Trendy: Jaké jsou šperky pro rok 2016?

eppi.cz
|
23. 05. 2016
|
Módní návrháři se předhánějí, kdo přijde s originálnějším nápadem, kdo na molo přivede známější tváře, kdo dokáže v realitu převést tu nejfantasknější myšlenku. Na letošní sezónu modelky předváděly divoké stylové kombinace, kolekce však spojoval lehký návrat do 90. let 20. století a křehký romantický a boho styl. Nevíte, co si pod tím představit?

Jen zavřete oči, jistě se vám za chvíli vybaví dlouhé volné květované šaty lehce povlávající kolem kotníků, odhalená ramena a výrazné, tepané či jednoduché stříbrné náušnice a šperky zdobené nejlépe modrými kameny

jsmekocky_obrazek_1.jpg


eppi.cz

Cinkající zápěstí i kotníky

Tuto sezónu byste měla překontrolovat šperkovnici, jestli v ní náhodou nechybí dostatečné množství rozmanitých náramků. Nejlépe uděláte, když jich na zápěstí navléknete co nejvíce a budou-li opravdu různorodé. Neomezujte se jen na drahé kovy, ale jděte i do kůže a textilu. A pokud doma nebo v obchodě narazíte na náramek na kotník, rozhodně ho tam nenechávejte: stále tolik populární zkrácené kalhoty a ozdoba kotníku z vás udělá hvězdu, kdekoliv se ukážete.

jsmekocky_obrazek_2.jpg


eppi.cz

Holý krk, nebo raději náhrdelník?

Na zahradní party se k hravým letním šatům nebo malým černým hodí spíš perly, statement náhrdelník nebo řetízek s klasickým přívěskem, ale na divoký večírek se nebojte vyzkoušet zdobené obojky; na volný čas k džínům a pruhovaným tričkům pasují dlouhé korále, tenké šňůrky s amulety, robustními kameny, lapači snů zdobenými pírky, ale i křehounké přívěsky ve tvaru čtyřlístků, motýlků nebo květin. Rozzáří-li vám oči abstraktní tvary a neobvyklé materiály, budete považována za módní ikonu. Vrstvěte, kombinujte, nebraňte své fantazii, při výběru berte v potaz jen příležitost a místo, kam se zrovna chystáte.

jsmekocky_obrazek_3.jpg


eppi.cz
Související články