Horoskop na rok 2019 – 2. díl: na koho čeká láska a kdo si polepší?

www.bigstockphoto.com
|
10. 12. 2018
|
V 1. dílu horoskopu jsme probraly, co čeká na Berany, Býky, Blížence, Raky, Lvy a Panny. Teď se zaměříme na ostatní. Klidně hned prozradíme, že rok bude pořádně nabitý překvapeními a velkými událostmi, aspoň pro některá znamení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Hned ze začátku roku budou mít Váhy v životě poměrně rušno. Až do jara můžou mít pocit, že se lidi kolem nich zbláznili. Bude potřeba udělat si pořádek ve všech vztazích, hlavně v rodině, mezi příbuznými. Následky pak budou zpracovávat až do konce roku. Nemusíš se ale bát, že by šlo o něco fatálního. Jen si budeš muset zvyknout na některé změny.

Práce a kariéra

Už od ledna můžeš hýřit skvělými nápady a rutinní problémy řešit kreativně. A to až tak, že si toho všimne šéf a nejspíš si vysloužíš nějakou mimořádnou odměnu. Pokud pracuješ sama na sebe, můžeš si naplánovat pracovní cesty, určitě ti přinesou hodnotné poznání a taky úspěch a navázání vztahů s novými pracovními partnery.

Finance

Tvoje neotřelé řešení problémů ti může přinést nějaké penízky navíc. To se vždycky hodí. Udělej si konečně radost něčím větším, tenhle rok k tomu bude příležitost. Dej si ale zase pozor, aby všechno, co si vyděláš navíc, nepadlo za nějaké zbytečnosti. Později by sis to vyčítala (jako obvykle).

Láska a rodina

Jak už bylo řečeno, v rodině bude vládnout napětí, a to až do jara. Těžko říct, co ho způsobilo u jednotlivých Vah, ale ty uděláš všechno pro to, aby bylo zase všechno v klidu, i když to bude třeba znamenat odluku od některých příbuzných. V oblasti lásky na tebe čeká nejedno vábení, ale na druhou stranu si dej pozor, pokud už svého kocourka máš. Mohl by z toho být průšvih jak hrom.

Zdraví

Úspěchy v práci tě mohou podvědomě nutit dávat ze sebe maximum a ještě větší maximum (což už není možné, ale ty si budeš myslet, že ano). Takhle bys to dotáhla leda tak ke zhroucení, takže mysli na pravidelný odpočinek – aktivní i pasivní. Neboj se proválet neděli u seriálu nebo u dobré knížky. Prospěje ti to.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři a Štírky na tom budou hodně podobně jako loni, hlavně co se pracovního nasazení a vyhledávání nových příležitostí týče. Nic už nepůjde tak hladce jako dosud, ale když se budeš snažit, dosáhneš všeho, co si usmyslíš. Jediné, co by tě mohlo zastavit, je jistá záležitost s bydlením, které budeš taky hodně řešit.

Práce a kariéra

Pokud pracuješ hlavou, nejspíš máš slušně našlápnuto k další úžasné zkušenosti. Do práce se úplně ponoříš, a že nestíháš skoro nic jiného, ti vadit nebude. Na jaře už to ale může trochu zavánět zbrklostí a uspěchaností, protože si přece jen uvědomíš, že bys potřebovala dělat i něco jiného práci. Pak pozor na chyby. Jestli naopak pracuješ rukama, nečekají tě žádné větší zvraty – a to je někdy lepší.

Finance

Obecně si Štírky zachovají svou životní úroveň nebo ji ještě zvýší. Obzvlášť je může potěšit konec roku 2019, kdy sklidí veškeré plody své práce a píle. Dej si pozor na ztráty, například při drobných krádežích na rušných místech, to by ti mohlo nejen zkazit náladu, ale pokud u sebe nosíš něco cenného, tak by ti to mohlo udělat i vítr v rozpočtu.

Láska a rodina

Duben, červenec a říjen, to jsou měsíce jako stvořené pro štíří lásku! Letos se ti bude opravdu dařit okouzlovat, jen si dávej pozor, abys zbytečně neplýtvala energií tam, kde to nemá smysl. Pokud jsi ve vážném vztahu, pečuj o něj, abyste se s partnerem neodcizili. Byla by to škoda. V kruhu rodinném bude naopak stále pohoda, až na drobné výkyvy.

