Horoskop na prosinec: co hvězdy nachystaly na konec roku?

www.bigstockphoto.com
|
29. 11. 2017
|
Vánoce se blíží, advent uteče, že se ani nebudeme stačit divit. Jak bude vypadat prosinec pro jednotlivá znamení zvěrokruhu? Hvězdy nelenily a připravily pro nás pořádná překvapení. Koukni, na co se připravit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

V listopadu jsi nejspíš propadla sportu a hodně ses mu věnovala. Teď ale bude potřeba trochu zamakat na vztazích – s rodiči, partnerem i dětmi, pokud je máš. Možná totiž měli tví blízcí pocit, že na ně poslední dobou trochu kašleš, takže je čas to napravit a advent se k tomu hodí. O Vánocích už bude všechno v pohodě, zvlášť když je strávíš v širším rodinném kruhu.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Jestli jsi v listopadu měla od všeho klid, připrav se na to, že v prosinci nastane pořádný chaos. V práci se na tebe před koncem roku navalí spousta práce, v kombinaci s přípravou na Vánoce to bude docela vražedné. Než se stihneš o svátcích uvolnit, bude po nich. O to víc si ale užiješ Silvestr a Nový rok. No, vzhůru do toho.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Listopad byl spíš šedivý až smutný, viď? Až na nějaké to rozptýlení ke konci se toho moc nedělo a tys měla čas na to, abys propadala nepříjemným myšlenkám. Tak z toho tě prosinec dostane. Dobře to vypadá v práci, můžeš se těšit na nějaký ten předvánoční bonus. S lidmi budeš vycházet naprosto nadstandardně, výraznější problémy nejspíš nenastanou. Pozor, máš šanci stát se hvězdou firemního večírku!

bigstock-fun-4117545.jpg

Vánoční firemní večírek je příjemná událost, při kterém můžeš své kolegy poznat i jinak.
Vánoční večírek? Na tom můžeš letos úplně zazářit!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se v listopadu zdržovali spíš doma, než aby vyráželi do přírody. A to je potřeba napravit. Běž se nadýchat čerstvého vzduchu do přírody, nabiješ se pozitivní energií a pomůže ti to i od neustálé únavy, která tě drží na gauči nebo v posteli. Nenech shánění dárků na poslední chvíli, mohlo by to skončit hodně neuspokojivě.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Většina Lvů už má asi dokonale naplánováno, kde stráví jednotlivé svátky a kam se vydá oslavit příchod nového roku. Pokud mezi ně nepatříš, zapátrej, třeba se ti poštěstí a seženeš poslední volná místa v nějaké pěkné lokalitě. A jestli se ti to nepovede, nic si z toho nedělej. Nezáleží ani na tom, kde jsi, ale s kým jsi.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro Panny byl listopad možná depresivnější, smutnější. Neboj se ale, v průběhu posledního měsíce tohoto roku se to zlepší – plánuješ-li nějakou akci s přáteli, určitě se nad očekávání vyvede. S partnerem se sice můžete trochu poškorpit, ale brzy se to zase spraví. Pod stromečkem nejspíš najdeš to, co si moc přeješ, ale moc jsi nedoufala, že to opravdu dostaneš.

bigstock-depressed-young-woman-is-lying-212888647.jpg

Podzimní deprese útočí v plné síle, advent to ale určitě spraví.
V prosinci budou mít Panny konečně trochu lepší náladu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Prosinec bude měsícem odpuštění a vyřešení všech sporů, které se za poslední dobu nastřádaly v partnerském vztahu i v rodině a širším příbuzenstvu. Vánoce už budou v pohodě, touha po klidu se podepíše úplně na všech. Na Silvestra si dávej pozor na pyrotechniku a jiné nebezpečí, hrozí ti úraz.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Není náhoda, že se ti na konec roku nahromadily nové pracovní příležitosti. Hvězdám šlo o to, abys už během svátků věděla, s čím počítat v dalším roce. Když budeš dělat maximum, určitě vhodně zkombinuješ všechny příležitosti i s osobním životem tak, aby ti to vyhovovalo. Blíží se období, kdy si přijdeš na pořádnou sumičku!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Sehnat letos vánoční dárky, které by opravdu udělaly radost, ti přijde jako nadlidský úkol. Nápady, které jsi měla v záloze, se najednou nezdají být dost dobré, a když už se ti povede něco pořádného vymyslet, v obchodě to neseženeš a na objednávání přes internet už bude pozdě. Obrň se trpělivostí, nějak to musíš zvládnout. Obálky to jistí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pozor na zdánlivě banální prochlazení, i v prosinci, stejně jako tomu bylo v listopadu, se z něj může vyklubat něco závažnějšího. Radši s prvními příznaky lehni do postele a nenech se v ní rušit. V práci se bez tebe chvíli obejdou a třeba tě potěší i partner, když ti ochotně uvaří pár čajů. Hned zkraje prosince si dávej pozor během řízení auta.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři a Vodnářky budou v prosinci úplným miláčkem hvězd. V práci jim půjde všechno od ruky, doma zavládne pohoda. Neboj se přijít s odvážnějším nápadem, jak strávit Silvestra. Tvůj miláčkem ho totiž možná nechce trávit doma pod dekou, jak zněl tvůj původní plán. Mezi Vánocemi a Silvestrem si vezmi volno a odpočívej!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jedna nepříjemná událost ti může docela pokazit první polovinu měsíce. Potom už se ale věci budou pomalu dávat do pořádku a během svátků si na ni možná už ani nevzpomeneš. Pozor na nadměrnou konzumaci alkoholu, v tomto období by ti nemuselo větší množství sednout. Příjemně tě překvapí firemní vánoční večírek.

Související články