Flexibilní studium pro flexibilní ženu

Bigstockphoto
Komerční článek
|
12. 08. 2019
|
Pokud patříte mezi lidi, kteří rádi přijímají nové výzvy, rádi se zdokonalujete a pracujete na sobě, zaměřte svou pozornost na flexibilní studium na European School of Business & Management SE (ESBM).

European School of Business & Management SE (ESBM) je progresivní vzdělávací instituce, která využívá Oxfordský model výuky. Nabízí více jak dvacítku specializací v programech MBA, DBA či LLM. Tvůrci těchto programů reflektují potřeby pracovního trhu, naleznete zde velmi žádané obory jako je Personální management, Projektový management, Leadership a soft skills či Manažerská psychologie. Výuka je zaměřena na praxi, naším cílem je zprostředkovávat informace které ihned využijete ve svém profesním životě.

Je jen na vás, kdy začnete studovat

Se studiem můžete začít kdykoliv vás napadne, a to doslova. ESBM nelimituje zájemce o studium žádnými termíny, jednoduše vyplníte online přihlášku ke studiu MBA, kontaktuje vás studijní oddělení, dořešíte formality, získáte přístup do e-learningového systému a můžete směle začít se vzděláváním! Studium MBA je koncipováno na jeden rok, probíhá v českém jazyce a je kombinací online studia a interaktivních seminářů.

logo_esbm.png

ESBM může zvýšit tvou šanci na úspěch na trhu práce.
ESBM

ESBM – setkávání studentů a lektorů

Jelikož si je ESBM dobře vědoma nenahraditelnosti osobního kontaktu, pořádá odborné semináře, kde probíhají živé diskuze, dochází k tolik potřebné interakci, výměně zkušeností a navazování nových vztahů. Doplňují je také hojně navštěvované bonusové workshopy, o jejichž pořádání budete také včas informováni (samozřejmostí je možnost vystavení certifikátu za absolvování tohoto workshopu). Odborné semináře probíhají vždy v sobotní dny, nespornou výhodou je možnost vybrání si termínu, který vám nejvíce vyhovuje. Semináři vás provedou lektoři – špičkoví profesionálové – s mnohaletými zkušenostmi, o které se během výuky rádi podělí.

Studium bez limitů – jsme připraveni vás přivítat i online

Pokud byste neměli možnost setkání se účastnit, nic se neděje, celé studium je možné absolvovat pouze online, prostřednictví zmíněného e-learningového systému, kde naleznete všechny potřebné informace. Lektoři jsou taktéž ochotni a připraveni komunikovat s vámi výhradně online.

Podrobnější informace naleznete na webu ESBM.

Související články