Čínský horoskop na 47. víkend roku 2022: Buvoli se budou kurýrovat, Kozy léčit z kocoviny

Shutterstock
|
25. 11. 2022
|
Další víkend odstartuje už za pár hodin! Nejvyšší čas přečíst si aktuální čínský horoskop, díky kterému zjistíš, čemu se během víkendu věnovat a na co dát pozor.

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

O víkendu tě čeká menší rodinná sešlost, na kterou se rozhodně netěšíš, a tak už pár dnů pracuješ na tom, jak se na jednotlivé členy psychicky připravit. Vymluvit se tentokrát nehodláš, návštěva tě nicméně bude stát spoustu psychických sil i přemáhání.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli bojují s klasickou podzimní virózou, která je už koncem pracovního týdne upoutala na lůžko. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravil horký vývar a čaj s medem. Tělo prostě potřebovalo pauzu, kterou jsi mu delší dobu odmítala dopřát. Tak si o ni řeklo po svém.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři budou během víkendu řešit menší partnerskou krizi. Už delší dobu totiž zametávali problémy pod koberec místo toho, aby je řešili. Protože to ale nejde dělat věčně, hádka na sebe nemohla nechat dlouho čekat. Společně s partnerem si vyčtete spoustu věcí z minulosti i současnosti. Pročistíte ale vzduch.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou o víkendu sestavovat rodinný rozpočet. Poslední dobou totiž řeší jednu finanční patálii vedle druhé. Peníze navíc by se ti hodily, nemáš ale zdroje, ze kterých bys čerpala. Díky rozpočtu nicméně zjistíš, kudy ti peníze utíkají a na čem můžeš každý měsíc ušetřit.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci o víkendu vyrazí na hory. Poměrně záhy ale zjistí, že maličko přecenili svoje síly a výlet v naplánované délce jednoduše nedokončí. Neber to ale jako svoje osobní selhání a rozhodně o sobě nepochybuj. Příště to zkusíš znovu a o poznání lépe!

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou o víkendu pečovat o nemocné členy rodiny. Vyloučená není nemoc dětí, které si viry a bakterie mezi sebou předávají v předškolních a školních zařízeních. Mnohem pravděpodobnější je ale partnerova nemoc, kterého dostihne nejhorší mužské onemocnění – tradiční rýmička. 

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně během víkendu pohnou s vánočním úklidem. Jakmile si večer sednou do naklizeného a vánočně vyzdobeného příbytku, budou ze sebe mít pravou a nefalšovanou radost. Ostatní členové rodiny ale už tak nadšení nebudou. Ve třpytivých serepetičkách a dekoracích zkrátka nevidí smysl.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy to v pátek přehnaly na vánočním večírku nebo jiné party. Přemíra alkoholu v krvi o sobě dá vědět hned ráno nadcházející den. Užiješ si pořádnou kocovinu, která tě vyřadí na půl dne z běžného života. Pokud to jenom trochu půjde, doplň co nejdřív tekutiny, dej si studenou sprchu a aspoň na pár minut vyraz ven.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou během víkendu dohánět pracovní resty, které nestihly přes týden odbavit. V práci totiž řádí viróza a polovina kolegů skončila na nemocenské nebo paragrafu kvůli dětem. Šéf je ale neoblomný a potřebuje důležité záležitosti dotáhnout do konce měsíce. Nenecháš ho ve štychu.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Během víkendu vyrazíš na vánoční nákupy. Poměrně brzy ale budeš svého rozhodnutí litovat. Přeplněná obchodní centra a nervózní zákazníci totiž nejsou nic pro tebe. Zařekneš se, že příští rok už budeš vánoční dárky řešit výlučně online pěkně v klidu a z pohodlí domova.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi o víkendu zažijí menší šok. Během mrazivé podzimní procházky totiž narazí na člověka, se kterým mají společnou minulost. Setkání to bude sice rozpačité, ale milé a neočekávané. Zavzpomínáte na staré dobré časy, a kdo ví, třeba navážete tam, kde jste posledně skončili.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Víkend se u tebe ponese v pohodovém duchu. Naordinuješ si tradiční víkendový úklid, ale i přípravu hostiny pro své nejbližší. Večer se nezapomeň odměnit. Třeba lahvinkou lahodného vína a dobrou knížkou nebo dovezenou pizzou a novou sérií oblíbeného seriálu.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články