Zdraví

Fyzická energie nebude v roce 2019 problém. Štírky jako by neměly žádné limity. Opatrně, v takových případech člověk rád riskuje a pouští se do aktivit, které by jinak nezkusil. Nemusí se to vyplatit, úrazy by na sebe nenechaly dlouho čekat. Jinak by mělo být všechno v pohodě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zrozenkyně tohoto znamení budou mít pocit, že by toho měli v roce 2019 stihnout co nejvíc. Nejlepší by ale bylo ujasnit si, čeho opravdu chceš dosáhnout, a zaměřit se právě na to. Když si nenecháš svou optimistickou mysl nakazit parazity pesimismu, prožiješ nádherných 12 měsíců, které jen ta něco nepřekoná.

Práce a kariéra

Ony ambice a optimismus se projeví především v oblasti kariéry. Najednou toho budeš chtít ze svého talentu a píle vytřískat co nejvíc a prosadit se. Pracovní smlouvy a dohody uzavřené začátkem roku tomu napomůžou. Rok 2019 tak bude náročný, ale tobě se to bude líbit. Uvidíš totiž výsledky a práce tě bude uspokojovat!

Finance

Zmíněné smlouvy uzavřené v prvních měsících roku 2019 přinesou nový zdroj peněz, který se bude hodit. Budeš si moct víc našetřit a mít tak jistotu, že kdyby se cokoli stalo, máš dobrou rezervu. Může se stát, že tě o půjčku poprosí někdo z tvých blízkých. Než vyhovíš, uvědom si, jestli jde o člověka, který ti peníze opravdu vrátí.

Láska a rodina

Svou energií dokážeš odzbrojit nejednoho kocourka. Pokud už ale máš doma toho svého, kvůli tvému šarmu by to mohlo pořádně skřípat – žárlivé scény na sebe totiž nenechají dlouho čekat. Jestli jsi single, nevyhýbej se hlavně sportovním akcím, kde můžeš potkat stejně báječného člověka, jako jsi ty. A spolu by vám to mohlo klapat!

Zdraví

Tebe může v roce 2019 potrápit zvýšená únava. Věnuj se zdravé výživě, pokud to ještě neděláš, protože ta s tělem dokáže udělat úplné zázraky. A nezapomeň mezi všemi svými akcemi odpočívat, abys neskončila totálně vyčerpaná na nemocničním lůžku.

bigstock-202432735.jpg

S úsměvem půjde všechno lépe, aspoň horoskop na rok 2019 to prozrazuje.
Střelci a Střelkyně toho budou chtít spoustu stihnout. Pozor, tvoje energie není nevyčerpatelná!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi to vůbec nebudou mít jednoduché. Můžeš spřádat velkolepé plány, ale hvězdy napovídají, že z některých sejde, což tě může na delší období rozladit a vzít ti chuť do dalších akcí. Nenech se odradit a jdi si za tím, co chceš mít nebo zvládnout. Během jara nejspíš propadneš novému koníčku, který ti bude dělat radost ještě minimálně několik let.

Práce a kariéra

Kolegové tě budou v roce 2019 zbožňovat. Nebo aspoň hodně uznávat. Svou tvrdou prací si vybuduješ dobrou pozici, jenže šéf jako by to neviděl nebo nechtěl vidět. Co takhle poohlédnout se zase někde jinde, kde tě skutečně ocení?

Finance

Když totiž někdo ocení tvé schopnosti, nemusí to dělat jen slovem a úctou, ale taky lepším platem. Neboj se říct si při pohovoru o takovou odměnu, jakou by sis opravdu přála, a ještě ji trochu zvyš, ať máš prostor pro vyjednávání. Penízky se k tomu v dalších měsících budou kutálet, jako ještě nikdy, tak si ten pocit pořádně užij!

Láska a rodina

Bez tvých blízkých by byl tvůj život nudný a smutný. Nezapomínej na ně, ani když máš plnou hlavu práce nebo koníčků. Potěš i ty členy rodiny, které moc nevídáš, a zajímej se o ně. Můžeš se totiž dozvědět něco z historie svých předků, co tě skutečně překvapí a možná prozradí i něco o tobě samotné – protože krev není voda.

