Velký vztahový horoskop: Čekají vás v říjnu osudové změny v partnerském životě?

Bigstock.com
|
01. 10. 2016
|
Podzim přebírá vládu nad létem a hvězdy věští velké změny v životě mnoha znamení. Patříte mezi ně?

Beran (21.3. - 21.4.)

Možná přemýšlíte o tom, zda možnosti, které se vám v létě v otázce partnerského života nabízely, nebyly ty pravé. Nelitujte toho, že jste je plně nevyužili. Tam, kde nic není, ani čert nebere. A na vás v říjnu čeká někdo, kdo vám čertovsky zamotá hlavu. 

Býk (22.4. - 21.5.)

První podzimní dny pro vás byly ve znamení zvýšené rizikovosti úrazů. Pokud jste je přečkali ve zdraví, tím líp pro vás. Pokud ne, nezoufejte. Říjen vám komplikace bohatě vrátí díky setkáním s někým, komu nebude vaše situace lhostejná.

Blíženci (21.6. - 22.7.)

Tak Blížence moc nepotěšíme. Osudové setkání vašeho života se i nadále odkládá, kvůli vašim požadavkům na budoucího partnera. Chcete zkrátka příliš moc a pro malé vady na kráse nevidíte to podstatné, co vám vaši nápadníci nabízí.

Rak (21.6. - 22.7.)

Něco ve vás již dlouho bublá. Nebojte se vypustit páru. Možná to na krátkou dobu zkomplikuje situaci a zasáhne to do vašich vztahů, ale pokud se přes to přenesete, můžete si slibovat pozitivní změny, které jinak rozhodně nenastanou.

Lev (22.7. - 22.8.)

Lvice vždy vyzařují jistým duchem smyslné elegance. Bez ohledu na svou hrdost, však po svém okolí požadují důkazy obdivu. Nestyďte se za to. Je to vaší přirozeností a zasloužíte si ho. Pokud to váš partner nevidí, s klidným srdcem jej opusťte. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Okolí si o vás myslí, že jste chladná a uzavřená. Není tomu tak a pod slupkou jistého odstupu se skrývá jen strach z toho, že byste někomu svým odmítnutím ublížila. Nebojte se toho, tomu se v životě nevyhnete. A o své právo naštěstí rozhodně nenechte svými obavami připravit.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Lidé ve znamení Vah jsou v zásadě pravdomluvní, potíž je ovšem v tom, že si ve svém životě nejvíce cenní vnitřní rovnováhy, což jim brání připustit si některé věci takové, jaké ve skutečnosti jsou. Zkuste být sama k sobě upřímná, tak jako jste k ostatním lidem a pravdivě si odpovězte na otázku: „Jsem s tím člověkem šťastná?“

Štír (24.10. - 22.11.)

S nástupem podzimu se pro Štířice blýská v partnerském životě na lepší časy. Je otázka kolik budete potřebovat, abyste se k zásadním krokům odhodlala, ale nakonec to uděláte a nebudete toho litovat. Pozor: Nemusí to přitom nutně znamenat hledání jiného partnera.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Neustále se točíte v kruhu, i když poslední týdny ukázali, že vyjít z něj úspěšně by pro vás mohla být životní výhra. Nebojte se říct si s celou váhou své osobnosti o to, co a jak chcete. Vycouvat nakonec můžete vždycky. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Velice dobře víte, co od partnera chcete a pokud to nedostáváte, odcházíte rovnýma nohama pryč. Někdy je to ale předčasné. I váš drahý by měl totiž jasně vědět, co od něj očekáváte a jaké to bude mít důsledky, pokud to nedostanete.

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Ženy i muži ve znamení Vodnáře jsou pro své protějšky velmi přitažliví. Nejinak tomu bude i v říjnu. Vaše oči míří ovšem jiným směrem. A děláte dobře. Podle hvězd může být právě, to co se pro vás zdá nyní nedostupné, tím, co váš život změní od základů. V pozitivním smyslu!

Ryby (19.2. - 20.3.)

Ve svém životě se soustředíte nyní víc na věci, které se vás přímo netýkají. Možná je načase si uvědomit, že práce, kariéra ani peníze nejsou tím, co by vás skutečně mohlo učinit šťastným a raději se soustřeďte na jiné, duchovnější, stránky života. Jinak by vám utéct něco důležitého.

Související články