5 párů bot, které tuto sezónu musíte mít!

|
02. 05. 2016
|
Už bylo na čase! Jaro je definitivně tady. My tak můžeme odhodit beranice a sněhule a pořádně se obujeme do nové módní sezóny. Jaké trepky prošlápnou náš styl? Vybrali jsme 5 párů bot, bez kterých se to letos opravdu neobejdeme!

Módní kecky

 

Každý, koho posedla běhací horečka, to moc dobře ví. Ví to i vaše učitelka tělocviku a každou chvíli vám to opakuje i máma. Pohodlné tenisky vydají za deset pět párů lodiček. I letos naštěstí můžeme odhodit starost kvůli zásahu módních četníků. Ještě pořád je trendy pořídit si pohodlné kecky, obléct k nim šaty a vyrazit do města, aniž byste zapínali joggingovou aplikaci. 

Divoké sandálky

Ať už jsou zdobené provázky, pírky, třásněmi nebo září všemi (ne)možnými barvami, tyhle sandálky spojuje vaše chuť po dobrodružství a zábavný plán na léto. Jsou pohodlné, hodí se ke kraťasům na promenádu i k minišatům do baru. A až na ně při předvánočním úklidu narazíte, připomenou vám nejbezstarostnější chvíle roku.  

Nové boty - nová taška. To je přeci jasné! Vyber si tu pravou v článku Sháníš novou tašku? Tady jsou tipy!

Stylovky na širokém podpatku

Chvíli jsme se tomu bránili, ale už to nejde popírat. Devadesátky jsou zpět a vypadají lépe než poprvé. Co k semišovým pantoflím na širokém podpatku? Doporučujeme černé šaty s květinovým vzorem na úzká ramínka a pod ně bílé triko. Vaše stylovější devadesátkové já má zkrátka smysl pro humor.
 

Pořádné platformy v černé

Další devadesátkový evergreen si spojujeme hlavně s eurodancovými peckami. Nezaváháte s nimi ale ani na žádném hudebním festivalu jakéhokoli jiného žánru (no vážně! líbit se jim bude i v Krumlově). Stejně jako před dvaceti lety i dnes s pořádnými platformami dáváte najevo svou osobitost a girl power! 
 

Kovbojky

I tohle jsou devadesátky. Jen o století dál. Kovbojský styl fascinuje hlavně ty z nás, kteří strávili dětství nalepení na obrazovce, kde se mezi chorvatskými skalami projížděl francouzský Vinetou s německým Old Shatterhandem po boku. Pojďme si splnit dětské sny a projděme se tou pravou Amerikou. Hamburgerům zdar! 
Související články