Čínský horoskop na 39. víkend roku 2022: Kozy se budou opičit, Hadi zuřit

Shutterstock
|
30. 09. 2022
|
Startuje první říjnový víkend a s ním taky nový horoskop! Co během něj čeká Krysy a na co by si měli dát bacha Draci? Už za chvilku se to dozvíš!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy prožijí víkend v zápřahu. Nejenže budou dokončovat resty, které nestihly během pracovního týdne, také je čeká pomoc rodině nebo známému, kterou nedávno přislíbily. Na konci víkendu zhodnotíš, že tentokrát sis teda ani trochu neodpočinula.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli se během víkendu vrhnou na důkladný podzimní úklid. Pokud ti bude počasí přát, zvládneš i okna, kterým ses tak dlouho vyhýbala. Během nedělního podvečera si konečně sedneš se skleničkou dobrého vína a začneš si užívat aspoň pár hodin víkendového volna.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři budou během víkendu řešit menší rodinnou rozepři. Pomluvy a intriky se bohužel nevyhýbají ani tvojí rodině. Naštěstí záškodníka poměrně brzo odhalíte a domluvíte mu. Chytne se za nos a do budoucna se podobného jednání vyvaruje.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíce čeká během dvou dnů volna menší rodinný výlet. Protože tě bude zlobit počasí, program budeš muset plánovat pod tlakem a na poslední chvíli. Ničeho se ale neboj, rodinka bude z tvých plánů nadšená a společné dny volna si náramně užijete.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draky během víkendu potrápí špatná nálada, která se může výjimečně překlenout až do nepříjemné deprese. Vyvaruj se požití alkoholu nebo dalších omamných látek a radši s depkou zabojuj jakoukoliv aktivitou, která ti přináší radost a naplnění. Po víkendu nebude po špatné náladě vidu ani slechu.

Had – 1965, 1977, 1989, …

O víkendu si sáhneš na dno svých sil. V okolí tě totiž vytočí někdo, do koho bys to vůbec neřekla. Nutno dodat, že zuřit budeš pekelně. Naštěstí se situace poměrně brzy vyjasní, ty dotyčnému vyčiníš a vyčistíš vzduch mezi vámi. Dobře ti ale z téhle situace ještě dlouho nebude.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně čeká poměrně náročný, ale zábavný víkend. Naplánovali na něj několik společných aktivit s partnerem, které zocelí pouto mezi nimi a navíc jejich vztah obohatí o spoustu nových zážitků a aktivit. Na peníze výjimečně nekoukej. Ty si k tobě vždycky cestu najdou.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Ve svojí sociální skupině máš někoho, komu nepokrytě závidíš. Je jedno, jestli jde o jeho prestižní práci, partnera nebo rodinu. Jednoduše toužíš mít přesně to, co on a nebojíš se pro to udělat maximum. V některých věcech proto začneš dotyčného napodobovat. Pamatuj, že každý z nás jsme tu sami za sebe a nikdy nevíme, co všechno stojí za úspěchem druhých.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice si na víkend naplánovaly sebevzdělávání. Možná ses zapsala do kurzu floristiky, možná začínáš chodit na výuku cizího jazyka. Tak či onak jde ale o investici, která se ti v průběhu let mnohonásobně vrátí. Začátky budou jistě složité, pamatuj ale, že je těžko na cvičišti a lehko na bojišti, a nic nevzdávej!

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti budou během víkendu maličko nevrlí. V práci se jim totiž nedaří tak, jak by si přáli a šéf je už nějaký ten pátek pěkně točí. Bohužel si svoji frustraci vybijí na partnerovi nebo těch nejzranitelnějších – dětech. S odstupem času ti tvůj nedávný výbuch přijde líto a za dotyčnými přiklušeš s upřímnou omluvou.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou během víkendu postaveni před náročné rozhodnutí, které může změnit jejich život na několik dalších let. Protože jsi tohle rozhodnutí už nějaký ten pátek odkládala, bude potřeba během víkendu jednat rychle a rozhodně. Nezapomeň do rozhodování zapojit kromě hlavy taky srdce.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři stráví víkend v posteli. Překvapila je totiž nepříjemná viróza, která jim zkomplikovala víkendové plány. Zkus konečně odpočívat a nic dalšího neřešit. Tvoje tělo potřebuje pár dnů klidu a hlavně horký čaj s medem. Zbytečně ho nepokoušej a důkladně se vylež!

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články