Čínský horoskop na 42. víkend roku 2022: Krysy objeví zradu, Hadi lásku

Shutterstock
|
21. 10. 2022
|
Už zanedlouho odstartuje další víkend! Proto ti přinášíme nový čínský horoskop, ve kterém najdeš zábavu i poučení.

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

V blízkém okolí Krys se během víkendu objeví někdo, kdo na ně má už delší dobu „pifku“. Bude se jim proto snažit škodit všemožnými způsoby. Dotyčného naštěstí brzo odhalíš, rázně si promluvíte a dojednáte hranice, které se rozhodně nevyplatí překračovat.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli začnou víkend poněkud rozpačitě. Čeká je totiž návštěva, se kterou ani trochu nepočítali. Pokud nejde o nějakou zásadní věc, která by nesnesla odkladu, je jen na tobě, jak se k nezvanému hostovi postavíš. Návštěva by se měla hlásit dopředu! To ostatně patří mezi základy slušnosti.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři budou během víkendu v podivném rozpoložení. Nebudou mít chuť a náladu na okolí ani aktivity, kterým dosud sami aktivně a rádi holdovali. Vzhledem k počasí, které venku panuje, máš sto chutí zalézt si do postele s dobrou knížkou a lahvinkou něčeho dobrého. A víš co? Vůbec to není špatný nápad!

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou během víkendu řešit pracovní resty a záležitosti, které nestihli odbavit přes týden. Naštěstí toho nebude tolik, abys musela práci věnovat oba dny. Jeden den jí ale přece budeš muset obětovat. Večer se odměň něčím dobrým nebo si s partnerem vyrazte na wellness a partnerskou masáž.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci začnou víkend optimisticky. Naplánují totiž program pro celou rodinu, která ho přijme s naprostým nadšením. Poslední týdny cítíš, že se okolí nevěnuješ tak, jak by si zasloužilo. Proto se to tenhle víkend rozhodneš napravit. Společně si tak užijete nezapomenutelné dva dny, na které budete ještě dlouho a rádi vzpomínat.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hady o víkendu čeká menší party nebo sraz s bývalými spolužáky. Dokonce to vypadá, že bys na téhle akci mohla poznat někoho, kdo ti neuvěřitelným způsobem zamotá hlavu. Nebraň se lásce! Kvůli bývalému ses natrápila už dost. Buď proto otevřená novým zážitkům i vztahům.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně na tenhle víkend nemají žádný specifický plán. Program proto přizpůsobí aktuálním rozmarům počasí i náladě drahé polovičky. Pravděpodobně ale společně vyrazíte na hory, kde si užijete poslední letošní sluníčko a pestrobarevnou podzimní přírodu.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy se budou o víkendu věnovat podzimnímu úklidu. Vrhneš se proto na mytí oken, čištění sedačky, ale i kompletní úklid šatních skříní. Pamatuj, že věci, které jsi neměla aspoň rok na sobě, už s největší pravděpodobností nikdy neoblečeš. Proto je prodej nebo daruj. Vyděláš si nějakou tu kačku a budeš mít skvělý pocit, že tvoje věci ještě někomu poslouží.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice bojují se špatnou náladou, která se během víkendu přehoupne do pořádné depky. Pokud cítíš, že potřebuješ zůstat pár dnů v posteli, zbytečně se tomu nebraň. Pokud je to ale v tvých silách, vydej se alespoň na krátkou procházku, která je tím nejlepším lékem skoro na všechno.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti zažijí během víkendu pořádný šok. Někdo z rodiny je totiž konfrontuje s informací, se kterou v tuhle dobu rozhodně nepočítali. Vyloučený není přírůstek do rodiny nebo nečekaná veselka, která se bude konat už za pár dní! Dávej si pozor na svoji reakci a nekaž dotyčnému radost!

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi o víkendu vyrazí na dlouhý podzimní výlet. Čerstvý vzduch, pestrobarevná příroda a společnost milované osoby jim zvedne náladu a vlije do žil novou krev. Načerpáš energii, která ti poslední dobou tolik chyběla, a ještě si z výletu odneseš nejeden zábavný zážitek.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepře čeká rodinná sešlost, ze které se snažili ještě na poslední chvíli všelijak vymluvit. Oslava bude ve finále fajn a ty se před sebou maličko zastydíš, že jsi hledala způsoby, jak se jí vyhnout. Společně zavzpomínáte na staré dobré časy a pobavíte se nad fotografiemi z dětství a mládí.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se na něj, nebo už se nemůžeš dočkat pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články