Na stehnech ubrat, na prsou přidat… Jde to!

Medicom
Komerční článek
|
06. 08. 2019
|
„Já bych potřebovala tady ubrat a tady zase přidat,“ stěžovala si každá z nás aspoň jednou v životě kamarádce. Většinou přebývá na břiše nebo zadečku a nedostává se na prsou. Víš ale, že dneska už to „odsud sem“ jde?

Umožňuje to zákrok jménem autoaugmentace nebo také zvětšení prsou vlastním tukem, který je čím dál tím populárnější. Právě při něm totiž za jeden den zhubneš tam, kde tě tuk štve, a vyplníš svůj dekolt bez implantátů. Takovou pomoc matce Přírodě snáší tělo velmi dobře, protože si nemusí zvykat na cizí materiál. Tvůj vlastní tuk se jen přesune tam, kde je potřeba.

Jak to funguje?

Při autoaugmentaci je žena v celkové anestezii a chirurg jí nejdřív moderní liposukční metodou odsaje tuk z problematické partie. Potom tuk očistí, aby ho mohl znovu použít, a po malinkých dávkách ho vstříkne do prsou. Nemůže ho do nich přesunout najednou a ani použít velké množství, protože by ho tělo vstřebalo, nezůstal by v prsou.

Jak zvětšení prsou vlastním tukem popisuje odborník? Zeptaly jsme se MUDr. Petra Pachmana, plastického chirurga z Medicom Clinic, který se zaměřuje právě na prsa: „Při autoaugmentaci odsajeme tuk z vybrané partie a zároveň zvětšíme poprsí až o jednu velikost. Výhodou je, že vám po zákroku na prsou nezůstanou prakticky žádné jizvičky.“

medicom_pro_jsmekockycz_do_clanku.jpg

Ženy obvykle potřebují zvětšit nebo zpevnit prsa.
Medicom
Proč nebýt maximálně krásná, když se můžeš svěřit do péče odborníka?

O velikost víc a skoro bez jizviček

Od klasického zvětšení prsou s implantáty odrazuje spoustu žen představa jizev. Dnes už je umí chirurgové chytře schovat, ale ano, implantáty se musí někudy vložit. V tom má autoaugmentace velkou výhodu: místo implantátů chirurg vpichuje tuk, a tak zůstávají jen malinké jizvičky, které skoro nejsou vidět. Další výhoda je výrazně kratší hojení.

A o kolik se tvoje prsa zvětší? Přibližně o jedno číslo. Proč? Protože víc tuku by se neudrželo, tělo by ho postupně vstřebalo, a tak nemá smysl snažit se ho do prsou vměstnat víc.

Pomoct přírodě není hřích. Nejvíc ti ale sluší sebevědomí

Doktor Pachman nám potvrdil, že zákroky, které provádí – mezi nimi autoaugmentace – často nezmění jen tělo jeho klientky, ale hlavně to, jak se v něm cítí. Spoustu z nás totiž od puberty trápí nějaký ten nedostatek, a jakmile se ho zbavíme, je nám na světě líp.

Proto věříme, že pomoct přírodě není nic špatného. Ze všeho nejdůležitější je ale mít se ráda – není nic, co by ti slušelo víc, než sebevědomý úsměv.

Jak to máš ty? Přemýšlela jsi už někdy o nějakém tom „tady ubrat, tady přidat“, nebo jsou ti jakékoliv úpravy proti srsti?

Související články