteli na vánoční trhy nebo tradiční vánoční večírek. Nepřeháněj to s alkoholem. Tvoje hlava i játra by ti to totiž daly druhý den pěkně „vyžrat“. Alkohol prokládej čistou vodou a nezapomeň se pořádně najíst. Během hovoru se vůbec nepouštějte do politických debat. Nemuselo by to dobře dopadnout.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš další mrazivé pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články