Horoskop na rok 2019 – 1. díl: tohle si na tebe hvězdy připravily

www.bigstockphoto.com
|
07. 12. 2018
|
Konec roku a magický přelom jako by v nás probouzely zvídavost ještě větší, než jakou máme ve vínku jindy. Ještě než si nedočkavě na Štědrý den rozkrojíš jablko nebo pustíš lodičku ze skořápky od ořechu, přečti si svůj horoskop!

Tentokrát došlo na zrození Berana, Býka, Blížence, Raka, Lva a Panny. Narodila ses v jiném znamení? Nezoufej, dočkáš se ve druhém díle tohoto článku!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Jestli ses narodila v tomhle znamení, bude tvůj rok 2019 ve znamení učení, vzdělávání i osobního posunu právě tam, kam si přeješ. Na jaře pocítíš pořádný příliv energie, tak toho neváhej využít! Klidně začni nový projekt, bude se ti dařit. Když si nebudeš vědět rady, určitě se najde někdo, na koho zapůsobíš tak, aby ti pomohl.

Práce a kariéra

Tady to vypadá hodně slibně. Nebudeš se bát dalšího vzdělávání a to může vynést do pěkných výšin! Ve hře je i důležitá zahraniční cesta, ať už soukromá, nebo pracovní, která tě nevídaně obohatí. Neboj se rozjet vlastní projekty a nestagnuj v pracovní situaci, která ti nevyhovuje. Co se práce týče, budeš miláčkem hvězd.

Finance

A díky tomu, jak dobře se ti povede pracovně, můžeš očekávat i příjemné výdělky. Pokud ale budeš rozjíždět něco nového, nejspíš to pár měsíců potrvá, než se výsledky dostaví. To ale nevadí, jdi si za tím! Rozhodně nebudeš v roce 2019 trpět materiálním nedostatkem. Jestli zůstaneš ve stávajícím zaměstnání, určitě si řekni o zvýšení platu. Hvězdy nahrávají tomu, aby ses měla líp než doteď.

Láska a rodina

V téhle oblasti to bohužel nebude žádná hitparáda. Partner i rodina ti můžou vyčítat, že se příliš zaměřuješ na práci a kašleš na svoje blízké. Než se pustíš do hádky, zamysli se nad tím, jestli na tom není špetka pravdy. Co se obecně vztahů týče, budou se rozpadat a tvé stávající přátele nejspíš nahradí noví. Nemusí v tom být zrada, jen rozdílné zájmy nebo celková změna situace.

Zdraví

Když se zaměříš na pracovní stránku svého života, nezapomeň při tom na pravidelný pohyb a kvalitní jídlo, abys po několika měsících usilovné práce nezjistila, že úspěch přišel na úkor tvé pěkné postavy nebo páteře. Udělej si aspoň 3x týdně čas a vydej se na procházku nebo do posilky, bez výmluv!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

U Býků bude hlavním tématem hypotéka nebo půjčka. Buď ji začneš řešit, nebo s ní budeš mít problém. Nebo obojí. Neboj se ale, rozumně se všechno vyřeší, jen to bude stát trochu nervů. Během celého roku taky budeš řešit vztahy, především ty partnerské.

Práce a kariéra

Může se stát, že tě práce v roce 2019 trochu potrápí. Když ti ale nebude ta stávající vyhovovat, neboj se zapátrat po nové, ve které tě líp ocení a budou si tě víc vážit. Nejen že se zvýší tvoje prestiž a budeš platit za autoritu, ale taky ti to zvedne sebevědomí, což – ruku na srdce – je skutečně potřeba.

bigstock-attractive-blond-woman-angry-w-19672181.jpg

Práce se vždycky najde. Tak hledej, ať jsi spokojená!
Život je příliš krátký na to, aby ses trápila s nevyhovující prací. Změň ji!

Finance

Právě finance budou tím, co tě nejspíš přivede na myšlenku jiné práce. Tak to chodí. Během roku se můžeš dočkat nečekaných peněz nebo takových, ze kterých nebudeš mít upřímnou radost – může jít třeba o dědictví po blízkém člověku. Nebo můžeš vyhrát, to k té první možnosti! Nakládej se získanými penězi šetrně, extra hrozí, že bys je mohla utratit za zbytečnosti, ač to obvykle není tvůj problém.

