Když módní inspirace dostává zcela nový rozměr

www.modio.cz
Komerční článek
|
15. 05. 2019
|
Taky ujíždíš na módě, světových značkách, ulítlých kombinacích a originálních kouscích? Zároveň bys chtěla mít všechny novinky pěkně pohromadě? Máme pro tebe řešení. Jeho jméno je Modio a jak už název napovídá, s módou si rozumí jedna báseň.

Když chceš, aby ti to slušelo

Pátrat donekonečna po nových a originálních kombinacích zabere spoustu času i energie. Navíc trendy se neustále mění, módní návrháři jednotlivých značek přichází s novými kolekcemi, a kdo to má stíhat všechno sledovat? Právě pro takové fajnšmekry, kteří chtějí jít s dobou, ale nemají čas hltat nejrůznější články, zúčastňovat se módních přehlídek a sledovat aktuální trendy, vznikl web Modio.cz. Tenhle módní inspirátor je určen všem, kteří milují módu a hledají novou inspiraci.

Denně horké novinky

Módní inspirátor Modio.cz usnadňuje objevování nových módních kousků a značek. Je úplně jedno, jestli ujíždíš na nejnovější kolekci Adidas inspirované fenomenální Hrou o trůny, anebo dáváš přednost luxusním kouskům od Tommyho Hilfigera. Tady najdeš všechny kousky z nových i stávajících kolekcí pěkně pohromadě. Každý den tě navíc bude tým z Modia informovat o aktuálních novinkách, akcích a slevách.

oversized-tricko-stredne-hneda_01f81e19f3d2e6ae8fb8eaf31d_w470_h470.jpg

Inspiruj se na webu nebo v magazínu!
Můžeš si s klidem vybrat i v oversize kategorii!

Oblečení, které ti sedne

Mezi největší přednosti tohohle módního inspirátora patří nepochybně skutečnost, že si umřeš jednoduše nastavit velikost kousků, které běžně nosíš. Jakmile bude padnoucí kousek ve slevě anebo tvoje oblíbená značka přijde s novou kolekcí, okamžitě se to dozvíš. Šatník můžeš jednoduše oživovat kousky z kamenných prodejen i internetových e-shopů. A to vše jednoduše, z pohodlí domova a na jednom místě.

Fotky a blog

Zrakem přijímáme až 80 % nových informací. Tohle si tým Modia moc dobře uvědomuje. Proto veškeré nabídky doplňuje o obrázkovou fotogalerii pro ještě snadnější výběr. Zároveň kolem sebe sdružuje komunitu lidí, které móda baví, a zajímají se o ni. Ještě více inspirace pak najdeš v Modiu magazínu, který je tvořen ve spolupráci s módními bloggery.

Související články