Jaké šperky si vzít na romantickou večeři?

www.prsteny.cz
Komerční článek
|
27. 11. 2018
|
Romantické večeři předchází vždycky stejná otázka: Co si vzít na sebe? Je však důležité zvolit nejen správné oblečení, ale i šperky. Právě ty vám dodají onu jiskru a podtrhnou vaši krásu. Přečtěte si, jaké šperky se na večeři dokonale hodí a čemu byste se raději měly vyhnout.

Šperky vybírejte podle svého outfitu

Ať už se chystáte na první rande nebo na večeři se svým manželem, šperky vždycky volte opatrně a vybírejte je s ohledem na svůj outfit. Chcete-li se cítit výjimečně, vezměte si výjimečné šperky. Romantická večeře si jako speciální příležitost zaslouží šperky, které nenosíte každý den. Uvidíte, že i váš protějšek snahu ocení. Pokud si nejste jistá, jak šperky kombinovat, řiďte se těmito jednoduchými pravidly:

  1. Čím výraznější a barevnější oblečení, tím decentnější šperky. V praxi to znamená, že pestré květované šaty doplníte jen náušnicemi a minimalistickým náramkem, zatímco jednoduché černé šaty zvýrazníte masivnějším náhrdelníkem nebo visacími náušnicemi.
  2. Vyberte si buď výrazný náhrdelník nebo extravagantní náušnice, nikdy ne obojí zároveň. Vaše polovička chce jít na večeři s vámi, ne s Kleopatrou.
  3. Méně je někdy více. Jemné navrstvené řetízky s přívěskem mnohdy umocní intimní atmosféru večeře při svíčkách více než masivní rubínový náhrdelník.

Náušnice jsou základ

Když se zeptáte mužů, jaký šperk se jim na ženách nejvíce líbí, pravděpodobně odpoví, že náušnice. Důvod je více než jasný, náušnice působí žensky, sofistikovaně… a mužům rovněž vyhovuje, že v určitých situacích nikde nepřekáží. Krásné náušnice z bílého, červeného nebo žlutého zlata zdobené brilianty či perlami z vás udělají bohyni a váš partner z vás nespustí oči.

Vyjádřete svou osobnost šperkem

Možná to zní jako klišé, ale i při výběru šperků zůstaňte svá. Dejte najevo svou osobnost, ať už skrze prstýnek s barevným drahokamem nebo kombinaci šperků v růžovém a bílém zlatě.

Pozor, ať nejste jako vánoční stromeček

S ohledem na bod výše však stále myslete na to, že muž chce vidět vaši krásu, ale určitě ji nechce hledat pod obří vrstvou kovů. Místo pěti prstýnků raději zvolte jeden, maximálně dva, stejně tak vsaďte na vícero decentních náramků než na jeden široký náramek přes půlku předloktí, jinak budete připomínat spíše vánoční stromeček.

Související články