Láska a rodina

Možná tě trochu pozlobí a potrápí ženy v rodině – maminka, babička, teta, sestřenice… Každopádně se dočkáš něčeho, co by tě ani ve snu nenapadlo, a to právě od ní. Přes všechno se ale dá přenést. Do konce roku se může zmenšit tvoje rodina. Naopak hvězdy velmi přejí dlouhodobě nezadaným zrozenkyním tohoto znamení, tak nepromarni žádnou příležitost, na které by se mohl nějaký Pan Dokonalý objevit!

Zdraví

V roce 2019 by ti nemělo hrozit nic vážnějšího, co se zdraví týče. Pokud tě ale začnou zlobit klouby, okamžitě upaluj k doktorovi. Nic se nesmí podceňovat. Jinak nic horšího než rýma nehrozí, aspoň většině.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pozor na falešné přátele, ti by ti mohli v roce 2019 pořádně zavařit. Zbav se všech, kteří z tebe jen vysávají energii nebo schválně navozují negativní emoce a atmosféru. Během léta tě nejspíš čeká neočekávaný zvrat, jen ještě není jisté, jestli půjde o práci, vztahy nebo zdraví.

Práce a kariéra

Stejně jako Býkům, i Blížencům to v práci nejspíš moc nepůjde, ale jen v začátku. Novou smlouvu můžeš dostat, jen co se trochu posnažíš. Určitě totiž získáš místo, které budeš chtít! Dávej si ale pozor, aby i ve smlouvě z vysněné práce nebyl nějaký ten háček, který by ti to celé znepříjemnil.

Finance

To, že získáš práci, po které toužíš, ještě neznamená, že si finančně polepšíš. Spíš budeš po celý rok stagnovat. Může tě ale několikrát potěšit drobná výhra, tak si kup los nebo si vsaď na výsledek nějakého zápasu.

Láska a rodina

Vztahy partnerské a rodinné budou procházet mnoha zkouškami, menšími i většími. Prověří, co funguje a co ne. To nefunkční hvězdy radí zahodit a nenechat se vyčerpávat vztahy, které ti nic nepřinášejí. Vždycky totiž můžeš najít ty, které ti dají víc a jsou krásné, upřímné a nezištné.

Zdraví

Ledacos tě může v roce 2019 nepříjemně překvapit, a proto nebude divu, že se budeš potýkat hlavně s výkyvy emocí. Ráno se můžeš radost a odpoledne plakat nebo obráceně. Snaž se zachovat duševní rovnováhu, panikou a hroucením si nepomůžeš.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na Raky si hvězdy připravily především zlepšení zdravotního stavu, a to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Nejspíš konečně podlehneš zdravému životnímu stylu. Dalším zásadním tématem pak bude změna spolupracovníků nebo práce.

Práce a kariéra

Ctižádost a průbojnost, právě tyhle vlastnosti ti nesmí chybět, abys v roce 2019 uspěla na poli kariéry. Když se budeš bít za svoje nápady, uznání tě nemine a možná půjde ruku v ruce se změnou práce – a kdo by si nechtěl polepšit?

Finance

Hodně budeš řešit finance, které máš s někým jiným – může jít o půjčku, hypotéku, dědictví nebo společný majetek s další osobou. Od května se může potýkat s nečekanými výdaji, ale neboj se, dlouho to trvat nebude a všechno to ustojíš.

Láska a rodina

Ještě ke konci tohoto roku si udělej pořádek v tom, koho opravdu miluješ, koho chceš mít mezi přáteli a hlavně v tom, na koho se opravdu můžeš spolehnout, když jsi v nouzi. Co se partnerství týče, to by mohlo být ohroženo tvým zvýšeným zájmem o sex v jeho nejčistší podobě. Dávej si ale pozor, zálety by se ti nejspíš opravdu nevyplatily.

