Se značkovou kabelkou podtrhnete svůj styl kdekoliv a kdykoliv!

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
18. 10. 2019
|
Kabelka je ikonický dámský módní doplněk, který nesmí chybět žádné ženě. A rozhodně se tady nebavíme o kabelce jediné, protože každá moderní žena ví, že jich potřebuje v zásobě opravdu hodně. Každá kabelka je totiž jiná a každá se hodí k jiné příležitosti. S jednou jedinou kabelkou by opravdu nebylo možné doladit váš outfit podle toho, kam máte právě namířeno.

Kabelka pro každou příležitost

Proč jsou ale kabelky vlastně tak oblíbené? Jsou totiž nejen módní doplněk, ale skvělý praktický pomocník, kde máme zkrátka všechny nezbytnosti při sobě. Stále více žen přitom sází na značkové kabelky, kde získáte kvalitní zpracování a zároveň také punc luxusu. No není to lákavé?

Rozhodně se vyhněte nějakým levným napodobeninám světových značek. Ty za investici ani nestojí, protože nemají s kvalitou ani s luxusem společného vůbec nic. Raději si kupte třeba originální Gucci kabelky. Právě luxusní italská značka Gucci se pro svou oblíbenost nedávno velmi potýkala s plagiátory. Ukažte, že s tím nesouhlasíte! Ať už ale zvolíte jakoukoliv módní značku, na kabelkách je přece naprosto skvělé, že existují v tolika variantách. Mezi nejoblíbenější patří:

  • Klasická kabelka
  • Kabelka s uchy
  • Crossbody
  • Psaníčka

Kterou vybrat?

Klasické kabelky jsou prostě nestárnoucí klasikou, která je vhodná všude do společnosti. Jsou spíše menší, tak se skvěle nosí. Můžete je navíc výborně kombinovat s řadou módních doplňků. Pokud hledáte ze světa značkové módy něco dostupného, můžete zkusit třeba Guess kabelky. V nabídce této značky najdete i oblíbené kabelky s velkými uchy, které původně přišly pod anglickým názvem shopper. Zkrátka jsou prostorné a určené také k nakupování.

Velmi oblíbené jsou také menší kabelky typu crossbody. Jedná se o sportovní střižené kabelky, které unosíte naprosto všude. Zkuste třeba oblíbené Michael Kors kabelky, pokud chcete cenově dostupný luxus. Zaplatíte sice už o něco více, ale rozhodně to už za ten pocit stojí!

 

Kabelka ale není všechno. Doporučujeme ji doplnit o sluneční brýle dámské . Díky nim doladíte svůj outfit k dokonalosti.

Související články