TOP 10: Restaurace s rozvozem po Praze

bigstockphoto.com
|
25. 11. 2020
|
Honí tě mlsná nebo prostě jenom nestíháš a potřebuješ rychle něco zhltnout? Ať už je důvod, proč koukáš po nějaké pořádné flákotě, jakýkoli, máme pro tebe 10 tipů na restaurace v Praze, odkud ti jídlo dovezou až domů. A královsky si pochutnáš!

Nominanza Italská Restaurace

Máš chuť na poctivé italské těstoviny, luxusní pizzu nebo třeba jenom fresh salát? Zkoukni meničko restaurace Nominanza, která sídlí na pražském Pankráci a Žižkově a objednej si oběd nebo třeba pravou italskou večeři online. Navíc teď má restaurace akci, kdy ti k objednávce nad 500 Kč přibalí krabičku domácího cukroví.

Sangam

Indická restaurace Sangam slibuje, že ti doveze indické jídlo, do kterého se zamiluješ. Proč to teda nezkusit a restauraci v téhle náročné době nepodpořit? Bohatá nabídka indického a indočínského menu obsahuje ty největší trháky, které tě dostanou jedinečnou chutí a hlavně čerstvostí použitých surovin. Samozřejmě nechybí ani cenově zvýhodněné polední menu, které si můžeš objednat vždycky od pondělí do pátku od 11.00 do 15.00 hodin a o víkendech od 12.00 do 15.00 hod.

Black Bettie's Grill

Luxusní oběd nebo pořádnou večeři ti od Black Bettie's Grill doručí kurýři Woltu nebo DámeJídlo. Jídlo si prostřednictvím výdejního okénka, zmíněných kurýrů nebo online přímo na stránkách můžeš objednat každý den vždycky od 11:00 do 22:00. V nabídce restaurace nechybí vymazlené burgery, sendviče ani saláty.

Indian By Nature

Další indický skvost se dokonce objevil v jednom z našich dřívějších článků. A i když musí být restaurace Indian By Nature a Indian By Nature II zavřené, na rozvoz nezanevřely. Restaurace aktuálně rozváží jídlo zdarma po Praze do osmi kilometrů od svých provozoven. Delší trasy jsou zpoplatněné.

Namaste India Indian Restaurant

Taky další „příčka“ bude patřit indické restauraci. Tentokrát se za ní (alespoň virtuálně) podíváme do ulice Ronkova, kde sídlí Namaste India Indian Restaurant. Jídlo si můžeš zase objednat skrze online objednávkový systém a u každého pokrmu dokonce snadno navolíš stupeň pálivosti, což ocení milovníci ostrých chutí i ti, kteří si touží vychutnat tradiční indickou kuchyni a nepřijít při tom o všechny chuťové pohárky.

The Hummus Bar

Ujíždíš na tradičním hummusu? Pak si ho můžeš díky Woltu a DámeJídlo objednat s rozvozem až domů. V meničku restaurace The Hummus Bar najdeš bohaté snídaně a nejrůznější obměny hummusů a tradičního pokrmu šakšúka, připraveného z rajčat a paprik. Počítej ale s tím, že jídlo se tady pod dvě stovky nedostane. Odměnou ti ale bude dokonale vyvážený pokrm, plný luxusních chutí a čerstvých surovin.

bigstock-top-view-of-man-hands-holding-357814190.jpg

Dopřej si jídlo z dobré restaurace, i když jsou restaurace zavřené.
bigstockphoto.com
Stačí zavolat nebo napsat a jídlo bude za chvíli u tebe.

Taaj Palace

Meničko nebo některou položku z nabídky si můžeš u Taaj Palace objednat prostřednictvím oficiálního facebooku nebo na uvedeném telefonním čísle restaurace. Nechybí ani speciální víkendové akce, během kterých může kus Indie ochutnat klidně celá rodina, parta přátel nebo kolegů.

Paprika Mediterranean bistro & bar

Středomořská restaurace Paprika Mediterranean bistro & bar dennodenně rozváží balíčky plné chutí a luxusních pokrmů. Prostřednictvím online objednávky si můžeš sestavit vlastní wrap, pita sendvič, nebo tortillu. A pokud se ti nechce ztrácet čas, vyber si některou lahůdku z jídelního lístku, kde nechybí ani oblíbené hummus talíře nebo cenově výhodná comba pro dva.

Amunì Pizzeria

Máš chuť na poctivou pizzu? Nech si ji dovézt přímo z pizzerie Amunì, sídlící na Praze 2. Na objednávky s sebou navíc nově dostaneš 15 % slevu a malý dáreček, který určitě oceníš nejen během blížících se Vánoc (více info u obsluhy – pozn. redakce). Restaurace rozváží až do 21.30 hod. a denní meničko nebo dobrotu z jídelního lístku si můžeš online objednat tady.

Curry Palace

Curry Palace v Praze na Letné je rodinná indická restaurace s přátelskou atmosférou, která nabízí nevšední zážitek z indické a bangladéšské kuchyně. I tenhle podnik ale musel v posledních týdnech vsadit na rozvoz. Po Praze rozváží každý všední den vždycky od 11 do 22 hodin a o víkendu od 12.00 do 22.00 hod. U větších objednávek nechybí ani pozornost v podobě lahve indického vína.

Máš nějaký svůj vlastní tip na super restauraci v Praze nebo okolí s rozvozem? Dej nám o něm vědět v diskuzi pod článkem.

Související články