Jak se zabavit, aniž byste do toho museli investovat i jen cent?

www.pixabay.com
|
22. 05. 2018
|
Bezplatná zábava. Slovní spojení, které slyšet často, mnohem častěji se spíše říká, že každý zábava něco stojí. Není tomu však tak - můžete se zabavit a při tom vás to nemusí stát vůbec nic, respektive jen nějaké absolutně zanedbatelné drobné, například za elektřinu. Naše dnešní příklady ukáží, že zabavit se můžete i bez toho, abyste na účtu měli tisíce eur.

Procházka či kolo

Procházka po venku je zdravou a bezplatnou alternativou, jak strávit volný den. Vědci vyzdvihují zdravotní benefity obyčejné procházky, hoc jen na půl až hodinu denně. Minimálně si díky ní "dobijete" svou zásobu vitamínu D, který většině populace chybí. Odborníci doporučují stanovit si při procházce nějaký cíl a nebýt jako Forrest Gump - běhat bez cíle. Zvolte si nějaký bod, nebo si řekněte, že půjdete probádat své okolí. Vezměte si někoho s sebou, kdo vám bude dělat společnost a sami zjistíte, jaká je taková procházka dobrá nejen po fyzické, ale i psychické stránce. Pokud se vám nezdají být procházky dostatečně aktivní, nasedněte na kolo, brusle, skateboard, jděte si zaplavat či zasurfovat. Outdoorové aktivity mají rozhodně své kouzlo!

Bonus bez vkladu

Chcete si zahrát a vyhrát, aniž jste za to museli zaplatit? Ty kouzelné slova jsou bonus bez vkladu. Zahrajte si o skutečné peníze s penězi od kasina, které vám dá na hru. Prohrajete jejich? Nic se nestalo, vždyť to přece nejsou vaše peníze? Vyhráli jste? Výborně, peníze si po splnění podmínek můžete vybrat na svůj bankovní účet. Díky no deposit bonus 2018 můžete hrát v online kasinech hry bez toho, abyste při tom riskovali své vlastní peníze. To jediné, co musíte udělat - a stejně vás to nebude nic stát - je otevřít si ve vybraném online kasinu svůj hráčský účet a poté (ale to nemusí být vždy a všude) zadat bonusový kód. Když všechno uděláte správně, odměnou vám budou eura na vašem hráčském účtu, které se jedno víkendové odpoledne můžete zkusit rozmnožit. A přitom se samozřejmě i dobře pobavit na tom nejlepším, co momentálně online kasina nabízejí!

Dobrá kniha

Povaluje se vám doma kniha, kterou si chcete přečíst, ale dlouho to odkládáte? Tak to přestaňte odkládat! Nic není lepší, než si přečíst dobrou knihu v posteli či v pohodlném křesle. A, je to dobré i pro zdraví. Jak vědci zjistili, čtení zvyšuje inteligenci, zlepšuje empatii a spánek nebo pomáhá bojovat proti Alzheimerově chorobě. Čtení nic nestojí a dává hodně. Ponořte se do útrap nenaplněné lásky Goetheovho Werthera, objevte velkolepý svět Tolkienova Pána Prstenů zda si pozorně nějakou naučnou knihu. Jedno z velkých knižních pravd říká, že každá kniha chce být přečtena. Splňte tedy knize její přání a přečtěte si ji. Potěšíte tím autora a zároveň uděláte opět dobře pro své zdraví.

Vědci už dávno zjistili, že aktivity, které nás dělají šťastnými, příznivě ovlivňují naše zdraví. Být šťastný vede k tomu být zdravý a také proto bychom měli dělat to, co nás dělá šťastnými. A vedle toho nás to nemusí stát ani jediný cent z naší peněženky. Promyslete si, co by vás udělalo šťastným a dělejte to. Na hodně z toho nepotřebujete peníze, ale jen vůli, chuť nebo rozhodnost. Tak směle do toho!

Související články