Čínský horoskop na 45. víkend roku 2022: Tygři budou řádit, Buvoli uklízet

Shutterstock
|
11. 11. 2022
|
Další listopadový víkend bude plný překvapení i zážitků! Na co se můžou těšit Hadi a jak si dva dny volna užijí Kozy? Čti dál a dozvíš se to.

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy víkend tak trochu proflákají. Po celém pracovním týdnu totiž nemají na lidi chuť ani náladu. Doma to sice nevypadá jako v klícce, ale nepořádek nemá nožičky a rozhodně neuteče. Proto si naordinují dva dny ve společnosti nové knížky nebo oblíbeného seriálu.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli se pustí do důkladného (před)vánočního úklidu. Aby tě záhy neopustila chuť ani energie, neboj se do úklidu zapojit ostatní členy domácnosti. Nepořádek tady děláte společně a společně byste se měli zasloužit taky o jeho odstranění. Děti se budou cukat, ale nakonec přiloží ruku k dílu.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Dostala se k tobě informace, která tě zcela zásadním způsobem rozrušila. Během víkendu tak budeš zjišťovat, kde je pravda a jak se k celé situaci postavit tak, abys neohrozila ostatní členy rodiny nebo svoji duševní pohodu. Budeš sice rozrušená, na kritiku ale nakonec zareaguješ s chladnou hlavou.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíce čeká o víkendu menší sešlost. Možná půjde o rodinnou oslavu, mnohem pravděpodobnější je ale setkání spolužáků. I když se ti na tuhle akci ani trochu nechce, kousni se, protože to bude stát za to! Zavzpomínáte na staré dobré časy a připomenete si ty největší vylomeniny. Setkání to bude příjemné a zábavné.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Něco na tebe leze. Abys neskončila v posteli na týdenní nemocenské, věnuj se během víkendu posilování vlastní imunity. Naordinuj si tuzemské superpotraviny, skoč do lékárny pro vitamín D a C a klidně vyraz do sauny. Tvoje tělo dostalo poslední dny zabrat a potřebuje se vzpamatovat. V opačném případě se nemoci nevyhneš.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou muset během víkendu učinit důležité rozhodnutí, které může na dlouhé roky ovlivnit (nejen) jejich život. Ještě před tím, než vyřkneš konečný verdikt, zhodnoť všechna pro a proti. Nenech se ovládat emocemi, do rozhodování ale zapoj kromě mozku taky srdce. Vyplatí se to.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Víkend se u tebe ponese v pohodovém duchu. Protože to u tebe doma vypadá jako před návštěvou televizního štábu, na úklid tě tentokrát neužije. Naordinuj si filmový maraton nebo uspořádej večer ve společnosti deskových her. A v neděli vyrazte společně s partnerem na dlouhý výlet podzimní přírodou.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

I když do Vánoc ještě nějaký ten pátek zbývá, u tebe doma to vypadá, že Ježíšek naděloval předčasně. Společně s partnerem jste se totiž dohodli, že Vánoce budete letos bojkotovat a místo toho se ještě před nimi vypravíte na zaslouženou exotickou dovolenou. Budeš proto balit a netrpělivě vyhlížet bílou pláž v obklopení palem.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou během víkendu mírně nervózní. Zatím ještě netušíš, proč tomu tak je, v závěru týdne se to ale dozvíš. S nečekanou informací tě totiž bude kontaktovat vážený rodinný přítel, který k ní připojí i žádost o menší pomoc. Pokud bude finanční, dobře zvaž, jestli kvůli ní riskneš dobré vztahy.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti mají energie a elánu na rozdávání. Proto se vrhnou na odbavování pracovních restů i důkladný předvánoční úklid. Na konci týdne ovšem zjistí, že tak trochu přepálili start a během dnů volna si ani trochu neodpočinuli. Prokládej náročnější aktivity odpočinkem, ať se zbytečně nevyčerpáš.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi se o víkendu nevyhnou menší partnerské hádce. I když spolu s partnerem nejste bůhvíjak dlouho, výměna názorů vás nemine. Argumentujte věcně a slušně a rozhodně nevytahujte kostlivce ze skříně. Řešte jen aktuální problém a nevyčítejte si věci, které se staly už dávno.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Pokud ti doma pobíhají malé klony, během víkendu se připrav na to, že příbytek se vám změní v polní lazaret. Děti si totiž ze školek a škol přinesou střevní potíže, které zasáhnou i zbytek rodiny. Vybav se chlazenou colou a rehydratačními roztoky. Střevní peklo naštěstí nebude trvat dlouho. Dá vám ale zabrat.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pracovní týden?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články