Drakemall – unikátní e-shop, ve kterém si o věci můžeš zahrát

Drakemall.com
Komerční článek
|
21. 06. 2018
|
E-commerce jen kvete a není divu, že se e-shopy snaží odlišit, jak jen to jde. Tomu s názvem Drakemall se to celkem daří. Co to vlastně je a v čem je tak výjimečný? Nepřestávej číst a dozvíš se to. Nejspíš tě to překvapí!

Projekt je pořád ještě na svém počátku, ale už teď láká spoustu lidí. Na první pohled jde sice o e-shop, jakých jsou jich tisíce. Zdání ale klame a první dojem je v tomto případě mylný. Tady se produkty nekupují. Tady se o ně hraje!

Ale už k věci: o co jde?

Napadá tě otázka, co je Drakemall a jak to tedy prakticky funguje? Hned vysvětlíme. Především je Drakemall skutečný unikát. Jde v něm o otevírání jednotlivých cases, tedy případů, v němž najdeš zboží jako hračky, elektroniku nebo třeba sportovní potřeby a další trendy věci. Získat je tu ale můžeš za neuvěřitelně nižší ceny, než za jaké bys je dostala v běžných kamenných a elektronických obchodech.

Abys mohla soutěžit, musíš se zaregistrovat pomocí e-mailového ID nebo prostřednictvím profilu na sociální síti. Potom si kupuješ kredity na webu a díky nim můžeš otevírat jednotlivé cases, tedy případy, které jsou zrovna k dispozici. Minimální vklad do tvé virtuální peněženky je jeden americký dolar a peníze se během chvilky objeví na tvém virtuálním účtu. Pak se můžeš začít bavit.

Než zainvestuješ do nějakého případu, můžeš se podívat, co všechno se v něm právě nachází. Když máš štěstí, získáš něco drahého takřka za pakatel – pokud budeš vylosovaná. Jaký je celkově Drakemall? Názor ať si udělá každý sám. Risk může být zisk. Navíc můžeš být stále v obraze a sledovat projekt na sociálních sítích. Drakemall na Twitteru poctivě informuje o novinkách a zajímavostech. Jen se sama podívej.

17098-2-drakemall-homepage.jpg

Jak to na Drakemallu vypadá?
Drakemall.com
Jednotlivé cases obsahují kategorii věcí. Můžeš si o ně zahrát, stačí case otevřít a počkat, jestli tě vylosují.

A nakonec můžeš i sama prodávat

Když něco vyhraješ, uloží se ti to do inventáře. Věci, které v něm pak máš, můžeš klidně prodávat, tedy vyměňovat se zájemci za kredity, kde zase můžeš použít a investovat je do různých případů. Je to prostě zábava. Když si chceš vyhraný produkt nechat, požádáš o něj na webu a za pár kreditů ti ho doručí domů, obvykle se za to platí od 5 do 20 kreditů. To trvá 2-4 dny a pozor, může se stát, že se ho bude týkat povinnost proclení, tak s tím u některých produktů určitě počítej, abys nebyla nepříjemně překvapená. Nebyla bys první a určitě ani poslední, ale je samozřejmě mnohem lepší se tomu vyhnout.

Zajímá tě, co konkrétně na Drakemall můžeš najít? Tak třeba XboX One X, konzole která přišla na trh v červnu 2016, nebo hodně populární headset pro virtuální realitu Oculus Rift. A co třeba Nintendo Switch nebo Sony Playstation 4 Pro. či pořádná herní sluchátka HyperX Cloud Stinger? A to jsme teprve v začátku, věcí, kterými bys udělala sobě nebo někomu blízkému radost, je tu opravdu požehnaně. Nebudeš vědět, na co se zaměřit dřív. Získat Iphone za 10 dolarů ještě nikdy nebylo jednodušší. A jiná možnost nejspíš ani není.

Zajímají tě další spiny, které tady můžeš otevřít? Tady jsou – co třeba Apple Case, Android Case, Ladies Case nebo Photo Case? V každém spinu je minimálně 10 úplně odlišných cen, které mohou být jednoduše tvoje.

O tom, že Drakemall funguje, jak má, svědčí o počet hráčských účtů: těch je asi 300 tisíc a denně je aktivních asi 250 tisíc. To už je slušná záruka, že to funguje, ne?

Drakemall: podvod, nebo ne?

To je ta nejčastější otázka, která v souvislosti s Drakemallem padá. Budí to totiž dojem, že když můžeš něco získat levněji a ještě se u toho třeba pobavit, může v tom být pořádný háček a z něj může vyvstat průšvih. Podle všeho tomu tak ale není a recenze říkají, že se na systém lze spolehnout. Možná jde o první vlaštovku, ke kterým jsme my lidé vždycky skeptičtí. Ale měli bychom jí dát šanci.

To tu ještě nebylo. Docela chápeme, že lidi takovým novotám nevěří, ale na druhou stranu – proč ne? Co když je to opravdu možnost získat při troše štěstí za pár korun něco, za co bys jinak zaplatila balík? Představ si, že bys za pár dolarů získala něco od Apple, něco, na co bys za běžných okolností šetřila třeba měsíce. Za myšlení to fakt stojí. Tak co na to říkáš?

Související články