Chodíš ráda? Přihlas se na Strollering® závod v chůzi a podpoř dobrou věc!

www.bigstockphoto.com
|
15. 03. 2019
|
Máš mimčo tak akorát do kočárku a s ním i dojem, že na akce a legraci si budeš muset pár let počkat? Tohle tě vyvede z omylu. Zapoj se do 8. ročníku závodu ve sportovní chůzi s kočárkem. Slunečné počasí nezaručíme, skvěle prožité odpoledne ano!

Strollering už u nás má tradici delší, než bys nejspíš čekala. Už jen to, že letošní závody v této netradiční disciplíně jsou u nás osmé v pořadí, mluví za všechno. A co teprve když dodáme, že se koná v desítkách měst v Česku, ale i na Slovensku? Hned je to z toho mezinárodní záležitost. Ty nejdůležitější údaje prozradíme hned.

Kdy: 14. dubna 2019 od 15.00 hod.

Kde: určitě se bude závodit v Praze na Ladronce, ostatní města najdeš na seznamu

Délka tratě: 100 m

Kategorie: maminky, tatínkové, rodina

Kromě závodů bude i doprovodný program

Závody budou skvělé, o tom nikdo nepochybuje. Jakmile ale skončíš s chůzí, nemusíš se hned vracet domů. Organizátoři v Praze už totiž ladí doprovodný program, jehož součástí bude například divadlo Mazec, závod dětí s kočárky, tělocvična Monkey Gyms, dětský koutek, ukázka Strolleringu® nebo tombola. Bavit se budou dospělí i děti.

bigstock-baby-sleeping-three-wheel-stro-250619734.jpg

Závody probíhají v desítkách měst po Česku i Slovensku.
Letošní závody s kočárky se konají 14. dubna od 15.00 hod. Najdi si své město!

Výtěžek půjde na pomoc potřebným

Každého určitě potěší, že výtěžek ze startovného i tomboly půjde na dobrou věc, konkrétně poputuje do neziskové organizace Nedoklubko, která pomáhá rodinám nedonošených dětí. Loni se mezi účastníky vybralo a darovalo 121 996 Kč!

Zjisti víc informací o Strollering® závodu ve sportovní chůzi s kočárkem na webu Závody kočárků a užij si jednu dubnovou neděli jinak než ty ostatní!

Související články