Nejsi spokojená se svými poklady? Augmentace prsou je řešení

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
19. 04. 2018
|
Malá, nesouměrná nebo pokleslá. Je úplně jedno, jaký důvod máš zrovna ty k tomu, že se před zrcadlo nechceš postavit nahá. Bohužel nedostatek, který v horních partiích těla pozoruješ, může mít negativní dopady i na tvou psychiku.

Zkrátka a dobře jsme ženy a vidíme na sobě každou, byť i sebemenší nedokonalost. Stokrát nám může někdo opakovat, jak jsme dokonalé, krásné a bez jakékoli chybičky. Pokud to tak nevnímáme my samy, nikdy nebudeme vnitřně spokojené. Naštěstí nám v některých případech dokáže pomoci moderní estetická medicína.

Modelace prsů s augmentací má svá rizika

Ženská prsa se během života mění zejména následkem těhotenství a kojení, kdy dochází k úbytku prsní žlázy a prsa tak mohou změnit objem i tvar. Existují případy, kdy se radikálně zmenší, nebo dokonce vyprázdní a poklesnou. Některé ženy tak mají dojem, že přišly o svou ženskost a chtějí svá pevná prsa zpátky.

Řešením je v tomto případě modelace prsů s augmentací. Tu samozřejmě nevyužívají pouze ženy po dětech, ale i bezdětné dívky, které třeba nejsou spokojené s velikostí svých prsou či jejich viditelnou asymetrií.

Stejně jako kterákoli jiná operace, i augmentace prsou má svá rizika. Ta ale můžeš zmírnit výběrem bezpečných prsních implantátů, specializované kliniky a v neposlední řadě také předoperačním opatřením i vhodnou péčí po samotném zákroku.

bigstock-186123598.jpg

Po operaci se musíš nějaký čas zotavovat.
O všech rizicích si promluv s operatérem. Neboj se zeptat.

3 kroky k úspěchu a krásným prsům

Prvním krokem k minimalizaci rizika spojeného se zvětšením prsou patří výběr vhodných implantátů. Mezi nejrozšířenější a celosvětově nejkvalitnější patří prsní implantáty Motiva. Ty se vyznačují nejen vysokým stupněm bezpečnosti, ale také bohatou škálou velikostí, což dovoluje plastickým chirurgům splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientek. Silikonové implantáty Motiva jsou na našem trhu již více než 30 let a splňují ty nejpřísnější normy i certifikace ISO, CE a FDA.

Druhým krokem je správný výběr kliniky a operatéra, který bude mít tvá nová prsa na starosti. Tady nehraje roli cena, ale reference, atestace, praxe a erudice lékaře. Existují dokonce i seznamy atestovaných lékařů, kteří augmentaci provádějí, a z těch bys měla vybírat. Nejcennější je v tomto případě samozřejmě osobní doporučení, vedle ale nešlápneš ani tehdy, když se podíváš na fotky před zákrokem a po něm a na vyjádření klientek, které již augmentaci podstoupily.

Třetím – neméně důležitým krokem je předoperační opatření a důsledná pooperační péče. Před operací probíhá konzultace s lékařem, s nímž se domluvíš na vhodné velikosti implantátu a dalších podrobnostech. Čeká tě samozřejmě série předoperačních vyšetření, která mají vyloučit možná zdravotní rizika a komplikace. Měsíc před operací je zakázáno užívat léky snižující srážlivost krve. Další informace o předoperační péči dostaneš od svého operatéra, který bude zákrok provádět.

Po operaci zůstáváš několik dnů v péči lékařů. Po propuštění do domácího prostředí není několik dnů (zpravidla 7-14) doporučováno prsa často omývat, zvedat těžké předměty, nebo se dokonce zapojit zpátky do pracovního procesu. Důležité je pravidelné nošení pooperační podprsenky nebo podpůrné bandáže. Za dva až tři měsíce je považován výsledek za trvalý a ty můžeš svá nová prsa konečně ve vší parádě obdivovat.

Neděláme to pro ostatní, ale pro sebe

Závěrem doplníme, že rozhodnutí pro plastiku prsou by mělo za všech okolností zůstávat pouze na tobě. Chtít větší nebo plnější prsa pro někoho jiného do budoucna obvykle nic dobrého nepřinese. To by sis měla uvědomit ještě před tím, než o možnostech augmentace začneš vůbec uvažovat. Jedině tak můžeš být s výsledkem vnitřně spokojená.

V článku byly použity informace z webu motivaimplantaty.cz.

Související články