Mobilní aplikace (nejen) pro ženy. Která by ti neměla chybět?

www.bigstockphoto.com
|
01. 02. 2020
|
Doba pokročila. Svých devět životů si můžeme sakra ulehčit a zpříjemnit technickými vychytávkami. Pokud toužíš mít chytrý telefon nabitý těmi nejlepšími kočičími aplikacemi, čti následující řádky a stahuj!

Předně je třeba říct, že jenom s těmito aplikacemi si asi nevystačíš. Není mezi nimi ani jedna hra na zkrácení dlouhé chvíle v čekárně u doktora, aplikace sociálních sítí nebo sportovních magazínů. Ale určitě se ti budou hodit a nejednou za ně budeš vděčná. Sleduj.

1. Woman Calendar

Kdo by si to pamatoval nebo psal do stolního kalendáře, nejlépe na pracovním stole v kanceláři. Woman Calendar za tebe bude myslet na menstruaci, jen co nastavíš délku cyklu a počet „svých dnů“. Když budeš chtít, kalendář tě upozorní několik dní předem, že už je to zase na spadnutí. To vůbec není od věci. Kromě toho si do něj můžeš dělat poznámky o antikoncepci. A vůbec – konec dlouhého počítání na gyndě. Prostě mrkneš do mobilu a víš.

2. Kalorické tabulky

Máš tu smůlu, že musíš hlídat, co jíš, protože když sníš bramboru navíc, je to na tobě hned vidět? Pořiď si do telefonu kalorické tabulky a neuč se zpaměti energetické hodnoty jídel. Hlídání přijatých a vydaných kalorií je s touhle aplikací fakt jednoduché.

3. Finder Free

Čím větší kabelka, tím větší nepořádek. A v tom je pak těžké kromě peněženky, klíčů, šminek a dalších nezbytností najít telefon. Ten se však dá snadno „vycvičit“. Díky Finder Free na něj stačí zapískat a on se ozve. To rozhodně oceníš, i když ho necháš povalovat někde doma nebo v práci. Prostě paráda.

4. Endomondo

Endomondo nebo jeho obměny ti vzorně ohlídají tvoje sportovní návyky, výdeje, pravidelnost i střídání činností. Všechno ti pak naservírují v pěkných a přehledných tabulkách, včetně toho, kolik jsi přibližně spálila kalorií a jakou nejvyšší rychlost jsi při kterém pohybu pokořila.

5. Promile Lady

Tak tohle je hodně užitečná věcička. Promile Lady ti narovinu řekne, nebo spíš ukáže, jak s tebou zacloumal zkonzumovaný alkohol. Ale co je mnohem lepší – ještě za střízliva si nastavíš telefonní čísla, na která nebudeš moct volat, dokud ti hladina alkoholu v krvi neklesne pod promile. Ještě by to chtělo ohlídat SMSky a už bys nikdy nic po telefonu nevyvedla ani svému ex, ani šéfovi. A když už jsme u toho – kocouři by si Promile Lady měli taky nainstalovat. Víme svoje. 

Související články