Jaký bude rok 2018: Čekají nás katastrofy i budování

www.pixabay.com
|
09. 01. 2018
|
První dny roku 2018 jsou za námi. Jaké byly? Úspěšné? Rozpačité nebo snad smutné a depresivní? Protože jsme byli svědky jednoho novoročního super úplňku, mnozí z nás asi nezačali rok 2018 zvesela. To by se ale mělo brzy změnit.

Co nás čeká v roce 2018? Daly jsme dohromady předpovědi známých světových vědců, kartářek, jasnovidek i numerologů a výsledek je poměrně zajímavý. Nebudeme tvrdit, že se nám bude během nadcházejících měsíců dařit všechno, na co sáhneme, na druhou stranu jsme svědky zajímavých konstelací a numerologických zvláštností, které mohou s našimi životy i osudy lidí pořádně zamíchat. Připravena? Jdeme na to!

Věštec prorokuje přírodní katastrofy

Asi nejznámější je tradiční novoroční poselství Craiga Hamiltona-Parkera, který mimo jiné předpověděl třeba vítězství Donalda Trumpa, brexit nebo teroristické útoky ve Franci.

O nadcházejících dvanácti měsících hovoří jako o „roku přírodních katastrof“. Čeká nás prý výbuch italské sopky Vesuv, dramatické zemětřesení na Novém Zélandě, rekordní počet hurikánů v Karibiku, požáry v Kalifornii a Austrálii, záplavy v Číně a Indii a odlomení obřího ledovce v Antarktidě.

2.jpg

Splní se letošní poselství?
Kromě ročních horoskopů je zajímavé přečíst si i obecnější poselství.

Baba Vanga přeje Číně i vesmírným objevům

Bulharská věštkyně Baba Vanga prorokovala mnohé. Řada více či méně šťastných a radostných událostí se jí k údivu mnohých vyplnila. Varovala například před teroristickým útokem 11. září 2001, předpověděla smrt princezny Diany nebo černobylskou katastrofu.

Co řekla o roce 2018? Podle dostupných zdrojů prorokuje velký rozkvět Číně, která by se měla podle všeho stát světovou velmocí. Jiné její proroctví se týká vesmírných objevů. V roce 2018 lidstvo údajně objeví na Venuši novou formu energie či života. Zda se jí i tyto věštby splní, na to si budeme muset ještě pár měsíců počkat.

Numerologie přikládá význam srdci

Z hlediska numerologie se budeme během roku 2018 nacházet v čísle 2. Jak jsme k němu dospěli? Pokud sečteme všechny číslice roku 2018 (2+0+1+8 = 11, 1+1 = 2), dostaneme se podle numerologie k číslu 2. Jaký význam toto číslo vlastně má? Dvojce je přisuzován symbol srdce. Jde o číslo vyjadřující sebeobjevování a soucit. Proto by se měl letošní rok nést v duchu silných prožitků v citové oblasti. Podle výroků numerologů bychom si letos neměli hrát na něco, co nejsme. Zbavit bychom se měli nejrůznějších rolí, které by nám život během nadcházejících dvanácti měsíců zbytečně komplikovaly. Namísto hlavy bychom měli dát přednost srdci a jeho hlasu. Velký prostor by měla dostat také naše intuice.

3.jpg

V roce 2018 nás čekají katastrofy, ale i budování nových věcí.
Doufáme, že naší kotlině se katastrofy vyhnou.

Podle jasnovidky začneme s budováním

Teal Swan je známá americká jasnovidka, která údajně zvládá manipulovat s elektromagnetickými poli a dokáže komunikovat s různými myšlenkovými formami. Ačkoli se její schopnosti objevily v raném dětství, ani v dospělosti ji neopustily, jak to bývá pro mnohé jiné jasnovidky typické.

O letošním roce se vyjádřila jako o roce budování. Pokud se už nějaký ten pátek odhodláváme k zásadnímu kroku nebo rozhodnutí, rok 2018 jej prý pozitivním způsobem podpoří. Je čas na velké činy, ale i zásadní rozhodnutí. S budováním a obnovou bychom měli začít především u sebe. Mnozí se přestanou skrývat za masky a virtuální anonymitu a začnou konečně žít svým vlastním životem. Změny, které na nás letos čekají, údajně přinesou do našich životů žádanou stabilitu, po níž jsme v posledních letech nezměrně toužili, byť jsme si to naoko odmítali přiznat. 

Související články