Jak být stylová na dovolené

www.shutterstockphoto.com
Komerční článek
|
26. 04. 2019
|
Už se také těšíte, až nastane chvíle, kdy si v duchu či nahlas řeknete, že nastal čas pro vaši skvělou dovolenou? Kam se vydat, co si sbalit a na co nezapomenout?

Kam letos vyrazit?

Klasické lákadlo v podobě moře snad ani není třeba zmiňovat. Je jedno, zda se vydáte letecky do exotiky, autobusem či autem do nejbližšího letoviska, nebo jste dobrodružné duše a jedete vlakem či na motorce – pořádně si svou dovolenou užijte! Nenechte se odradit škarohlídy a vychutnejte si volno přesně podle svých představ! Jste celý rok zavřené v kanceláři, a toužíte po přírodě? Vydejte se do hor či za dobrodružstvím na venkov, jistě nebudete litovat.

Co s sebou?

Vždy je dobré si dopředu nachystat věci, které vám dovolenou ulehčí, ale také zkrášlí. Dámské letní šaty se vám budou hodit na večerní promenádě u moře, či při návštěvě restaurace. Šaty se hodí, ať jste kdekoliv! Odměňte se a před dovolenou si pořiďte alespoň jeden nový kus, který hrdě vynesete. Zapomenout byste neměly ani na módní doplňky, jako jsou kabelky či batůžky, do kterých si uložíte vše potřebné. Chcete se cítit jako opravdová letní kočka? Klobouky jsou nadčasová klasika a k létu neodmyslitelně patří, podobně jako pohodlné letní boty.

bigstock-216409747.jpg

Na co nezapomenout?

Nyní přejdeme k praktickým tipům, díky nimž si svou dovolenou krásně užijete, a nic vás nepřekvapí. I když míříte do teplých krajů, je dobré si s sebou vzít vždy jednu nepromokavou bundu, pro případ přeháňky. Nezapomeňte si přibalit také základní lékárničku, a to především v případě, že míříte na hory či do přírody. Patříte mezi mlsaly? Pak si rozhodně nezapomeňte vzít dostatek dobrot na cestu – díky nim se cestování stane příjemným zážitkem.

Kam letos vyrazíte vy? Budete objevovat krásy naší země, nebo se vydáte za hranice? Užijte si svou dovolenou!

Související články