Zákony vlka: Nová detektivní lovestory s Lindou Rybovou a Stanislavem Majerem

Shutterstock
|
02. 03. 2023
|
Televize Prima v březnu uvede novou detektivní lovestory Zákony vlka se Stanislavem Majerem a Lindou Rybovou v hlavních rolích.

Strhující osmidílný příběh zrežíroval Marek Najbrt. Zákony vlka mapují příběh někdejšího kriminálníka Roberta (Stanislav Majer), kterého shoda okolností po propuštění z vězení přivede na druhou stranu zákona.

Robert se ocitá se v zapadlé vesnici v pohraniční, s níž ho spojuje nejen osudový vztah se Sárou (Linda Rybová), ale i nedořešené záležitosti z minulosti. Na diváky čeká osm detektivních příběhů v prostředí divoké přírody i tajuplná ústřední linka milostného příběhu Roberta a Sáry.

Těšit se můžeš na přitažlivého záporáka se škraloupem z minulosti, ale se smyslem pro spravedlnost, kterému láska nastaví tolik potřebné zrcadlo. Detektivka se natáčela v Brdech, takže lokace slibují silný zážitek.

V dalších rolích detektivní lovestory Zákony vlka se objeví Jan Vondráček, Josef Polášek, Kristýna Frejová, Martin Donutil, Martin Myšička, Tomáš Jeřábek a další. V klíčových rolích místních policistů Bureše a Žáčkové se představí Jan Novotný a Tereza Švejdová.

Na osmidílný seriál Zákony vlka můžeš poprvé kouknout v sobotu 18. 3. 2023 od 20.15 hod. na Primě!

Zdroj: iprima.cz

Související články