Zdraví

Dávej si dobrý pozor, pokud nechceš otěhotnět. Budeš k tomu totiž mít dispozice. Pokud se miminko s kocourkem snažíte, hvězdy vám budou přát. V opačném případě nespoléhej jen na jednu ochranu. Další, co by tě mohlo potrápit, jsou drobné úrazy. Jde hlavně o ty z nepozornosti.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jestli se ti v roce 2018 a dřív nedařilo v jakýchkoli vztazích a všechno skřípalo, v roce 2019 se to zlepší. To s sebou přinese větší duševní pohodu, schopnost kreativity a snahu zařídit si život tak nějak lépe. Budou s tebou občas šít všichni čerti, tak pozor, aby to tvoje okolí zase nepopudilo.

Práce a kariéra

V této oblasti se zřejmě nic úplně převratného dít nebude. Dny budou plynout, ty budeš dělat svou práci, občas se něco nepovede, jindy zase bude důvod aspoň k malé oslavě. Nehrozí žádné větší výkyvy.

Finance

Stejně tak i finanční situace bude poměrně stabilizovaná a nečekají tě žádné větší propady, bohužel to ani nevypadá na zlepšení, třeba v podobě výhry. To jediné, na co by sis měla dávat pozor, jsou drobné krádeže, hlavně v davu lidí, kde si nemusíš ničeho všimnout. Pro pár korun se svět nezboří, ale zařizování nových dokladů by bylo hned v začátku roku dost nepříjemné.

Láska a rodina

Láska, o tu celý rok 2019 půjde! Už je totiž na cestě. Pokud už svého miláčka máš, můžeš se těšit na krásné a důvěrné prohloubení vztahu. A to se vždycky cení. Jestli jsi sama nebo nejsi ve vztahu spokojená, věř, že se brzy potkáš někoho, kdo bude stát za hřích – a nebude to žádná pochybná jednorázovka! Věnuj se ale taky svým kamarádům, aby neměli pocit, že jsi na ně zapomněla.

Zdraví

Dávej si v roce 2019 na prochladnutí, které může vyústit v pořádně nepříjemnou záležitost. Po celý rok! V létě raději moc neriskuj klimatizaci ani v kanceláři, ani v autě. Mohlo by se ti to pěkně vymstít. Nic horšího snad ale nehrozí.

bigstock-sick-woman-with-flu-or-cold-sn-226188154.jpg

Lvům může zavařit i obyčejné nachlazení.
Smrkání a slzení? Tím to nemusí skončit. Vsaď na vitamíny a nic nepřecházej.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

U tebe se bude řešit hlavně bydlení, možné stěhování. Vůbec to ani nemusí být daleko, možná jen budeš hledat místo, kde bys konečně chtěla setrvat klidně do konce života. Ruku v ruce s tím půjde snaha po změně v práci, protože budeš chtít víc peněz.

Práce a kariéra

Touha po zlepšení životní úrovně tě požene do situací, které nejspíš nemáš moc ráda – budeš muset oslovovat zástupce společností, které zrovna hledají někoho na vysněnou pozici. O všech firmách, do nichž půjdeš, si předem něco zjisti. Mohlo by se totiž stát, že si polepšíš finančně, ale lidi tady nebudou úplně nejmilejší. A v takovém kolektivu bys dlouho nevydržela.

Finance

Nějaké ty korunky navíc tu jsou, ale dej si pozor, abys je utratila za to, co sis dopředu usmyslela, a ne za hlouposti během horších dnů „na spravení nálady“. Když se udržíš, budeš je moct investovat a udělají ti skutečně radost.

Láska a rodina

Někdo z tvé rodiny možná bude potřebovat tvou pomoc, ať už materiální, nebo citovou. Neodmítej hovor s někým, když nevíš, v jaké je situaci. Možná se bude chtít obrátit s žádostí o pomoc jen na tebe, a kdybys ho zklamala, o svých problémech už by nemluvil. Co se vztahů s opačným pohlavím týče, bude rok 2019 spíš takový neslaný nemastný, ale na druhou stranu lepší, než nějaké drama.

Zdraví

Lidi tě můžou považovat za dobrou vrbu, ty si jen dávej pozor, aby ses nenechala pohltit jejich problémy – to by tě mohlo stát duševní pohodu. Pozor na krční páteř a končetiny, při práci se čas od času protáhni nebo se projdi, ať nejsi ztuhlá. Následky by mohly být vážnější, než se možná zdá.

Související články