Zdraví

Dávej si pozor na průdušky, to hlavně. Nepodceňuj týdny kašlání a únavy, drž se v teple a zajdi k doktorovi, když ti nebude dobře, ať se zbytečně netrápíš s něčím, co stejně sama nevyléčíš. Další rizikovou oblastí jsou úrazy při sportu, tak buď opatrná.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Osobní rozvoj, to je to, oč v roce 2019 u Vodnářů poběží. Zaměř se na to, co umíš, co chceš umět, hlavně v komunikaci s lidmi. Pokud ti dělá problém říct „ne“ a pak kvůli tomu přicházíš o svůj vlastní život, je na čase naučit se odmítat neustálé žádosti o pomoc, které se na tebe sypou.

Práce a kariéra

Pokud ti na začátku roku přijde nějaká nabídka na přivýdělek nebo lépe ohodnocenou práci, neváhej a ber ji! Vyplatí se ti totiž a později budeš skutečně ráda, že jsi ji přijala. Víc než kdy jindy budeš chtít kromě placené práce i nějakou dobrovolnou – můžeš jít pomáhat, stačí se přihlásit do charity nebo nějaké menší organizace. Ten pocit pak bude k nezaplacení.

Finance

Během roku 2019 můžou být tvoje finance jako na houpačce. Jednou budeš nahoře a budeš si připadat jako boháč, ale pak, než se naděješ, budeš před výplatou zase počítat každou korunu. Chtělo by to vnést do peněz trochu víc pořádku, aby ses každý měsíc nestresovala s tím, jestli budeš jíst tři dny před výplatou suché rohlíky, nebo jestli si k nim budeš moct koupit i šunku.

Láska a rodina

Může se stát, že tě tvůj protějšek, se kterým už nějaký ten pátek jsi, nečekaně překvapí. A bude to velkolepé! Hvězdy prozrazují, že překvapení bude příjemné, ale stejně buď připravená – i to totiž dokáže pořádně zaskočit. Single Vodnářky letos asi moc nepochodí, do cesty se jim připlete pár pomatenců, kteří nevědí, co chtějí. Byla by škoda plýtvat na ně energii. Radši se zaměř na svou rodinu a snaž se pomáhat, kde můžeš. Uvidíš, že to tví rodiče, prarodiče i jiní příbuzní ocení.

Zdraví

Krevní oběh nebo dědičné choroby se můžou v roce 2019 přihlásit o slovo. Nic příjemného to nebude, zajdi si proto radši hned k doktorovi. Nasaď zdravý jídelníček a nezapomeň na dostatečný přísun vitamínů a spánku. Tělo musí mít sílu, aby mohlo bojovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Hlavní roli u tebe bude v roce 2019 hrát duchovní rozvoj. Spousta Ryb se začne zajímat o filozofii, náboženství a další oblasti, které jim sice nebyly dosud úplně cizí, ale zároveň nebyly tím nejpodstatnějším. Díky tomu si můžeš ledacos uvědomit a tvůj život může být šťastnější.

Práce a kariéra

Tady bude pořádná houpačka. Chvílemi budeš mít pracovní energie na rozdávání a svět ti bude ležet u nohou, bude ale taky dost okamžiků, kdy si přijdeš mentálně úplně vyčerpaná a budeš pomýšlet na to, že půjdeš radši dělat něco úplně jiného. Smiř se s tím, že nic nemůže být pořád růžové. Nakonec se rozhodneš správně a bude to tak, jak to být má.

Finance

Ryby to budou mít s penězi v roce 2019 docela bledé. Šetři všechno, co se k tobě dostane, i když to nejspíš nebude moc. Výdaje, které tě čekají, totiž nebudou úplně zanedbatelné, i když o nich ještě ani netušíš a přijdou zčistajasna. Neboj se, ke konci roku už bude situace lepší.

Láska a rodina

Rok 2019 bude svádět k fantaziím, které mají k realitě hodně daleko. Nakonec bys mohla být zklamaná, tak si nestav vzdušné zámky a nepředstavuj si život s někým, kdo ani neví o tvé existenci, nebo o ní ví, ale je mu to jedno. To samé platí u dlouhodobých vztahů – můžeš přemýšlet o tom, jaké by to bylo, kdyby tě kocourek požádal o ruku, ale když to neudělá, budeš na něj naštvaná nejspíš neprávem.

Zdraví

Hvězdy napovídají, že by sis měla dávat pozor na zažívání a hlavně na žaludek. Nekonzumuj něco, o čem víš, že ti nedělá úplně dobře. Tentokrát by ti to už projít nemuselo. Taky trošku přibrzdi s alkoholem, který se může negativně podepsat na všech oblastech tvého života.

Související články