Luxusní podzimní manikúra: Nechte se okouzlit těmito barvami

redakce
Komerční článek
|
22. 10. 2019
|
Léto sotva skončilo a už všichni straší s Mikulášem a Vánoci. Není to trochu škoda? Jako by se úplně zapomnělo na to, že nám právě nastal tak kouzelný a pestrobarevný podzim. Ano, chladná mlhavá rána a brzké stmívání moc na náladě nepřidají, ovšem barvy, barvy má podzim dokonalé a zaručeně vám vykouzlí úsměv na rtech. Objevte s námi ty nejkrásnější!

Krása ukrytá v spadaném listí

Upřímně, tvrdit, že podzim úplně září barvami, je nesmysl, nicméně to neznamená, že by úplně zmizely. Možná nejsou přímo na očích ve formě křehkých kvítků, ale přesto najdeme v přírodě překrásných odstínů spousty. A právě v kontrastu s chladným počasím jsou často příjemně hřejivé – hořčicová, skořicová, červenohnědá, vínová, rudá, okrová. Úplně dostáváme chuť projít se parkem a pak zalézt do kavárny na voňavé kapučíno. 

Jistě jste si všimly, že se zmíněné barvy krásně odráží v  sezónní módě. Z každé výlohy na nás volají rozkošné svetříky, kardigany nebo sexy semišové kozačky pod kolena. A přesto si často mnoho z nás musí tyto krásky nechat ujít. Po letních dovolených a před vánočními svátky má kdekdo omezený rozpočet. Držet tempo s trendy podzimu naštěstí můžete i bez nejnovějších kousků v šatníku. Jak? Díky líčení a lakům na nehty. Manikúra je často podceňovaným módním elementem, přitom precizně upravené nehty dokáží divy! Ruku na srdce, snad každá má alespoň jeden rudý nebo vínový lak doma v zásuvce, nemáme pravdu? Ozdobte nehty, obkružte rty rtěnkou v podobném odstínu a sexy kočka je na světě!

5.jpeg


redakce

Tip: Gel laky jsou poslední dobou hitem. Už jste o nich slyšely, ale ještě jste svodům domácí manikúry s  třítýdenní výdrží nepodlehly? Pak tu máme snadnou pomoc – výhodnou sadu na úpravu nehtů gel laky. Obsahuje vše potřebné, včetně UV lampy i návodu, tak na co čekáte?

Závoj temné elegance

Chcete něco trochu odvážnějšího, než je okoukaná rudá? Super! Vždyť život má být změna i výzva, tak zkuste dát prostor odstínům hlubinné modré, tmavé či olivové zelené nebo modrošedé. Na nehtech je jen tak někdo nemá a přitom vypadají velmi vkusně. Tyto odstíny vás možná jako ty předchozí už od pohledu nezahřejí, zato z vás udělají stylovou bohyni elegance, která ví, co jí sluší. Rtěnky v podobných barvách už by mohly být přece jen moc, tak to zkuste s nejrůznějšími doplňky. Náušnice, náramky, kabelky, těm tyto barvy sednou a vašemu vzhledu dodají nádech luxusu. 

7.jpg


redakce

Ať dáte přednost jakékoliv barvě, nezapomeňte po úpravě nehtů i na ruce. Výživné ochranné krémy a olejíčky jsou v tomto ročním období nezbytností. Zatímco si budete masírovat balzám do kůže, už můžete přemýšlet, jak bude vypadat váš nový trendy look. A až půjdete příště parkem, rozhlédněte se a užijte si tu okolní krásu i mimo nehty, make-up nebo šatník, stojí to za to!

Tady jsou další tipy na podzimní parádu!

2.jpg

3.jpg

4.jpeg

6.jpeg

8.jpeg

9.jpeg

10.jpeg

Související články