5 tipů, jak si vybrat kalhoty pro jarní sezónu

sexyjeans.cz
Komerční článek
|
25. 04. 2018
|
Kalhoty rozhodně do našich šatníků patří. Jak je ale vybrat? Které z těch všech dostupných? A klasické džíny, nebo barevné kalhoty, které mají úžasný efekt?

1. Vsaďte na univerzálnost

Jednoduché nenápadné kousky doslova probouzejí fantazii a chuť experimentovat, což k jaru neoddělitelně patří. Při výběru nových kalhot vsaďte na ty, které nemají na sobě žádné výraznější prvky a jsou v neutrálních barvách. Nebudete věřit, kolik kombinací s nimi vyčarujete pomocí trendy topů a doplňků.

2. Dopřejte si pohodlí

Zapomeňte na to, že nejpohodlnější kalhoty jsou harémové a že se v džínách nemůžete cítit jako v bavlnce. Dnešní technologie jsou už velmi pokročilé a díky tomu se k designérů dostávají látky s výjimečnými vlastnostmi, které předčí běžná očekávání. Užíváním materiálů, které jsou vysoce pohodlné a zároveň funkční, je známá též italská značka Freddy s 40letou tradicí.

jeans-modre-seprane05.jpg

Zapomeň na harémky. I džíny mohou být pěkně pohodlné.
sexyjeans.cz
Kalhoty i k ženám patří. Nos je rafinovaně!

3. Střihněte si vhodný střih

Vybrat si správný střih džínů či kalhot může být opravdu náročné. Neuděláte však chybu, ať už máte kulatější bříško, plochý zadek či širší boky, když vsadíte na skinny střih. Jeho maskovací schopnosti jsou neuvěřitelné. V tomto střihu jsou šity i Freddy jeansy a kalhoty, které využívají ďábelsky chytrou technologii WR.UP, spočívající ve všitých ultralehkých silikonových membránách, které nadzvedávají a tvarují zadeček. Zní vám to neuvěřitelně? Zastavte se do Freddy showroomu v Brně a přesvědčte se.

4. Jarní mámení

Jaro má rádo barvy i vzory. Letos je in oranžová, měděná a bronzová. Pokud jde o vzory, designéři si pohráli v jarních kolekcích s pruhy či květy. Pozornost získávají opět kalhotové kostýmy. A délka nohavic se zkracuje. Ta jarní je ⅞.

5. I letos letí sport

Sportovní móda je stále sledovanějším tématem. Jednak je velkou inspirací pro designéry a pak, materiály používané pro sportovní oděvy vynikají často vlastnostmi, které ocení i běžní nositelé. Třeba takové kalhoty D.I.W.O. umožňují pokožce volně dýchat a zároveň ji udržují v suchu, ať už děláte cokoli. Zajímavou novinkou v tomto směru jsou Freddy kalhoty. D.I.W.O. PRO, které kromě schopnosti urychlovat regeneraci svalů zlepšují také pružnost a pevnost pokožky.

Související články