Vyznáte se v trendech? Podívejte se na netypické sluneční brýle

www.shutterstock.com
Komerční článek
|
25. 04. 2019
|
Jaké brýle jsou letos in? Zřejmě byste nečekali materiál, vlastnosti či tvar, o kterých bude tento článek. Zalíbí se letošní hity i vám?

Vyladěná osobitost

Abyste jako ovce nezapadli do davu, rozhodně se podívejte na možnost jiného materiálu pro výrobu slunečních brýlí. Čerstvým hitem pro tento rok jsou dřevěné brýle – top značky Kerbholz nebo Yacht Club nabízejí dřevěné obroučky v kombinaci s polarizačním filtrem v čočkách, který blokuje 99,9 % oslepujícího záření. Samozřejmostí u každých kvalitních brýlí je také použitý 100% UV filtr. Dřevěné brýle jsou čerstvým vánkem do nudného mainstreamu, a pro letošní rok jsou jasnou volbou!

Cat eye a clubmaster

Co se týče tvaru slunečních brýlí, které jsou po tuto sezónu jasným top zbožím, měli byste v případě dámských brýlí zvolit typ obrouček cat eye, které udělají divokou šelmu či elegantní kočku i z vás. V případě pánských brýlí je top tvar clubmaster, který se však vyrábí v unisex variantách, a proto si přijdou na své i dámy. Moderní sluneční brýle se dnes samozřejmě nepořizují na rohu u pochybného stánku, ale na internetu, nejlépe tam, kde si můžete pomocí funkce Magic Mirror vyzkoušet tisíce brýlí online - tuto unikátní funkci nabízí eyerim.

sryb-g000088-m000368-bi-1.jpg

Když jdete sportovat

Při sportu, ale vlastně i při každodenním řízení vozidla, se hodí brýle, které dokáží reagovat na časté změny světelných podmínek. Brýle jsou schopny reakce na okolní prostředí – v závislosti na množství světla, které na ně dopadá, mění intenzitu zabarvení. Fotochromatické čočky byly dříve výsadou vrcholových sportovců. Doba se posunula, a nyní jsou hitem i mezi běžnou populací. Přejete si brýle, které dokáží reagovat na střídání světla a stínu? Vyberte si tento typ!

A co vy? Které z letošních žhavých trendů vás zaujaly?

Související články