Čínský horoskop na 26. víkend roku 2022: Opice budou smutné, Kozy plné energie

Bigstockphoto
|
01. 07. 2022
|
Před námi je další horký víkend. Jak ho strávit tentokrát? Máme pro tebe praktické tipy i návody na to, jak z následujících dnů volna vytěžit maximum.

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy si na tenhle víkend naplánovaly dámskou jízdu. Ať už se ji rozhodneš strávit s partou kamarádek, bývalých spolužaček, nebo kolegyň, o zábavu a zážitky rozhodně nebude nouze. Jen to nepřežeňte s alkoholem. Ráno by mohlo být kruté.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Po nedávné nemoci ještě pořád nejsi ve své kůži. Trápí tě nedostatek energie i vitality. Zařaď do jídelníčku čerstvé a sezónní potraviny, které ti dodají potřebné vitamíny, minerály a tolik žádanou energii. Naopak se vyhni kupovaným polotovarům a bílému cukru. Dobře ti neudělá ani černá káva a alkohol.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Nadcházející dny volna strávíš v rodinném kruhu. Už dávno jste si totiž naplánovali delší výlet s přespáním, na kterém nebude nouze o nové zážitky, zábavu ani adrenalin. Rodina je nejvíc a ty máš obrovské štěstí, že v té tvojí panuje vzájemná shoda a pohoda.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíce čeká pracovní víkend. Během týdne jim totiž šéf naložil obrovské množství práce za ostatní kolegy, kteří odjeli na plánované dovolené. Práce sice není zajíc a neuteče, někdo jí ale udělat musí. Onoho pomyslného Černého Petra sis tentokrát vytáhla ty. Jak s ním naložíš, to už je čistě v tvojí režii.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Víkend se u tebe ponese v pohodovém duchu. Naplánovala sis spoustu oblíbených aktivit v kruhu těch nejbližších. Pokud ti nevyjde vše podle plánu, nezoufej. Víkendů máte před sebou ještě nespočet. Hlavně si je užijte tak, aby vám to bylo všem milé.

Had – 1965, 1977, 1989, …

O víkendu tě překvapí nečekaná návštěva. Pokud nemáš na nezvané hosty náladu, slušně se vymluv nebo se nech zapřít. V případě, že ale nevíš, co s volným víkendem, milá společnost ti zaručeně bodne. A že nemáš žádné pohoštění? No stress! Objednejte si třeba pizzu nebo suši!

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně čeká příjemný víkend. Dopředu si nic neplánují a nechávají osud, ať jim tentokrát nějaký plán přihraje do cesty. Buď otevřená všemu, co navrhne partner, a společně si užijte víkend přesně podle svých představ. Že partnera nemáš? Žádný problém! Brnkni kámošce, která je pro každou špatnost.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Nenadálý příliv energie tě příjemně překvapí. Už delší dobu se totiž plácáš od desíti k pěti a nemáš náladu na nic a nikoho. O to příjemnější je tohle překvapení, které ti osud přihrál do cesty. Využij energii k dlouhé procházce nebo důkladnému úklidu.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Události posledních dnů ti nechaly na duši nesmazatelné šrámy. Truchlit pro člověka, kterého jsi měla hluboko v srdíčku je naprosto normální. Slzy odplavují negativní emoce a stres. Proto se jim nebraň a plač, kdykoliv to zrovna potřebuješ. Život milovanému nevrátíš, ale sobě vnitřně ulevíš. A neboj, zase bude dobře.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Víkend proležíš v posteli. Tvoje imunita totiž nezvládla nápor okolních záškodníků a na pár dnů vypověděla službu. Naštěstí nepůjde o nic závažného, co bys nezvládla s horkým čajem a poctivým vývarem. Na léčbu si ale vyčleň víc než dva víkendové dny. Tvoje tělo to ocení.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou o víkendu v obklopení dítek. Čeká je totiž návštěva širší rodiny, kde nové přírůstky přibývají doslova jako houby po dešti. Pokud sama mateřství zvažuješ, možná, že ti bude tenhle společný víkend nápomocný v rozhodování. Zapoj do něj ale kromě hlavy taky srdce.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

O víkendu chceš dotahovat resty z práce. Tenhle týden sis totiž naložila víc, než jsi dokázala v pracovní době zvládnout. Protože ale chceš nechat kolegům a šéfovi před odjezdem na dovolenou čistý stůl, pustíš se do práce s vervou a dotáhneš všechno, co jsi během týdne nestihla. Kolegové budou překvapení a šéf to odpovídajícím způsobem ocení.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články