Hollywoodský úsměv za dostupné ceny. Můžeš ho mít!

Komerční článek
|
14. 05. 2018
|
Na Brandeis Clinic získáte za své peníze nejlepší dostupnou péči. Od svého založení v roce 2013, Brandeis Clinic je technologicky nejlépe vybavenou klinikou estetické stomatologie v České republice. Výsledky práce zaměstnanců kliniky můžete vidět na filmovém plátně i přehlídkových molech, stejně jako na ulici malých měst po celé České republice.

Brandeis Clinic pacienty nejen z České republiky, ale také Rakouska, Švýcarska, Německa a Velké Británie.

V nabídce komplexní stomatologické péče Brandeis Clinic si vyberou i ti nejnáročnější klienti, ať už jde o pacienty požadující kompletní rekonstrukci silně poškozeného chrupu, či pacienty poptávající „pouze“ menší zákroky jako jsou bělení zubů, dentální hygiena apod.

TIP: Vyzkoušejte doplňky stravy Brandeis Clinic!

Pracovníci Brandeis Clinic pro svou práci používají pouze certifikované materiály a technologie, jejichž účinky potvrzují nezávislé klinické studie. Za své peníze zde tedy získáváte tu skutečně nejlepší dostupnou péči. Materiály používané na Brandeis Clinic mají často lepší funkční vlastnosti, než vlastní zubní sklovina.

3.jpg

6.jpg

Více ukázek práce stomatologů Brandeis Clinic najdete zde.

Samotným zákrokům předchází na Brandeis Clinic nezávazná vstupní konzultace, na které ošetřující lékař navrhuje další postup. Vždy tedy předem víte, jakou změnu Váš chrup podstoupí, jaký je očekávaný efekt a cena.

Řada lidí má tzv. hollywoodský úsměv mylně spojený s investicí v řádu stovek tisíc korun, toto přesvědčení je však mylné. V rámci „minimalistické“ varianty úpravy chrupu stačí ošetřit 8 horních zubů viditelných při úsměvu. Cena za perfektní úsměv pak začíná na ceně v řádu tisíc korun (kombinace dentální hygieny a bělení zubů), pokračuje v řádu desítek tisíc korun (zubní fazety, korunky na již zmíněných 8 zubů) až po nahoře uvedené stovky tisíc korun, kdy dochází ke kompletní rekonstrukci chrupu, např. za použití zubních implantátů a korunek z důvodu ztráty původních zubů.

Pokud Vás tedy od návštěvy kvalitní kliniky estetické stomatologie odrazovala vidina obrovských účtů, vězte, že pracovníci Brandeis Clinic Vám nabídnou řešení, které je schopno přinést požadovaný výsledek za dostupné ceny. Neváhejte tedy a domluvte si ještě dnes nezávaznou konzultaci s pracovníky Brandeis Clinic, a to prostřednictvím formuláře uvedeného na této stránce.

Související články