Vlasy Pantene – koruna krásy každé silné a krásné ženy

www.pixabay.com
Komerční článek
|
14. 05. 2019
|
Přáním každé ženy je mít krásné vlasy podle jejích představ a ztráta vlasů následkem vážného onemocnění bývá obrovským zásahem do psychiky léčených žen. Nadační fond Daruj vlasy proto těmto ženám už více než dva roky pomáhá, vyrábí pro ně paruky z pravých vlasů a navrací jim pocit ženskosti i psychickou rovnováhu.

Od 25. dubna do 20. června se může do pomoci zapojit jednoduše úplně každý. V hypermarketech Globus poběží už druhý ročník projektu Silná a krásná – s každým zakoupeným šamponem, maskou, kondicionérem, lakem či jiným produktem Pantene přispějete 10 Kč na výrobu paruk z pravých vlasů pro pacientky s onkologickým onemocněním.

Nadační fond Daruj vlasy byl založen, aby vážně nemocným ženám a dívkám pomohl k lepším a radostnějším dnům.  „Je nepopsatelné, jak se ženy po převzetí paruky úplně rozzáří. Většinou se trápí tím, že o vlasy přišly a co nejrychleji shání vlasovou náhradu. Ztráta vlasů bývá i pro okolí signálem, že se děje něco vážného, ženy však nechtějí být litovány. Potřebují především dodat sílu a cítit svou krásu. Umělé paruky však nevydrží dlouho, ty levnější již po několika týdnech ztrácí tvar a vlasy se třepí. Snažíme se proto co nejrychleji vyrobit žadatelce paruku na míru z pravých vlasů,“ vysvětluje Veronika Suchá z nadačního fondu Daruj vlasy.

foto_m_bagarova_1.jpg

Akci podporuje Monika Bagárová.
redakce

Kampaň podpořila i zpěvačka Monika Bagárová: „S nadačním fondem Daruj vlasy spolupracuji už několik měsíců a jsem ráda, že nyní můžeme díky projektu Silná a krásná ještě rozšířit rozsah pomoci. Pro mě osobně vlasy znamenají hodně a nedovedu si představit, že bych o ně nemohla pečovat a nemohla si dělat účesy podle nálady. V hypermarketech Globus nezapomeňte koukat kolem sebe, do 20. června můžeme běžnou koupí šamponu pomoci.“   

Výroba jedné paruky trvá několik týdnů a jsou na ni potřeba vlasy od několika dárců. Protože se jedná o individuální výrobu na míru, kdy vlásenkářky poutkují vlas po vlasu, jedná se i o finančně náročnou záležitost. Druhý ročník projektu Pantene Silná a krásná potrvá až do 20. června. Již podruhé tak budou mít zákazníci hypermarketů Globus po celé České republice možnost přispět na dobrou věc. Z každého zakoupeného produktu Pantene poputuje 10 Kč na konto Nadačního fondu Daruj vlasy. Díky Pantene tak můžete dopřát krásné vlasy nejen sobě, ale i onkologickým pacientkám a povzbudit je v jejich boji. Protože Pantene znamená krásné vlasy a ani onemocnění by nemělo být překážkou.

Související články